keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

#mycalvins

bw_calvins
undwe
calvinklein1
ck0
ck4
ck_underwears
mycalvins1
Calvin Klein alusvaatteet*/ House of Brandon
Yläosa (täältä), alaosa (täältä). Kurkkaa lisää täältä!


Take a breath
Rest your head
Close your eyes
You are right
Just lay down
Turn my side
Do you feel my heat
On your skin
Take off your clothes
Blow out the fire
Don't be so shy
You're right
You're right


tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kuulumiset!

Moikka vaan kaikille taas pitkästä aikaa! Huh, kylläpä on viime päivityksestä aikaa, tässähän on vietelty oikeen ihan kunnon loma blogista ja se on tapahtunut melkeimpä lähes huomaamatta. Toisaalta, ihan tarkoituksellakin, välillä on vaan tullut semmosia kausia, että en ole jaksanut/kovin kiinnostunut käyttämään aikaa koneen ääressä istumiseen kun on ollut jotain muuta tekemistä ja sitten välillä taas elämä on ollut niin hektistä, kun olen istahtanut viimein postauksien pariin, niin on tullutkin jotain muuta menoa ja homma on jäänyt siinä sitten kesken. Mut sellasta se on, ei tää oo niin vakavaa! 

Mulla on alkanut kesä siis tosi kivasti, mää oon nauttinut kaikesta ihan täysillä! Mulla on pitkästä aikaa tosi avoin ja seikkailullinen fiilis, sellanen innostunut. Mitäköhän jännää seuraavaksi tapahtuu, keneen siistiin tyyppiin seuraavaksi tutustun, mitenhän huippuhauskaa seuraavalla reissulla tai tapahtumassa tulee olemaan! Olo on kuin villillä vapaalla varsalla kesälaitumella, siistiä. 

Hmm niin mitäs kaikkee mää olenkaan puuhastellut.. Helsingissä käytiin muutaman päivän reissu siskojen kesken, oli aivan ihanaa ja ihana oli nähdä meidän Jaanaa taas pitkästä aikaa! Rukalla oltiin juhannus tyttöporukalla, sekin oli aivan huippuhauska ja railakas reissu, meillä oli viihtyisä huoneistohotelli ja siisti poreamme siellä hah! Tähän kesään on kuulunut paljon naurua ja yhteistä aikaa ystävien kanssa, syöpöttelyä, grillailua, uimista, bailausta, ulkoilua, treenaamista, piknikkejä, paljon jätskii, shoppailua, uusia kiinnostavia ihmisiä ja seikkailuja!! Paljon on vielä tiedossakin; tapahtumia, mökkeilyä ja muita kivoja järjestettyjä juttuja, kaikkee niitä odotan yhtä innolla. Tää kesä ei tosiaankaan oo tylsä vaikka tylsä sää välillä onkin. Mutta aina tollasten reissujen jälkeen mulle iskee vähän sellanen ahdistusmasistus tulla takas kotiin, mulla on melkeen koko ajan sellanen meno päällä fiilis, etten meinais viihtyä kotona ollenkaan, haluttais vaan koko ajan olla jossain ihan muualla! 

Mulla on tässä jotain kuvia sieltä täältä ja reissun päältä. Paljon olis taas postailtavaakin, laittelen niitä tässä kuhan ehtii. Postaustoiveitakin otetaan mielellään vastaan. :)

hesa
kesäkuu
Helsingissä herkuteltiin ja shoppailtiin. Käytettiin pikku Riannaa Korkeasaaressa!

koti
Kavereille herkkujen leipomista ja jotain pientä kotoa.. Mun sisustusmaku on alkanut muuttumaan ihan erilaiseksi mitä se joskus oli.

asu5 127
Asukuvia on tullut nyt niin vähän harrasteltua, että musta melkein tuntuu etten osais niissä enää ollakaan hah!

hesa1
piknik
Blaah että tuleekin aivan laiskamato olo jos tulee muutamankin päivän tauko salitreenistä! Sitä nyt välillä tapahtuu, mut se ei, ei vaan sovi mulle. 

grillibileet
Mmm grillailua.. Grillailua vois harrastaa tänä kesänä enemmänkin! Mut mökillä sitten taas ;) Lasten kakut on kivoja leipoo. :)

kesäkuu1
Välissä käväisi vähän tummempikin tukka..

mekko2
mekko5
Kesällä voi pitää kaikenlaisia kivoja mekkoja.. :) Mekko* SheIn (täältä)

asu5 033
disturb
Välillä on ollut vähän viileämpiä säitä, niin sillon mukava pukeutuu vähän rennommin! Koko asu*/Disturb.fi Takki (täältä), Legginsit (täältä), Lyhyt hihainen huppari (täältä), Kengät (täältä). 

Psst, Disturb.fi:llä on nyt muuten muuttoale, kaikki tuotteet vähintään -20%!

ruka
juhannusruoka
uimapuku
Rukabailut parhaalla tyttöporukalla, oli niin mahtavaa! Ihanaa ruokaa ja sangriaa, saunomista ja poreammeessa lillumista.. En ois malttanut lähteä pois ollenkaan.

ruka kesäkelkka
Käytiin Rukalla laskemassa kesäkelkkamäkeä, oli kyllä siisti ja sattu niin upeat kelitkin just silloin!

ruka
Vähän ulkoiluu ja bailausta!

uimapuku1
Mää etin kivan mallista mustaa uimapukua ympäri kaupunkia, kaikki liikkeet läpi, enkä mistään löytänyt mitään kivaa mieleistä, mutta sit löydänkin juuri sen mitä olen etsinyt ihan sattumalta, Lidlistä ja alle 9eurolla!! Voitteko kuvitella.

ruoka
sali
Kesälomalaisen arkeen on sitten ihan kivakin välillä (hetkeksi) palata, kunnes taas mennään! 


Miten teidän kesänne on tähän asti mennyt?? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...