maanantai 7. joulukuuta 2015

Nike Gifting Experience

Yhteistyössä NIKE:n kanssa.

Taas se aika vuodesta mikä tuottaa hieman päänvaivaa varmasti meille jokaiselle; joulu ja sen täydellisen lahjaidean löytäminen. Mitä hankkisit ihmiselle, jolla on jo kaikkea tai et yhtään tiedä mistä toinen pitää? Mitä jos antaisit jotain laadukasta ja käytännöllistä! Kurkkaappas Niken *Gift Guide -osioon! Olen mukana Nike Gifting Experience -joulukampanjassa ja pääsin lähemmin tutustumaan Niken laajaan verkkokauppaan ja heidän monipuoliseen lahjaoppaaseen. Niken sivuilta löytyy tuollainen kätevä Gift Guide -osio, josta löytyy erinomaisia lahjaideoita niin miehille, naisillekin kuin lapsillekin. Niken tuotteet ovat siitä hyviä joululahjaksi, sillä ne uskoakseni ovat varmasti mielekkäitä meille jokaiselle ja ihan kaikenlaisille tyypeille ikään tai kokoon katsomatta. Ne ovat laadukkaita, monipuolisia ja supertrendikkäitä, eivätkä ainoastaan urheiluvaatteita vaan myös vapaa-aikaan sopivia. 

Tiesitkö muuten, Niken verkkokaupassa voit kustomoida itsellesi juuri sellaiset kengät kuin itse haluat, voit valita materiaalit ja värit itse! Siis musta toi on niin siistiä. Siinäpä vasta huippu lahjaidea sellaiselle ihmiselle, jolta löytyy jo kaikkea, lahjansaaja saa itse suunnitella omat kenkänsä!

Kokosin pari lahjaidea-kollaasia tähän tuolta Niken Gift Guide -osiosta ja siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa, etten oikein millään osannut valita vain muutamia juttuja! Mää itse todellakin rakastan Niken sporttisia vaatteita ja varsinkin kaikkia niitä IHANIA KENKIÄ! Mää sekosin kun kattelin noita kenkiä, haluan ne kaikki! Niken lenkkareitahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän.. Mutta niihin lahjavinkkeihin, tässä ihan muutamia lemppari-poimintojani joissa vois olla ideaa! 


giftguide
Treeniin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan.. Tennarit/ täältä, Juoksutrikoot/ täältä, Pipo/ täältä, Treenilaukku/ täältä, Juomapullo/ täältä, Sporttiliivit/ täältä
Tässä muutamia ideoita, mitä voisin hankkia siskolleni tai vaikka parhaalle kaverilleni!
miehelle
Salille, kotiin ja vapaa-aikaan.. Treenihousut/ täältä, Huppari/ täältä, Punnerruskahvat/ täältä, Reppu/ täältä
Miehelle, isälle taikka veljelle!

giftguide1
Juoksuun ja vapaa-aikaan.. Air Max 90/ täältä, Air Max Thea/ täältä, Trikoohousut/ täältä, Juoksuliivi/ täältä, Juoksutakki/ täältä
Ja mitä itse himoitsen!


Vai mitä olet mieltä, kelpaisko sulle itsellesi tänä jouluna Nikeä lahjapaperiin käärittynä?

Löytykö mitään kivoja vinkkejä? :)


2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kelpais Nikeltä melkeinpä mitä vaan lahjaksi! Älyttömän siisti kyllä tuo itse suunnitteleminen :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...