perjantai 19. helmikuuta 2016

25!!

25 302
Mekko*/ SheIn (täältä)
synttärit 031
25 297
synttärit 013
25 351
synttärit 060

Niin se vaan täyttyi just se niin kauan odotettu pelätty 25 vuotta meikäläisen ikämittariin! Voin jo havaita mun ensimmäiset silmäryppyni, hah. :D Oikeasti mää olen aina ajatellut, että tää ikä on vähän niinkuin semmonen aikuisikä, tästä se kaikki sit alkaa ja nuoruus jää pikkuhiljaa taakse. No oikeastaan vähän höpöhöpö-ajattelua tuommonen, jos nyt ruppee ajattelemmaan, enhän mää tästä vielä mihinkään oo vanhenemassa ja nuoruutta on edessä päin vielä monenmonta vuotta! Eikä oikeesti tunnu yhtään missään. Tai no, tuntuu ehkä vähän. Emt apua! Pitääkö mun alkaa panikoimaan?? Vai eihän tässä oo oikeesti mitään hätää. Mut silti, on siinä ehkä kuitenkin jotain perää.. 

Joku aika sitten luin jostain jonkun jutun ihan sivusilmällä (en nyt vaan muista mikä tai missä), mutta siinä oli tyyliin, että kun kysytään ikää, jos olet alle 25, niin siihen vaan vastataan, että voi olet vielä niin nuori. Mutta kun vastaat, että ikää on 25, niin heti alkaa kysymyksiä tulvia; oletko naimisissa, jokos niitä lapsia, miten sun työura, kait sulla on tyyliin jo oma asunto? Ymmärrättekö mitä yritän ajaa takaa..:D Ikään kuin tämä kyseinen ikä olisi se pitkä loikka siihen oikeeseen varsinaiseen aikuisuuteen ja oikeeseen elämään. Silloin sut aletaan ottaa vakavasti. Enää et voi vaan leikkiä huolettomasti hiekkapakalla. Tässä kohtaa sun pitäis alkaa saavuttamaan niitä oikeita asioita ja jotain merkittävää elämässä. Mulla ainakin tulee vähän semmonen olo ja tuo juttu pisti vähän miettimään. Vai mitä ootte mieltä, tuleeko teillä samanlainen fiilis? Sen voin kuitenkin sanoa, että kaikesta huolimatta, minä en tule ottamaan paineita muiden odotuksista missään vaiheessa, mulla ei oo oikeesti kiire vielä mihinkään.

Mutta anyways! Ei mua nyt oikeesti niin paljon haittaa, vaikka ikää tuli vähän lisää! Huomenna me juhlitaan niitä parhaiden kamujen kanssa ja sen parempaa synttärilahjaa en vois oikeasti toivoakaan, kun saan kaikki mun rakkaat ystävät koolle iltaa juhlimaan. Mää odotan huomista iltaa niin innoissani, ihanaa nähdä taas vihdoin sellasia ystävättäriä, joita en ole nähnyt nyt vähään aikaan, ikävä onkin jo iso! 

Mutta ihanaa viikonloppua teille kaikille, nauttikaa, pitäkää hauskaa!


Ps. Tämä mekko on ihan täydellinen!! En tiedä vielä laittasinko tämän mekon huomenna, vai sitten jotain muuta.. ;)


18 kommenttia:

 1. Wou mikä upea synttärineiti!!! Toi mekko ja koko lookki toimii ihan sairaan hyvin! :) Isot onnittelut jo :*

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea kaunotar<3 :) Kivalle näyttää toi mekko!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea kaunokainen ja vau kuinka ihana mekko! Mä oon itse sitä mieltä, että sitten kun on 30 vuotias ja ei oikein oikeanlaista työtä löydy ja perhe ei ole suunnitelmissa sekä olo kuin teinillä niin sitten vasta pitää alkaa huolestuun! :D Eli mun logiikalla sulla on vielä ainakin 5 vuotta aikaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no joo toi on kyllä ihan hyvä pointti! :D Kiitos!<3 :*

   Poista
 4. näytät iha halvalt lutkalt

  VastaaPoista
 5. Kuvia ei sais koskaan rajata nivelien kohdalta kuten tässä tapauksessa polvien kohdalta, pikku vinkki.
  Mekko näyttää hyvältä! Näyttäisi toki paremmalta luonnollisen ihonvärin kanssa mielestäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm niin totta tosiaan, sellanen sääntö taitaa olla olemassa joo. Mutta miksei saa, kuka sen kieltää?? :D

   Poista
 6. Hei, suosittelisin lukemaan sarxsab blogia. Löytyy googlettamalla. Saran meikkivinkeillä saisit paremmin tehtyä varjostukset ja korostukset kuin nyt. Älä pahastu. Ootko muuten koskaan kuullut yhdennäköisyydestäsi Saran kanssa? Musta teillä on hyvin paljon samanlaiset kasvonpiirteet, kaunottaria molemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos blogivinkistä, empä ole aiemmin tiennytkään, että Saralla on blogi, saatikka kuullut yhdennäköisyydestä. :) Mutta kiitos!

   Poista
 7. Wau! Siis toi mekko näyttää ihan mielettömän hyvältä sun päällä!

  VastaaPoista
 8. Mä en ikinä kommentoi mihinkään blogeihin, mut nyt on pakko sanoo et vitsi sulla on upee tyyli! ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti kommentistasi!!<3 :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...