sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Summer wishlist

summer wishlist
Laukku/täältä, Toppi/täältä, Shortsit/täältä, Mekko/täältä, Bikinit/täältä, Korkkarit/täältä, Aurinkolasit/täältä,  Rannekoru/täältä, Vartalokoru/täältä

Kesä on vihdoin täällä!! Ihana kun on saanut tänä viikonloppuna nauttia kunnolla lämmöstä ja auringosta. Viikonloppuna tuli leivottua, hengailin torinrannassa kavereiden kanssa ja vietin aurinkoista puistopäivää ja jätski maistui vähän liiankin hyvin useampaan otteeseen. Mutta kesähän meinaa myös sitä, että sillon on tarvis uusille kesävaatteille ja asusteille! Kokosin tähän kollaasin mun tämän hetkisistä kesävaate-toiveista SheInin tuotteista. Yleensä mää kesällä tykkään käyttää tosi paljon värejä, mutta tällä kertaa listallani on lähinnä pehmeitä nuden sävyjä ja mustaa.

Mää haluaisin jotkut tollaset yksväriset simppelit bikinit, joissa ois jotain jujua, kuten noissa mustissa noi kivat leikkaukset. Auringon palvonnan lopputulos vois kuitenkin olla aika hauskannäköinen, jos sitä harrastais vastaavanlaisissa biksuissa. Mää haluaisin tälle kesää hankkia myös ihan perus kokomustan uimapuvun. Yksinkertaiset vartaloa nuolevat spagettiolkaimiset mekot on kans tosi paljon mun mieleen, ja tässä kollaasissa tuo tumman nude mekko ois just täydellinen yksilö! Siihen tollaset sirot narukorkkarit vielä niin se ois just nappiin. Rentona kesäasuna toimis hauska hapsutoppi ja siihen korkeavyötäröiset mustat farkkushortsit. Asusteena siihen ton tyylinen rento pussukkalaukku vois toimia aika hyvin! Koruissa mää tykkään tällä hetkellä tosi paljon tollasista siroista rannekoruista, jotka voi myös pukea pidemmälle käsivarteen ja tollanen siro vartalokoru mun on aivan pakko saada tälle kesää. Ja kissansilmä-aurinkolasit ois ihanan naiselliset ja just mun tyyliset! 


Mitä sun kesän toivelistalta löytyy? :)

1 kommentti:

  1. Ihania vaatteita! Oikeestaan kaiken huolisin noista itelle, paitsi ehkä laukun :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...