tiistai 16. helmikuuta 2016

Perus settiä

upfront

Moikkamoi ja mukavaa alkanutta viikkoa! Vähän spessumpi viikko tiedossa, mulla alkaa vihdoin koulu ja mulla on synttäritkin, siistiä! Tosin, en mää nyt tiedä oonko ihan niin innoissani siitä vuosien täyttämisestä sinänsä, mutta ompahan ainakin hyvä syy saada kaverit kokoon niitten kunniaksi, hah. Pikkusiskokin on nyt viikon käymässä täällä Oulussa tuolta etelämmästä, joten ihana hengailla taas pitkästä aikaa yhdessä, kun jouluna viimeksi nähty. 

talvitakki
Takki ja pipo/ House of Brandon (takki* täältä) ja (pipo* täältä)

Oispa kiva saada pitkästä aikaa ulkosalla kuvia! Tässä taas tylsiä sisäkuvia ja muuta sensellaista sekalaista. Mutta tämmönen on tämän hetken ulkovaruste pipo/talvitakki-tilanne. Tuo takki on just täydellinen tällaisille vähän leudoimmille keleille ja pituutta on sopivasti sen verran, ettei peppu palellu!
takki 255
saappaat
laskiaispullat 014

Oli pakko saada laskiaispullaa, joten sitähän oli sitten leivottava! En muista millon viimeksi olisin pullaa leiponut, mutta kyllä se vaan välillä on ihan kannattavaa.

risotto

Perus arkiruokaa, ei nyt varsinaisesti mitään uutta, mutta tämmöstä tulee syötyä. Riisi-jauheliha-herkkusienimössöä. Perussettiä.

hiukset 006

Supernopea, kiireellisten päivien pelastus -salaatti. Salaattia lisukkeineen ja kalkkunaleikkeleitä. Perushyvä!

puuro

Ihan perus aamupala puurosetit. Jännää eikö?

khakiasu

Nopsat asukuvat ennen kampaamoon lähtöä, nyt on muuteen taas päivitetty tukka kuosiin!

peiliasu

Jotain ihan perus!


Koitan palailla taas pian, nyt oikein mukavaa viikkoa kaikille teille sinne! 


Ainiin ja mun yhteistyökumppani House of Brandon viettää kans tämän viikon synttäreitään, sen kunniaksi kaikki tuotteet -20% (pois lukien Dr.Denim)!! Käytä tilauksesi yhteydessä koodia HBR2! Kannattaa sisi käyttää hyvä alennus hyväksi, alekoodi on voimassa tämän viikon sunnuntaihin asti. :)


*-merkatut tuotteet saatu blogin yhteistyökumppaneilta.

6 kommenttia:

  1. Sun ruuat ja leivonnaiset näyttää aina ihanilta ja hyviltä, vaikka kuinka vaan olis perusjuttuja :D<3

    VastaaPoista
  2. Kivan näköisiä kaikki nuo asut :) Onko sulla muuten ripsienpidennykset,kun niin pitkät räpsyttimet näyttää olevan? :-D

    VastaaPoista
  3. Käytätkö ripsienpidennyksissä ripsaria? :o

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...