torstai 21. tammikuuta 2016

Junkyard

junkyardtop
junkyardtop1
Liivitoppitäältä, Legginsittäältä
junkyard 012
fila
junkyard 068
FILA t-paitatäältä
junkuard 775
junkuard 701
junkuard 767
Paitatäältä

Tervehdys torstai-iltaan! Tämmönen siisti verkkokauppa ku Junkyard otti muhun tossa vähän aikaa sitten yhteyttä yhteistyön merkeissä ja sain valita heidän verkkokaupastaan muutamia tuotteita. Mää en ollut ennen törmännytkään tähän kyseiseen verkkokauppaan, mutta onneksi tässä kävi näin, koska mun mielestä tää, sekä miehille, että naisille suunnattu muoti/street/sport -tyyppinen verkkokauppa on yks huikeimmista! Yks mun lemppareista tällä hetkellä. Tajuttoman siistejä ja näyttäviä vaatteita ja monia tunnettuja huippumerkkejä. Mulle ainakin iskee tällä hetkellä tosi lujaa tollaset simppelit sporttiset vaatteet ja niitä tuolta löytyy, ja paljon, kaikkea ihanaa! En ehkä pysty vastustamaan kiusausta, mun on varmaan pakko tehdä uus tilaus...!

Kaikki valitsemani tuotteet on Junkyardin omalta merkiltä, JUNKYARD XX-XY :n valikoimista. Sieltä löytyy miehille ja naisille mm. tosi cooleja  FILAn retrohenkisiä tuotteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa 90-luvun urheilumuodista. Tykästyin niihin erityisesti! Mää en oo oikeastaan mitään muuta vaatteita päälläni pitänytkään sen jälkeen kun sain nämä, nää on vaan niin mukavan rentoja ja niin yksinkertaisen siistejä! Sanoinko jo, että nää on siistejä? No, nää on siistejä!

Käykääs ihmeessä tsekkaamassa toi Junkyard, tykästytte varmasti! Mikä näistä lookeista on sun lempparis? :)


16 kommenttia:

 1. Voi vinde mikä muijuska oot!! ♥ :D Aina yhtä hienoja nää kuvat susta. Sun blogista jaksaa kyllä aina selata päivän asu- tyyppisiä postaukset, keep going! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sua, huippua kuulla Ina, kiitos paljon!! <3 ;)

   Poista
 2. Vika kokonaisuus iskee kyllä muhun! Kelpuuttaisin oikein hyvin omaankin vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
 3. miks sää oot nii tyrkky........

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Heh, voi kiitos paljon, kiva kun tykkäät! :)

   Poista
 5. Voi että oot kyllä niin ku joku malli näissä kuvissa! Kuvankaunis:)

  VastaaPoista
 6. No onpas kyllä ihania vaatteita, täytynee käydä itekin katsastamas tarjonta! Ja noi mv-kuvat, mielettömän kauniita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kitty! :) Ja kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa kyseinen verkkokauppa! :)

   Poista
 7. "Koska mä oon niin horny"

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...