torstai 17. maaliskuuta 2016

A piece of Happiness

statement2
statement-kaulakoru
statementkoru2
mvlstatement
Statement-kaulakoru*/ Happiness Boutique (täältä)

Voiko materia tehdä onnelliseksi? Ainakin korut voi! (jos naiselta kysytään.) Korut viimeistelevät asukokonaisuuden ja tarkkaan mietitty, huoliteltu ulkonäkö syntyy pienistä yksityiskohdista. 

Sain hetki sitten yhteidenoton berniiniläiseltä Happiness Boutique -nimiseltä korustorelta, joiden valikoimissa on paljon upeita, laadukkaita ja uniikkeja koruja naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä sekä tuntea myös olonsa hyväksi. Selailin kyseisen verkkokaupan upeaa koruvalikoimaa läpi ja pitkän mietinnän jälkeen päädyin tähän boheemiin, näyttävään statement-kaulakoruun. Tästä korusta tuli heti mieleeni kesä, siksi se rupeskin heti mua inspiroimaan tulevan kesän pukeutumista ja hokasin miten coolilta se näyttäis vaikka esim. simppelin t-paidan ja rosoisten farkkujen kanssa. Tämän harmaan neuleen kanssa kyseinen koru ei nyt aivan erotu täysin edukseen, mutta voin kertoa: se on upea ja näyttää tosi hyvältä kontrastia tuovien värien kanssa! Tulette varmasti vielä näkemään kesäisemmän ja rennomman tyylin tämän korun kanssa täällä blogissa. 

Lisää näyttäviä kaulakoruja voit katsella täältä. Huomasin muuten myös just äsken, että tuolta verkkokaupasta löytyy myös valikoimista vaatteita!

Happiness Boutique tarjoaa ilmaisen toimituksen ja kätevän Reward Program -ohjelman, jolla voit saada yllätyslahjoja ja tienata pisteitä ja pisteillä voit shoppailla heidän verkkokaupassaan! Esimerkiksi tienaat pisteitä shoppailemalla Happiness Boutiquen verkkokaupassa,; saat aina yhden pisteen jokaista kuluttamaasi euroa kohden. 

Lisäksi kannattaa osallistua heidän arvontaansa täällä, voit voittaa upean statement-kaulakorun!


"You can't buy happiness, but you can buy jewelry and that's kind of the same thing."


Ja huom! Koodilla jozellablog saatte -10% yli 19euron tilauksistanne ja koodi on voimassa toukokuun 1.päivään asti! 


Mitä tykkäätte korustani? Käytättekö te usein näyttäviä koruja vai pidättekö enemmän pienistä ja huomaamattomista koruista? :) Mää nykyään käytän aika vähän koruja, tai ne on ne vakkarit pienet jutut (rannekello, nappikorvikset), joita ilman en osais olla. Mutta välillä on vaan ihanaa repäistä oikein kunnolla jollain tosi näyttävällä kaulakorulla, joka vangitsee katseen tai ripustaa korviin jotkut suuret, juhlavat korvakorut! Piristää lookkia mahtavasti. Kesällä sit tulee varmaan käytettyä koruja enemmän.


*-saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. You are Amazing. Still appreciating your blog very much.

  VastaaPoista
 2. Upea koru ja upea sinä :)<3 Todella harvoin tulee käytettyä mitään isoja koruja,pienet ja sirot on enemmän omaan mieleen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 :) Niin yleensä mullakin :)

   Poista
 3. Toi koru on kyllä aivan upeen näköinen niinkuin sinäkin<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...