maanantai 25. tammikuuta 2016

NIKE January SaleExtra 20% off sale, enter code HO116 at checkout!

1. Nike Pro Warm Crew 3.0 HERE / 2. Nike Air Zoom Pegasus 32 HERE / 3. Nike Elastika Heathered HERE / 4. Nike Pro Fierce Digital Interval HERE / 5. Nike Legend Spots Tight HERE / 6. Nike Swoosh HERE


Nyt kun ollaan vasta tehty uudenvuoden lupaukset ja päätökset siitä paremmasta ja hyvinvoivemmasta kropasta, niin nyt näin heti tammikuussa on hyvä hankkia lisää boostia siihen treenimotivaatioon uusilla treenivaatteilla ja varusteilla! Mulla ainakin kummasti inspaa aina enemmän lähteä sinne salille jos on jotain uusia, laadukkaita ja hyvännäköisiä treenikamppeita. Nikellä on nyt tosi hyvät tammikuun alennukset, joten nyt jos koskaan on paras hetki satsata uusiin välineisiin jos semmosille on tarvetta, eikä siellä ole pelkästään treenivaatteita, vaan myös kaikkea ihanaa vapaa-aikaankin. Alennuksessa ovat esimerkiksi nämä pirtsakat kollaasin tuotteet, joihin löytyy linkit tuosta kuvan alta. 

Mahtavana extrana vielä se, että te arvoisat lukijat, saatte vielä -20% ostoistanne, kun käytätte koodia HO116 tilausta tehdessänne! Huippua! Joten kipinkapin Niken verkkokauppaan käyttämään tarjous hyväksi ja ilo irti tuntuvalla alekoodilla. ;)


Postaus toteutettu yhteistyönä NIKEn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...