tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kevättä jaloissa

converse 319
converse 227
converse 361
converse 222
converse 370
Koko asu*/ House of Brandon
Paita (täältä), Dr.Denimit (täältä), Converset (täältä)

Kevät tulee rytinällä ja lumet alkaa kohta sulaa! Mää olen alkanut jo pikkuhiljaa varustautumaan tulevaan kauteen ajankohtaisemmalla vaatetuksella ja nää mun uudet nahkaiset Converset ovat osana sitä. Eikö oo aivan syötävän ihanat! Mää en tiedä ylipäätään mikä niissä tennareissa niin himottaa, etenkin just herkulliset puhtaanvalkoiset tennarit saa meikäläisen kuolaamaan, ne on niin vastustamattomia. Eikä, nyt mulla on kauhiampi lenkkarikuume entisestään just tän kevään takia, mä haluan lisää kenkiä!! Näitä Converseja olen ehtinyt jo jonkinverran käyttämäänkin, kun hupsu en ole malttanut odottaa lumien sulamista. Mähän olen niin vilukissa, etten millään tarkene tällasilla pikkutennareilla jos mittari näyttää miinusta. Mutta malttia vielä vähän, kohta pääsee popot kunnolla ulkoileen!

converse 012

Sitten jotain ihan muuta pientä arkista, välipalaa. Turhaakin turhempaa informaatiota, mutta mun arjesta tuskin tulis enää mitään ilman appelsiinejä! Olen niihin ihan koukussa, voisin mussuttaa niitä kaiken aikaa. Aurinkoa ja appelsiinejä, vitamiinienergiaa!

koiruus

Mää jotenkin elän jo loppuviikossa, mutta nythän on vasta myöhäinen tiistai-ilta. Mutta ei haittaa! Pääsiäisloma häämöttää edessäpäin ja sehän kyllä kelepaa! Toivottavasti se on sitten kiva kans. Mutta eipä nyt muuta tämän kummempia tällä kertaa; mukavaa alkanutta viikkoa, muistakaa halia ja pusia toisianne. :) Terkkuja täältä meiltä!


*-merkatut tuotteet saatu blogin yhteistyökumppaneilta.

10 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...