keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Happy New Year!!

nudeasu1
Asu*/ SheIn (täältä)

Onnellista uutta vuotta kaikille totta tosiaan vielä täältäkin suunnalta, johan se tuossa vähän aikaa sitten jo vaihtui! Enkä usko, että sitä Onnellista uutta vuotta toivotetaan toisillemme ihan turhaan, ite ainakin toivon että tuleva vuosi olisi edellistä vuotta taas hieman onnellisempi. Mulla on vahva tunne, että tämä vuosi tulee sitä olemaankin. Toivoisin, että tää vuosi tois mukanaan jotain uusia tuulia ja positiivisia juttuja. Ja paljon ihania, onnellisia kokemuksia. Ehkä mun pahin pelko tällä hetkellä on, jos vuoden päästä huomaisin vain pyörineeni samassa oravanpyörässä tässä paikallani, eikä oikeesti mitään mainitsemisen arvoista asiaa olis tapahtunut. 

Vuosi kuluu yllättävän nopeasti, mutta siinä ehtii tapahtua paljonkin, jos vaan uskaltaa antaa mennä. Mää ainakin haluan, että asioita tapahtuu, siks mä yritän olla mahdollisimman avoimin mielin ja tarttua tilaisuuksiin sillon kun niitä tarjotaan. Yritän nykyään itseeni aina välillä muistuttaa siitä, että sää oot aina just nyt parhaassa iässäs, älä heitä hukkaan sitä, sä et saa sitä enää takaisin. Tee jotain! Tästä ei enää nuorennuta, päinvastoin. Ja se on aika pelottavaa kun alkaa ajattelemaan, mutta eipä sille mahda mittään eikä tarvikaan. Anti tulla vaan! 

nudeasu4
nudeasu6
nudeasu2

Mulla on vähän rauhallisemmat ja terveellisemmät suunnitelmat kuluvaan vuoteen, turhat rellestelyt saa nyt meikäläisen osalta jäädä. Ja mä yritän jatkossa olla ajautumatta mihinkään ikävyyksiin. Syvällisemmät, positiivisemmat jutut kiinnostaa enemmän. Haluan keskittyä treenaamaan enemmän ja panostaa terveellisiin elämäntapoihin sekä omaan hyvinvointiin yleisestikin. Mää voisin muutenkin alkaa harrastamaan erilaisia juttuja enemmän. Rauhallisempi meno ei tarkoita etteikö se vois olla tapahtumarikkaampaa, on varmasti! Omasta asenteesta ja aktiivisuudesta vaan kiinni. Vaikka mä olen hyvinkin sellanen hetkessä eläjä, niin nyt musta on korkee aika alkaa enemmän miettimään ja panostamaan myös sitä omaa tulevaisuutta. 

nudeasu5
nudeasu7


Sellasii mietteitä tällä kertaa, nyt vaan jotenkin pää lyö ihan tööt tööt. Kävin tänään salilla muutaman viikon tauon jälkeen.. Sairastuin heti joulun jälkeen johonkin hirveeseen flunssatautiin ja nyt vasta pikkuhiljaa alan tervehtymään. Vuosi on alkanut melko alavireisesti tuon sairastelun takia, on ollut niin voimaton olo. Mutta nythän tuo vireystila ei voi muuta kuin vaan nousta, kun pääsee takaisin normaaliin tilaan.


Hei niin, ja mulle kuuluu oikeesti aika hyvää! :) Palaillaan taas!


10 kommenttia:

 1. Never seen those pic before, it looks really cute and girly! They are really cute! You will like to see more fashion from here.

  VastaaPoista
 2. Olet ikuisesti meidän ystäväporukan mielestä se KAMELINVARVASTYTTÖ!! Nauretaan aina kun sut nähdään...

  VastaaPoista
 3. Ihanainen ihana nainen tuu ihmeessä takaisin linjoille kerro edes misää mennään
  T: Oltzivee

  VastaaPoista
 4. You are looking great! Your curves are all in the right places!

  VastaaPoista
 5. You are gorgeous. Plus the dress fits you perfectly.

  VastaaPoista
 6. I love the way you dress yourself! Great post.

  VastaaPoista
 7. Hei, toivon että et julkaise tätä. En tiedä luetko enää näitä viestejä, mutta halusin vain sanoa, että olen huolestunut tavastasi esiintyä somessa. En tunne sinua, mutta luin blogiasi pitkän aikaa. Vaikutit aidosti mukavalta ja lämminhenkiseltä ihmiseltä. Älä hyvä ihminen pilaa mainettasi jakamalla itsestäsi niin paljastavia kuvia instagramissa. On pelottavaa kuinka halvan kuvan annat itsestäsi ja kuka tahansa voi tunnistaa sinut kadulla. Ole oikeasti varovainen. Toivon vilpittömästi kaikkea hyvää. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...