torstai 3. maaliskuuta 2016

Kultaa hiuksissa

25 211

No ei nyt siis aivan kirjaimellisesti oikeasti, mutta juu kyllä hieman ruusukultaista metallinhohtoa lisättiin mun hiusten väriin viime kampaamokäynnillä Nooran kanssa. Mää aluksi vähän epäilin sitä, kun Noora ehdotti, että laitetaanko sellasia "pinkkejä" raitoja sun hiuksiin (lopputuloksena ei kuitenkaan missään tapauksessa olisi neonpinkit palkkiraidat, vaikka se heti ekana tulikin mieleen). Mää vaan, että no öö.. okeei no jos sä oot varma, että siitä sit oikeesti tulee hyvännäköinen.. Todellakin tulee! Tarkoituksena oli siis tehdä balayage-värjäystekniikalla vivahteikas ja pehmeä lopputulos, jossa olisi himppusen verran metallinhohtoista ruusukultaa.

Sitä punertavaa sävyä laitettiin nyt ekalla kerralla niin, että se häivyttyy aika nopsaa pois. Mutta mun puolesta sitä vois laittaa seuraavalla kerralla vaikka reilusti lisää ja niin että pysyis kauemmin, tykästyin lopputulokseen niin paljon! Väri oli ihanan pehmeä, lämmin, mutta samaan aikaan myös viileä, mielenkiintoinen! Tosi ihanan värinen, tykkäsin paljon.

25 144
Toppi*/ Romwe (täältä)

goalas

Näissä salamakuvissa näkyy jokseenkin se värin vivahteikkuus, mutta jonkun verran kuitenkin vääristää hiusteni väriä hieman tummemmaksi kuin mitä se oikeasti onkaan. Ennen ja jälkeen -kuvassa sävy vastaa ehkä enemmänkin sitä oikeaa hiusteni väriä, mutta sekin hieman ehkä vääristyy näissä kuvissa vaaleammaksi. Eli siis mun hiusten väri on suunnilleen jotain näiden väliltä. :D

25 236
25 083

Mutta tekin pääsette halutessanne kokeilemaan vaikka tuota kyseistä balayage-värjäystä tai ihan mitä tahansa muuta värjäystä tai hiustenleikkausta Nooralle Goalasiin 20%:n alennuksella! Tarjous on voimassa tämän kuun (maaliskuun) loppuun, mikä kannattaa nyt käyttää hyödyksi, jos on tarvetta päivittää hiukset uuteen kuosiin. Muistat vaan mainita blogini nimen aikaa varatessasi, joko netissä täältä, tai soittamalla numeroon (08) 311 9939. Goalas sijaitsee täällä Oulussa, osoitteessa Asemakatu 17. 

Kiitos taas Nooralle upeista hiuksista! <3


Jee ja perjantaina alkaakin sitten hiihtoloma, jeejee! Oikeinoikein mukavaa loppuviikkoa kaikille teille. :)

6 kommenttia:

 1. Ois ihan jees tietää että missäs päin maailmaa tämä kyseinen kampaamo sijaitsee? :D

  VastaaPoista
 2. Ihana nainen!! :) <3 mitä itseruskettavaa käytät?? Ja laitatko sitä ihan koko kroppaan kun oot selästäkin niin ruskee?!! ps: tosi sievät hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 :) Juu kyllä käytän, tällä hetkellä on käytössä Lorealin Sublime Bronze :)

   Poista
 3. Vau noi on todella upeat!<3 Taidan aina sanoa näin sun hiuksista :D Nyt tuli pieni innostus itellekin kokeilla jotain uutta alkavan kevään kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 :)Joo ehottomasti kevään kunniaksi jotain uutta! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...