sunnuntai 14. elokuuta 2016

MAYBEAUTY The Incredible Face Mask

maybeauty_facemask1

En muista olenko koskaan sen tarkemmin kertonut teille mun ihotyypistä saatikka sitten ihonhoidostakaan. Nyt puhutaan siis kasvojen ihonhoidosta. Mä olen aina kokenut kasvojeni ihon aika ongelmaiseksi. Ongelmaisen sen siitä tekee rasvoittuvuus ja epäpuhtaudet. Nuorempana pikkutyttönä mulle tuli aika herkästi näppylöitä ja finnejä naamaan, mutta nykyään tälleen aikuisiällä niitä tulee tosi harvakseltaan, oikeastaan vain silloin, kun olen stressaantunut. Näppylöiden tilalla on sitten tällainen rasvainen (hyi kuulostaapa ällöltä) ihotyyppi, ja se on aika rasittava ihotyyppi se, voin kertoa. Meikit sulaa naamaan ja kiiltoa pitää hillitä jatkuvasti puuteroinnilla. Lisäksi mulla on kaupanpäällisinä vielä laajentuneet ihohuokoset, mitkä ärsyttävästi näkyy ja epäpuhtauksia, eli mustapäitä, mitkä eivät niin vaan pesemällä lähde pois. Siksi mä olenkin aina valmis kokeilemaan melkein mitä tahansa ihme-tuotteita, jos ne oikeesti lupaavat auttaa ja hillitä mun iho-ongelmia!

Ihan kaikkea huuhaataa mä en silti nyt kuiteskaan jaksa ruveta kokeilemaan, mutta tätä MAYBEAUTYn The Incredible Face Maskia halusin epäilemättä lähteä testaamaan, kun olin kuullut siitä niin paljon hyvääkin. Tuote on kuulumma saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa ja asiakkaat ovat naamiolla saaneet hyviä tuloksia aikaan. Tämä naamio lupaa poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia, vähentää rasvaisuutta ja pestä pois kuolleen ihosolukon sekä lupaa myös ehkäistä aknea ja kirkastaa ihoa. Kuulostaa aika lupaavalta? No sitä se onkin!

maybeauty2

The Incredible Face Mask on helposti mukaan otettavissa 10ml pakkauksissa ja yksi pakkaus riittää yhteen naamioon. Naamio levitetään puhdistetulle, kuivalle iholle, mukana tulleen kätevän siveltimen avulla. Naamio kuivahtaa iholle ja kuoritaan sitten pois. 

ennen maskia

Tältä näyttää ennen naamion levitystä; kaunistelematon kuva laajentuneista ihohuokosistani ja mustapäistä.

maybeauty_facemask

Tadaa ja tahmainen musta mönjänaamio on näin levitetty kasvoille siveltimen avulla! Huomhuom ja tarkkana kannattaa olla sitten levityksen suhteen, ettei maskia mene kulmakarvoille tai hiusrajalle! Ne nimittäin saattaa lähteä siinä maskin mukana irti, haha. 

Naamion annetaan kuivua kasvoilla 30-45minuuttia (siis kirjaimellisestikin todellakin kuivuu sun kasvoille kuin toiseksi ihoksi) ja sitten alkaakin se kaikista hauskin osuus, eli kuoriminen! Naamio todellakin kuoritaan käsin kasvoilta ja se lähtee irti niin kuin se olis toinen iho. Mun mielestä tää kuoriminen on just jotenkin tosi kivaa, vaikka rehellisesti sanottuna mulla se vähän sattuikin. Ehkä mulla on vaan niin karvanen naama. Mutta saapahan samalla kertaa kätevästi karvanpoistonkin! On siis aivan kunnon ehtaa ja tujua tavaraa, joten voit vaan kuvitella miten siinä lähtee se kaikki kökkö sun naamalta. Kuorimisen jälkeen voit nähdä siinä maskissa kaikki ne epäpuhtaudet ja mustapäät (karvat), mitkä just lähti sun naamalta. Lopuksi huuhdellaan vielä kasvot lämpimällä vedellä.

Joskus kouluikäisenä sain jotain kiksejä siitä, kun tursotin salaa erikeepperi-liimaa mun sormille ja sitten kuivumisen jälkeen revin niitä irti sormistani (kuka myöntää harrastaneensa samaa?). Tässä melkein sama homma, mutta nyt saat tehdä sen ihan vaan kauneuden tähden ja siitä on oikeesti jotain hyötyäkin, wau!

maski

Kuorinnan jälkeen iho tuntuu ihan uudesti syntyneeltä, eron huomaa jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Iho näyttää paljon puhtaammalta, heleämmältä ja kirkkaalta! Tuntuu myös paljon pehmeämmältä ja jotenkin "kevyeltä", syväpuhdistetulta. 

Aion varmasti käyttää tätä puhdistavaa maskia aina kerran viikossa, saavuttaakseni parempia, näkyvämpiä tuloksia ja pitääkseni ihoni puhtaana ja sileänä. Toistuvalla käytöllä tuote lupaa mm. pienentää ihohuoksia näkyvästi ja tehden ihosta sileämmän ja raikkaamman näköisen kuin koskaan aiemmin. Ja sitä mä ainakin haluan! 

Voin siis lämpimästi suositella tätä tuotetta, on ainakin kokeilemisen arvoinen. :)


Nyt teilläkin blogini lukijat, on mahdollisuus kokeilla tätä ihmeellistä kasvonaamiota alennettuun hintaan, MAYBEAUTY tarjoaa -30% alennuksen tilauksistanne, koodilla: jozellamask. Voit myös klikata itsesi suoraan kauppaan tästä linkistä, jolloin alennuskoodi aktivoituu automaattisesti! 


4 kommenttia:

 1. Moi,
  täällä samankaltaisten ongelmien kanssa painitaan myös! Mustapäitä ja laajentuneita ihohuokosia aivan samoissa kohdissa. En tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ne oo kivoja yhtään..:D Pääsispä kokonaan eroon!

   Poista
 2. Mitä mustapäitä?? :D Mäkin harrastin tota erikeepperi hommaa ku sitä oli niin hauskaa repiä irti sormista :D Mut kuulostaa testaamisen arvoiselta tuo naamio, pitää ehkä jossai vaiheessa laittaa tilaukseen ni pääsee nyppii sitä kasvoilta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, et voi olla näkemättä niitä!:D Jes hahaa mää arvasin, että joku muukin on harrastanut samaa! :D Mut joo suosittelen kyllä kokeilemaan kyseistä naamiota :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...