keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Off the shoulders

white 119
Pusero*/ SheIn (täältä)

redlips
white 152
halfuphalfdownhair

Moi, mitäs teidän keskiviikkoonne kuuluu? Mää alotin tällä viikolla nyt tällasen "pikku"tauon jälkeen salitreenit taas ja yhdessä mun siskon kanssa. Oon jo ihan paketissa. Se tunne, kun tarvisit invakahvat sun pöntön ympärille, että pääset ylös.. Hah! Mutta paljon kivempaa treenata yhessä jonkun kanssa, mää olen lähes aina treenannut vaan yksin, mutta on se vaan kyllä niin paljon ilosempaa kaksistaan! Tulee mietittyä tekniikoitakin uudemman kerran kun yrittää opettaa niitä sellaselle, joka ei ole ikinä salilla ennen käynytkään. Kivaa! :)

Ainiin ja mää sain tänään tietää, että mulla alkaa koulu ens kuussa! Musta tulee kokki, hassua. Mutta nyt mun pitää alkaa äkkiä tää kämppä imuroimaan, kaveri tulee laittaan uudet räpsyripset. 

Mitäs muuten tykkäätte tästä kuvien lookista? :) Tämä on maanantailta. Mä tykkään niin paljon tollasesta  söpöstä half up, half down -kampauksesta! Jos ei tiedä haluuko jättää hiukset auki vai laittaa ne ponnarille, niin voi tehdä kompromissin ja laittaa tän kampauksen, siinä on molemmat! Hah kätevää. ;)


Lisää saman tyylisiä paitoja..
offthe shoulders
Harmaa1/ täältä, Harmaa2/ täältä, Valkoinen/ täältä, Beige/ täältäMukavaa päivänjatkoa! :)
*-merkatut tuotteet saatu blogin yhteistyökumppaneilta.

19 kommenttia:

 1. Oikeesti toi sun "contouring" on niin päin vittua....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kans katoin et nyt ei oikeen oo onnistunu! :( etenkin otsassa näyttää hassulta kun hiusrajan kohalla on niin selkee väriero!

   Poista
  2. Tämä!! Less is more ;)

   Poista
  3. Pitää sit varmaan harjoitella lisää meikkaamista! Mut btw, näissä kuvissa on aika vahvat värifiltterit, että ne varjostukset oikein korostuu näissä. Että ei ne oikeasti noin vahvoilta näyttänyt..

   Poista
 2. Ihana paita ja kivasti hiukset<3 Paljon onnea opiskelupaikasta!Kauan koulutus kestää? Itsekin olen ammatiltani kokki,mutta opiskelen nyt uutta alaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoskiitos!<3 :) Parin vuoden koulutus :)

   Poista
 3. Mulla sama paita :) tykkään kovasti!

  Sitten kysymykseeni:
  Miltä tuntuu olla "noin feikki"?
  Ei pahalla vaan ripsipidennykset, luonnottomat poseerausasennot, jatkot hiuksissa, paljon meikkiä ja "tunkkainen" tekorusketus...

  Itse olen kokeillut ja I feel awful..
  Oot todella kaunis, osaan katsoa kaikkien noiden kerrosten läpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mutta en mää tunne olevani sen feikimpi kuin moni muukaan. Kelläpä ei olisi nykypäivänä ripsienpidennyksiä? Veikkaampa, että se on melkeempä harvinaisempaa, jos niitä ei ole. Luonnottomat poseerausasennot? Hmm kyllä mun mielestä liikkuvainen keho on yleensä aika luonnollista. Olisko suoraan pönöttäminen kameraa kohti sitten luonnollisempaa, aina kaikissa kuvissa? Mun mielestä aika hiton tylsää, enkä mää sellasia kuvia jaksais ottaa.

   Tiedoksesi vain, minulla ei ole mitään hiuslisäkkeitä, ihan täysin oma tukka on! Ja tekorusketuksesta, no..se on vaan mun juttu, get over it! Näissä kuvissa innostuin kyllä käyttämään aika tujusti punertavaa värifiltteriä, mikä korostaa ehkä vähän ikävään sävyyn sitä kulahtanutta rusketusta, varjostuksia yms entisestään, eikä siitä näköjään monikaan tykkää, mutta sillepä ei voi mittään.

   Mutta hienoa jos olet kokeilemalla löytänyt itsellesi sopivamman naturellimman lookin! Jatka vain samaa malliin, minä jatkan omallani. ;)

   Poista
 4. Se on jännä et puhutaan, että kaikenlaiset ihmiset tulee hyväksyä, mutta kuitenkin kauniita, ulkonäköönsä panostavia ihmisiä saa haukkua, ja heidän tulisi muuttaa itseään sen takia että joku nyt ei kestä sitä, että se käyttää aikaa ulkonäköönsä.. Mielestäni jokainen saa luvan näyttää siltä kuin haluaa ja tehdä elämässään sellaisia asioita kuin haluaa eikä kellään ole oikeutta haukkua/valittaa, toki ainoa sääntö on ettei muita saa loukata teoillaan. Tää viesti on osoitettu noille anonyymeille, jotka ei selvästikkään ymmärrä, että ihmisten tulisi antaa olla omia itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan tätä!! Ja vaikka olisi kuinka tuota mieltä että voi kun hirveät contourit, niin sen voi pikkasen ystävällisemmin ilmaista, onko pakko tahalleen loukata ihmistä?? Ja siis, onko pakko aina tuoda sitä omaa mielipidettä ilmoille, varsinkin jos se on noin negatiivinen? Miksei vaan antaa olla, ja antaa toisen meikata tasan niinku ite haluaa? En ymmärrä. Toivottavasti et Jozella ota katellisuus kommentteja itseesi! Joku tarve niillä on sua loukata niillä, mikä lie siinä takana.

   Poista
  2. Hienot kommentit aiheesta, mietin itsekin samaa. Näistä negatiivisista kommenteista tulee meille muillekin lukijoille paha mieli, kun tietää että siellä blogin takana on ihminen siinä missä me muutkin. Ja kaikki se aika ja työ mitä bloggaajat tekee blogiensa eteen, jotta meillä lukijoilla olisi luettavaa ja katseltavaa. Itselläni on ainakin suuri arvostus bloggaajia kohtaan! Onneksi jozella olet ottanut oikean asenteen kommenteistasi päätellen, oma tyyli kunniaan oli se millainen tahansa!

   Poista
  3. Ihanaa palautetta, kiitos kannustuksestanne! :) Hienoa, että olette samaa mieltä siitä, että jokaisella on oma tyyli ja jokaisen pitäisi antaa olla semmosia kuin ne on, meikata/pukeutua yms. juuri niinkuin itse kukanenkin haluaa. En ota itseeni negatiivisista kommenteista, jotkuthan niistä ovat sellaista rakentavaa ja ihan hyvääkin palautetta/kritiikkiä. Ja kyllä sitä on oikeastaan oppinut erottamaan kaikenlaisesta kritiikistä onko siinä oikeesti jotain perää (tarkoitus hyvä) vai pelkkä tahallinen ilkeily sen kommentin takana. :D Mutta minä en pienistä möksähdä, mutta eihän se ole täällä muille lukijoillekaan kuitenkaan kiva jos joku tahalleen levittää negatiivistä ilmapiiriä ympäriinsä. Ja kiitos viimeiselle anonyymille arvostuksesta! :) Lukijat ei välttämättä voi käsittääkään miten paljon valmistelutyötä niiden kuvien ja tai tekstien eteen bloggaaja voi joutua tekemään, ennen kuin ne lopulta sitten päätyy blogiin kaikkien nähtäväksi. :D

   Poista
 5. Meikkitutoriaalia blogiiin kiitos :))
  Mä saan vaan haaveilla paksuista ja pitkistä hiuksista:D Lisäkkeet kun eivät kiinnosta...
  En oo ikinä kertaakaan kokeillut mitään ripsienpidennyksiä yms teko-. Sensain yks ripsari tekee mun ripsille jo niin paljon ihmeitä ekä omista taivutintakaan :D Tykkän ite meikata ja olla ns huolitellun näköinen jos olen liikenteessä, töissä yms. Vaikka natural look välillä mieleeni on myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps meikkitutoriaalin olen ajatellutkin tässä lähiaikoina toteuttaa! :) Hei ja ihan vinkkinä, ei ehkä kannatakaan laitattaa mitään ripsienpidennyksiä, jos sulta hyvät ripset omasta takaa jo löytyy. :D Niiden takaisin kasvattaminen voi olla nimittäin aika vaikeaa.. Mäkin tykkään meikata välillä erillälailla, välillä kevyemmin ja välillä taas vähän vahvemmin.. :)

   Poista
 6. Ihana paita ja hiukset!! <3 Ja onnea hirveesti opiskelupaikasta :)

  VastaaPoista
 7. Ihana paita ja hiukset!! <3 Ja onnea hirveesti opiskelupaikasta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...