torstai 17. joulukuuta 2015

Nahkahame päivään ja iltaan

nahkahame 261
*Nahkahame ja *poolopusero/ House of Brandon (täältä ja täältä)

House of Brandonilta saapui mulle vähän aikaa sitten tilaamani paketti ja siellä oli mm. tämä kertakaikkisen upea ruskea nahkahame ja musta poolopusero. Mää olin jonkun aikaa nähnyt päiväunia nuden/ruskean sävyisestä kynähameesta ja kun törmäsin viimein tuolla HOBin verkkokaupassa tähän, niin ajattelin heti, että täydellinen! Siinä se mun haaveilemani hame sitten oli. Olen niin onnellinen, että löysin sen, oon nyt niiiin rakastunut tähän hameeseen!

nahkahame 299

Tämä ruskea nahkahame sopii todella hyvin niin päiväkäyttöön kuin iltamenoihinkin. Pehmeä poolopusero tuo kivasti kontrastia korkeavyötäröiseen nahkahameeseen. Ja kun vielä kaveriksi yhdistää vaikka mustat ylipolvensaappaat niin siinä on tyylikäs, moderni 70-luvun henkinen arkiasu.

poolopaita
kynähame1

Iltakäyttöön hameen pariksi sopii vaikka tällainen lyhyt neuletoppi, joka myöskin tuo materiaalinsa puolesta kontrastia kokonaisuuteen. Sama sävymaailma toimii ylä- ja alaosassa äärimmäisen hyvin!

nahkahameasu
*Toppi/ SheIn (täältä)

Aah mää olen sitten kans niin hurahtanut noihin neuletoppeihin..!

Mitäs tykkäätte näistä asuista? :)

Hei ja muuten, House of Brandonilta tilaukset tämän viikon ajan ilman toimituskuluja ja kun teet sen vielä perjantaihin klo 14 mennessä, niin paketit ehtivät vielä jouluksi perille! Sieltä vaan joululahjoja katselemaan, tai jotain kivaa sulle itsellesi.. ;) 

Mut siis, aika kummallista, että ens viikolla on jo muka joulu, en voi käsittää! Ehkä ensimmäistä kertaa elämässä mulla ei oo minkäänlaista joulufiilistä. Yleensä mää olen hössöttänyt menemään jo hyvissä ajoin. Mussa täytyy olla jotain vikaa, hmmm.. Tai sit mää en vaan enää usko joulupukkiin. Hah! Mutta ehkä se vielä ehtii tulla sitten kun menen porukoille joulua viettämään, siellä on niin paljon kaikenlaista hulinaa ja lapset ihan tohkeissaan, että joulumieleltä voi olla vaikea välttyä. 


Nyt oikein miellyttävää torstai-iltaa kaikille!


*-merkatut tuotteet saatuja blogin yhteistyökumppaneilta.

16 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä ihan mielettömän upea!

  VastaaPoista
 2. miks sun pitää olla noi tyrkky..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuule just semmonen ku oon.

   Poista
  2. Jos noin naiselliset muodot on suotu, niin miksi niitä pitäisi peittää? Taitaa olla nyt vaan vähän kateutta ilmassa :-D

   Poista
  3. Voin ihan suoraan sanoa että todella hyvät muodot on, mutta mun mielestä se ohje pitää hyvin paikkaansa, että jos paljastaa ylhäältä niin alaosa sit peittävämpi ja toisinpäin. Tyrkyltä ja tyylittömältä toi etenkin mun mielestä näyttää, olen siis eri anonyymi.

   Poista
  4. Ja meinasin nyt tuota alempaa asukokonaisuutta tolla äsköisellä kommentillani, ylempi asukokonaisuus on upea :) T. 18.12

   Poista
  5. Mä oon samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Kaunis ja seksikäs voi olla ilman, että pitää olla liian tyrkky.. Liika paljastelu menee ennemminkin mauttoman puolelle vaikka kuinka näyttävän näköinen muuten olisi. Ensimmäinen asu todella upea, toinen ei lähinnä mauton.

   Poista
 3. Not any Words can describe the Beauty of these Pictures. World class!!!

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman kaunis olet! Upea! Sanat eivät riitä..

  VastaaPoista
 5. Moi voitko laittaa mulle sähköpostia osotteeseen kiitos.ek@gmail.com kun en ihan tässä viiti sanoo. Olisin sulle tosi kiitollinen jos laittaisit viestin saisit mulle hyvän mielen. Voitko ees jotain laittaa.

  VastaaPoista
 6. Upea hame hyvässä muodossa.;)) Nahka on upea materiaali, etenkin tiukat pillinahkahousut naisella säväyttää ja saa selkäpiin kananlihalle.
  pete

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...