lauantai 30. huhtikuuta 2016

The black dress

dress 394
dress 550
mustamekko
dress 420
naama3
Mekko*/ Romwe (täältä)

Moii! Mää olin suunnitellut tähän postaukseen vähän syvällisempää tekstiä tänään, jotain ajatuksia, joista haluaisin teidän kanssa keskustella. Mutta tiiättekö mitä! Mää en nyt saa sitä oikeanlaista kirjoitusmoodia päälle, sillä mää oon nyt aivan liian täpinöissäni, etten malttais ees pysyä paikallani ja säntäilen vaan joka paikkaan! Oon taas jättäny samalle päivälle liian monta hommaa, niin perus meikäläistä.. Aivan huippu päivä tiedossa ja aivan mahtava ilma tuolla ulkona, tänään on paras päivä juhlia vappua. Tytöt tulevat taas illaksi mun luo ja sitä ennen käydään katsastaan vappumeiningit tuolla kaupungilla siskon ja lapsukaisten kanssa. 

Mutta varmasti tulen kyllä vielä ottamaan ajatukset puheeksi, kunhan pääsen taas rauhoittumaan ja vappuhulinoista on selvitty. Pysykää kuulolla! Nyt toivotan teille kaikille oikein hauskaa ja rattoisaa Vappua, pitäkää kivaa puspus moi! :)

8 kommenttia:

  1. Oikein hyvää vappua sinnekkin<3

    VastaaPoista
  2. Sä olet niin upea. Toivottavasti ymmärrät sen myös itse!♥ Ihanaa vappua sinne myös!

    VastaaPoista
  3. Mää en tajua tuota meikkaustyyliä. Vanhentaa niin paljon. Sää oot paljon kauniimpi luonnollisemmilla meikeillä. Ihana mekko ja hauskaa vappua! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...