keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Vastaukset kysymyksiinne

Huh, noniin tässä olis vastaukset kysymyksiinne mitä heititte viime postaukseen! Niitä tulikin ihan kiitettävästi ja mulla meni kyllä kieltämättä niiden vastaamiseen jonkin aikaa. Mutta tosi hyviä ja mielenkiintoisia kysymyksiä, mulla oli ainakin hauskaa ja aika kului ihan siivillä niitä pohtiessa! En jaotellut niitä nyt omiin aihe-alueisiinsa, vaan kaikki on nyt tässä saapumisjärjestyksessään. Ps. Siis mää en oikeasti tajua miksei nää tekstit ala yhteistyöhön mun kanssa, fontit ja kaikki menee ihan miten sattuu,  ei yhtään niin kuin haluaisin, ärsyttävää! Yritän korjata asian huomenna.

summer 031


Saatko paljon negatiivisia kommentteja blogiin sun pukeutumisesta? Pukeudut kuitenkin vähän paljastavammin kuin mitää tää perussuomalainen massablogityyli on (ei tosiaankaan mitenkään pahalla, näytät helvetin hyvältä!)
Kiitos! Itseasiassa en saa. Joskus ehkä muinoin olen sellaisia kommentteja saattanut muutamia saadakin (toisinaan ihan aiheestakin, ymmärrän kyllä), mutta olen aina sellasiin vastannutkin, että pukeudun just niin kuin itse haluan, olkoon muut mitä mieltä tahansa. Sitä paitsi, omasta mielestäni pukeudun yleensä, varsinkin arkena, ihan "normaalisti", juhlapukeutuminen saattaa olla sitten vähän avarampaa. Joku voi sitten ehkä sen perusteella ajatella, että pukeudun sillä tavalla päivittäin, vaikka todellisuudessa se on aika harvinaista.

Mikä on lempiherkkusi? Herkutteletko usein vai onko sulla esim tietty "karkkipäivä"?

Hmm kyllä se on suklaa, mutta välillä se on jäätelö! Mut pakko sanoo myös suklaapopparit, ne on niin hyviä! Tykkään suolasen ja makean yhdistelmästä. Ei mulla oikeastaan nykyään oo mitään tiettyä karkkipäivää viikossa, syön silloin kun tekee mieli, välillä jopa päivittäin jotain pientä hyvää hahah, tai sit voi mennä pitkiäkin aikoja etten herkuttele juuri ollenkaan. Toisaalta olis ihan hyvä ottaa käytäntöön se herkuttelu kerta viikkoon, mutta kenen takia?

Lempialkoholijuoma?

Kuiva omenasiideri, mieluiten Fizz.

Poltatko tai ootko joskus polttanut tai maistanut tupakkaa?

Olen joskus teininä polttanut, mutta nykyään en. Tossa kesän ja alkusyksyn aikaan mulla oli semmonen kausi, että poltin vähän aikaa, mutta sain sen onneksi lopetettua ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Joskus alkoholia nauttiessani saatan polttaa tupakan tai kaks. 

Mitä mieltä olet kannabiksen käytöstä (jos et halua kertoa blogissa, niin ihan ymmärrettävää)?

En hyväksy, mutta jos sitä käytetään lääkinnällisissä tarkoituksissa vakavien sairauksien hoitoon, niin sen kyllä ymmärrän, eikä siinä silloin ole mitään pahaa.

Onko sulla luonnostaan hyvä iho vai joudutko välillä taistelemaan näppyjen kanssa?

Finnejä ei kyllä nykyään tule kuin tosi harvoin, mutta mun ihotyyppi on epäpuhdas iho, joten mustapäitten kanssa joudun kyllä vähän taistelemaan. :D

Mitä et ikinä pukisi päällesi?

No niitä on varmastikin monia juttuja mitä en päälleni pukisi, mutta yks mikä tulee näin heti ekana mieleen, niin sellaset räikeät karvaturrisäärystimet, niitä mää kammoksun. :D

Mitä puoluetta kannatat politiikassa? Osaatko perustella miksi?

En oikein nyt osaa vastata tähän, en ole kovinkaan perehtynyt niihin.. Varmaan pitäisi. :D

Osaatko jotain "erikoisempaa", mutta suht hyödytöntä taitoa (esim kärrynpyörä tai kielen rullalle saaminen? 

Osaan kyllä nuo molemmat, mutta hmmm mitäköhän muuta hyödytöntä mää osaisin...Osaan tehdä vatsalla aaltoliikkeitä! :D

Entä onko mitään sellasta juttua, minkä suurin osa ihmisistä osaa, mutta sä et (esim viheltäminen)?

Ööö, no joo.. Mää en oikein osaa syödä haarukalla ja veitsellä oikeaoppisesti haarukka vasemmassa kädessä ja veitsi oikeassa kädessä, vaan käytän niitä just toistepäin: haarukka oikeassa kädessä ja veitsi vasemmassa kädessä. Tai kyllä mää oikeasti osaan, mutta se tuntuu vaan vähän vaikealta ja luonnottomalta mulle.. :D

Lempiruokasi?

Kiinalainen kanaruoka, tulinen!

Mikä on rohkein asia, mitä oot tehnyt?

Hitsii, mikähän se ois.. No ainakin se on yks rohkeimmista mitä oon tehnyt niin, kun esiinnyin näytöslavalla alusvaatteisillani. :D

Onko sulla mitään fobioita/kammoja?

Ei mulla oikeastaan ole mitään sen erityisemmin..

Tykkäätkö pelata videopelejä? Jos tykkäät, niin mikä on sun lempipeli?

Kyllä mää tykkäisin pelata silloin tällöin jos mulla olis semmosia. :D Crash Bandicoot on mun lemppari! 


summer 045

Poistutko usein kotoa ilman meikkiä vai tykkäätkö meikata joka päivä?
Kyllä yleensä meikkaan lähes päivittäin ainakin sellasen nopeen arkiehostuksen, mutta ei mulle ole mikään ongelma poistua kotoa ilman meikkiä. 

Pahin meikkimokasi?

Joskus teininä rajasin aina silmäni tosi tujusti mustalla kajaalilla ympäriinsä ja se ei kyllä tosiaankaan ollut nätin näköistä. Myös tämmönen liika aurinkopuuterin käyttö holtittomasti koko naamaan ja pandasilmät. :D Onneksi sitä on tässä vuosien aikana oppinut vähän nätimmin meikkaamaan kuin silloin joskus ennen. 

Ootko käynyt teininä läpi mitään erikoisia tyylivaiheita (esim emo tai ernu)?

Olen mää kyllä itseasiassa käynytkin aika montakin (kamalaa) tyylivaihetta läpi ennen kuin olen tähän nykyiseen omaan itseeni päätynyt. :D On ollut mm. joskus hevivaihe päällä, joku hippi-reggae ja pissis.. Omg :'D

Noloin asia mitä sulle on tapahtunu? Jossei oo sellanen, mitä viittii blogissa paljastaa, niin joku muu nolo juttu?
Menin lupaamaan suurelle ryhmälle toteuttavani ja hoitavani jonkun asian, jota en sitten loppupeleissä pystynytkään täysin hoitamaan. 

Inhokkikotityösi?
Tiskaaminen, mutta onneksi on tiskikone! 

Onko sulla jotain outoja tapoja?

Öö ei kait? :D No kyllä mää aika usein nauraa räkätän yksinäni omille jutuilleni. Ja siis muidenkin. :D Mutta emmä tiiä onko siinä mitään outoa? Kaikkihan niin varmasti tekee. :D

Ootko järjestelmällinen ihminen?

Kyllä mää ainakin joissain määrin olen, nyt sen oikeastaan huomaa kun yksin asuu.

Mikä on sun horoskooppi?

Vesimies.

Mitkä on sun inhokkiruokia?

Janssoninkiusaus, kaikki maksaruoat, silakat ja sillit, läskiset lihat, kaslerpihvi ja simpukat!

Missä maissa oot käyny? Onko matkustelu sulle tärkeetä?

Turkissa, Espanjassa ja Ruotsissa. :D En ole siis kauheasti vielä matkustellut, enkä koe sitä erityisen tärkeäksi asiaksi mulle, mutta välillä on kuitenkin päästävä käymään jossain muualla ja onhan se aivan mahtavaa!

Shoppailetko joka kuukausi?

Vaatteitako? En!

Entä harkitsetko tarkkaan ostoksia vai onko ne usein heräteostoksia?

Kyllä mää nykyään aika tarkkaan harkitsen mitä ostan, mietin etukäteen mitä tarvitsen ja ostan ne sitten tarpeen mukaan. 

Mikä on sun lempieläin, jossei peruslemmikkeläimiä saa mainita?

Varmaan tiikeri! Ne on vaan niin komeita.

Uskotko yliluonnolliseen? Jos uskot, onko sulle sattunut jotain yliluonnollisia kokemuksia?

Kyllä mää uskon, mutta ei mulla itelläni oo omakohtaisia kokemuksia, mutta olen kyllä kuullut paljon juttuja tutuiltani.


summer 030

Pidätkö itseesi syvällisenä ihmisenä?
Kyllä mää koen olevani hyvinkin syvällinen ihminen, pohdiskelen paljon kaikenlaisia asioita pintaa syvemmältä, ja analysoin koko ajan itseäni sekä muita ihmisiä. Mää suorastaan nautin syvällisistä keskusteluista! Mutta sellaset hyvät, syvälliset keskustelut on toisinaan aika harvinaista herkkua.. Semmonen turhanpäiväinen, sisällötön lörpöttely on mun mielestä välillä vähän ärsyttävää. :D  Toisinaan musta tuntuu, että voisin vaikka kirjoittaa kokonaisen kirjasarjan mun ajatuksista, hah. 

Ootko musikaalinen?

En  kyllä ainakaan osaa soittaa mitään soitinta.

Tanssitko baarissa?

Todellakin! Rakastan tanssia!

Ootko ex tempore -ihminen vai suunnitteletko kaiken mieluiten etukäteen?

Kyllä mää voisin sanoa olevani enemmänkin sellanen ex tempore -ihminen. Yleensä kaikki extemporejutut on just parhaita! Aina kun saan jonkun hyvän idean, niin haluaisin toteuttaa sen saman tein, enkä malttais odottaa huomiseen. Ois aika tylsää, jos kaikki olis aina niin valmiiksi suunniteltua ja ennalta arvattavissa. Vähän heittäytymiskykyä pitää olla!

Onko sulla jotkut tietyt kotivaatteet?

No yleensä mää pidän kotona jotain legginsejä tai collareita, t-paitoja ja huppareita.

Mikä on sun lempiväri?

Harmaa!

Kallein omistamasi merkkivaate/kenkä/laukku/koru tms?
Se taitaa olla toi mun Guessin rannekello. 

Jos saisit valita niin missä maassa asuisit?

Kyllä mää ihan täällä Suomessa asuisin, mut jos joku muu pitää valita, niin varmaan Espanjassa. :D Hankala sanoa, kun ei ole oikein kokemusta muista maista. 

Puhutko hyvää englantia?

En. :D

Entä ruotsia?

En puhu sitä ollenkaan. Kaikki kouluajan opit siitä on unohtunu. :D Mutta haluaisin osata!

Mitä syöt yleensä välipalaks?

Maitorahkaa ja tai hedelmiä. Joskus leipää.

Mikä olis sun unelmatyö?

Mää en vielä oikein tiedä mikä se mun aivan unelmatyöni olisi, mutta jotain sellaista, mitä voisin ehkä joskus tehdä itselleni ja jossa pääsisin käyttämään luovuuttani. Se vois olla muotiin tai leivontaan liittyvää, molemmat on mulle tärkeitä asioita.

Kiroiletko paljon? 

En, mutta joskus silloin tällöin saattaa jokunen voimasana päästä.

Onko sulla ajokorttia? Entä autoa?

Ei ole kumpaakaan! Mutta niin haluaisin! Kyllä mää ennen kolmekymppisiä ajan vielä sen kortin, hahah. :D


summer 063


Miten kuvailisit luonnettasi viidellä sanalla?

Positiivinen, ystävällinen, huumorintajuinen, empaattinen, luova.

Mistä tykkäät eniten ulkonäössäsi? Entä vähiten?

Hmm vaikea..  Ehkä eniten tykkään poskipäistäni ja vähiten vatsastani. 

5 piirrettä sun unelmamiehessä (ulkonäössä ja/tai luonteessa)? 

Ehkä tärkein piirre minkä miehen pitää omata, on kunnioitus. Mää arvostan suunnattomasti sitä, että mies kunnioittaa naista, varsinkin sitä omaansa ja  on herrasmiesmäinen, päinvastaisesti en voi taas sietää epäkunnioittavia ja sikamaisesti käyttäytyviä miehiä. Eli perusasiat kuntoon.  
- Huumorintajuinen hassuttelija, sellanen, joka sais mut aina nauramaan. Hyvä huumorintaju on yks tärkeimmistä piirteistä ja vahva yhdistävä tekijä, ois nimittäin aika kiusallista olla sellasen ihmisen kanssa, joka ei tajua sun "hauskoja" vitsejä. 
- Huomaavainen. Se, että se oma napa ei olis aina kaikkein tärkein, vaan osais ottaa muutkin ihmiset huomioon ja osais ajatella asioita toistenkin näkökulmasta. Mää en tosiaankaan ymmärrä sellasia ihmisiä, jotka ajattelevat aina vaan omaa parastaan. 
Hyvä tyylitaju. Kyllä se on mulle aika tärkeätä, että miehellä olis pukeutumisen suhteen tyylitajua ja näyttäis hyvältä. Kyllä mää aina kiinnitän huomiota hyvin pukeutuviin miehiin. Semmonen simppeli, rento, mutta tyylikäs pukeutumistyyli olis aika täydellistä. Itsellenikin kun tuo pukeutuminen on aika tärkeätä , niin olis se tietty kiva, jos mies olis samantyylinen. 
- Treenattu. Mua on aina kieltämättä viehättänyt suhkot lihaksikkaat ja sellaset miehekkäät miehet. :D Ei tosiaan tarvi olla mikään körmyjääkaappi ei, mutta silleen sopivasti treenattu olis kuitenkin aika kiva. 
- Voinko vielä sanoa yhden asian! :D Itsevarma, rohkea mies! Itsevarmuus on viehättävää. Ainakin siis sen verran, että se uskaltaa lähestyä mua ja tehä aloitteen, koska mää en sitä tee. :D (tai varmaan mun pitäis, jos haluan tän mun nykyisen statuksen joskus muuttuvan, hah) Nössöt miehet ei vaan ole mua varten, oikeasti. Nii ja sit sen pitäis olla kans tosi luotettava, pettureita on nähty ihan tarpeeksi.

Hillitön vaatimuslista! Mistähän mää jonku tollasen sielunkumppanin löytäisin? Joo ei mun unelmamiestä maha olla olemassakaan. :D


Mikä on ehdoton turn off miehessä ulkonäöllisesti?

Tyylitajuttomuus. :D Jos miehellä on ihan hirveet vaatteet ja kengät, mutta muuten olis hyvännäköinen, niin kyllä mua silti vois häiritä sen tyyli sen verran, että en mää ehkä ihan heti osais kiinnostua siitä. Apua, kamalaa miten pinnallista, mutta kyllä sillä pukeutumisella on aika suuri merkitys! :D Ja toinen on toi treenaamattomuus. Jos miehellä on tyyliin pienempi haba kuin mulla, niin sori ei se vaan jotenkin iske. Ja liika pynttäytyminen.

Arvosteletko helposti muita ulkonäön perusteella?

En arvostele ja mua ärsyttää suunnattomasti sellaset ihmiset, jotka sitä tekee. Ulkonäkö ei tosiaan kerro kaikkea ihmisestä ja mun mielestä kaikissa on jotain hyvää ja kaikki ollaan samanvertaisia, olipa minkä näköinen tahansa. Kaikki ollaan erilaisia ja mun mielestä jokkainen saa näyttää just siltä miltä ite haluaa ja saada hyväksyntää sellasena kun on. Erilaisuus on kiinnostavaa ja ois aika pirun tylsää, jos kaikki olis samannäköisiä. Kerran katkaisin välit yhteen entiseen kaveriini, joka koko ajan arvosteli muita ihmisiä ja myös mua ja piti itseään jotenkin parempana ihmisenä. Sellainen sai mut voimaan pahoin, enkä vaan enää lopulta kestänyt kuunnella.

Kuinka monta läheistä ystävää sulla on?

Mulla on aika montakin läheistä hyvää ystävää, mutta sanotaanko, että 4-6 sellaista, joiden kanssa olen lähes päivittäin yhteksissä.

Jos saisit nyt 1000€, mitä ostaisit? (Jos ei sais laittaa säästöön)

Mää ehkä ostaisin itelleni uuden läppärin, tää alkaa oleen jo niin vanha ja vetelee viimeisiään. Tai uuden sängyn :D

Tykkäätkö tulisesta ruuasta?

Tulinen ruoka on parasta!

Ootko koskaan ollut putkassa?

En ole.

Mikä on pahin katastrofi mitä sulle on käynyt kokatessa/leipoessa?

Hmm no ainakin yks on se, että olen kostuttanut kakkua liikaa ja se alkaa holtittomasti vuotamaan. 

Miten pysyt noin hyvässä kunnossa? 

Miten niin? :D En mää kyllä vois sanoa, että olisin tällä hetkellä kovinkaan hyvässä kunnossa, en ole treenannut vähään aikaan. Mutta kyllä mää lenkkeilen useita kertoja viikkoon ja yritän pääsääntöisesti syödä terveellisesti ja monipuolisesti. 

Miten treenaat salilla? Kotona?

En ole kyllä treenannut vähään aikaan kummassakaan, mutta pitäisi taas aloittaa salitreenit! Aiemmin olen treenannut viisijakoisella bikini fitness -saliohjelmalla ja ajattelin jatkaa siihen tyyliin jatkossakin. 

Paljon painat tällä hetkellä?

Joku 57-58kg.

Mikä motivoi sua liikkumaan? ps. sul on täydellinen kroppa! motivoit mua <3

Voi kiitos <3 Siitä aiheutuva hyvä olo, hyvinvoivempi ja terveellisempi keho, näkyvät tulokset ja kehitys ja tietystikin muut, treenatut ja hyväkroppaiset ihmiset!


summer 046


Mitä mieltä oot kauneusleikkauksista?

Kyllä mää ymmärrän hyvinkin sellaiset kauneusleikkaukset, jotka parantaa sen ihmisen itsetuntoa ja elämänlaatua, jos ei se ihminen ole muuten onnellinen ja tyytyväinen itseensä ilman sitä leikkausta. Mutta sellainen turhanpäiväinen "täydellisyyden" tavoitttelu on ihan turhaa. Monilta ihmisiltä karkaa se homma käsistä, jotka harrastaa noita kaikenmaailman leikkauksia ja ehostuksia, että niistä tulee ihan persoonattoman näköisiä. Monet ovat näyttäneet niin paljon paremmilta ja kauniimmilta ennen niitä leikkauksia yms, että mun mielestä on vähän surullista, että siitä tulee pakkomielle ja lopputulos ei enää olekaan yhtä viehättävä ja luonnollinen. Mut jos se kuitenkin tekee niistä onnellisempia, niin mikäs siinä, jokaisen oma asia.

Haluaisitko mitään/mihinkään leikkausta, täytettä, ehostusta tms? (Silarit, huulten täytöt, rasvaimut, botox.... Mitä näitä nyt on, jotka muodissa nuorten naisten keskuudessa). Tää jatkoa edelliselle kysymykselle ja ymmärrän jos et halua vastata. :)

En todellakaan halua mitään! Silikonit voisin ehkä harkita ottavani, siinä tapauksessa jos lapsien ja imetyksen jälkeen en olisi rintoihini enää tyytyväinen.  

Mikä on parasta itsessäsi?

Ehkä huumorintaju :)

Elämänohje lukijoille? :)

Ole rohkeasti sitä mitä olet, tee just sitä, mikä tekee sut onnelliseksi,  äläkä anna liikaa muiden mielipiteiden vaikuttaa suhun. Hyväksymällä ensin itsesi, hyväksyt myös kaikki muutkin. :)

Lempiruoka?

Tää tais tullakin jo tuolla ylhäällä, mutta vastaan uudestaan, että kiinalainen kanaruoka. :)

Mikä oli suosikkiaineesi peruskoulussa, entä inhokki?

Kuvaamataito oli mun lemppari ja vahvuusalue, matikkaa inhosin. 

Lemppari kosmetiikkatuotteet, kerro vaikka 3. 

Diego Dalla Palman puhdistusmaito ja kasvovesi, MACin huulipunat ja Moroccon Oil hiusöljy.

Millasista ihmisistä tykkäät/ mitkä on piirteitä jotka yhdistyy siun kaveripiirissäs? :)

Mää tykkään tosi paljon hauskoista ja huuorintajuisista ihmisistä, joiden kanssa saa nauraa ja niille on helppo jutella. Tykkään rennoista, avoimista ja rempseistä ihmisistä, jotka ei nipota turhista asioista. Kohtelias, muut huomioon ottava, epäitsekäs ja hyvä kuuntelemaan (en tykkää sellasista ihmisistä, jotka puhuu vaan itestään ja omista asioistaan). Mun kaveripiirissä yhdistyy huumorintajuisuus, nauravaisuus, iloisuus, ystävällisyys ja auttavaisuus. 

Millasia vinkkejä antasit ihmiselle, jolla on huono itsetunto? :)

Mieti mitkä on sun hyviä puolia ja mistä asioista pidät itsessäsi, panosta ja korosta niitä! Arvosta itseäsi, omia suorituksiasi ja onnistumiasi. Opettele ajattelemaan positiivisesti ja hyväksy itsesi vikoinesi ja vahvuuksinesi, kukaan ei ole täydellinen.

Mitä kouluja olet käynyt?

En ole käynyt muita kuin peruskoulun ja ammattikoulun (käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani/vaatetusala)

Mikä olet ammatiltasi?

Vaatetusalan artesaani. Olen ajatellut opiskelevani itselleni uuden ammatin.

Missä olet töissä?

En varsinaisesti vielä missään.

Entäpä mikä oli pienenä haaveammattisi?

Näyttelijä tai laulaja. :D

Pidätkö itseäsi pienituloisena, keskituloisena vai suurituloisena verrattuna omaan ikäluokkaan?

Aika pienituloisena.


summer 022


Kuinka suuri osa tuloistasi tulee blogista?

Hyvin pieni osa.

Kuinka paljon saat blogisi kautta erilaisia tuotteita (esim kuukaudessa)? paljonko tuotteden yhteen laskettu arvo on?

Saan vaatteita aika paljon. Yhteensä noin 100-300euron edestä /kk. 

Kuinka paljon kulutat kuukaudessa rahaa ruokaan? ulkona syömiseen? vaatteisiin? muihin viihdykkeisiin?

Mää en ole sillälailla laskennallinen ihminen, että laskeskelisin kuinka paljon mulla menee mihinkin rahaa kuukaudessa, mutta olishan se ihan mielenkiintoista tietää ja voisin joskus vaikka kokeilla kirjata kaikki menot ylös! Mutta ruokaan menee eniten rahaa, ulkona käyn syömässä aika harvoin, baareihin menee kyllä kieltämättä jonkin verran, vaatteita shoppailen aika harvoin.

Millainen on normaali päiväsi?

Tylsä. :D Aika perus on sellanen, että herään joskus kymmenen aikaan, syön aamupalaa, käytän koiraa ulkona, luen sähköpostit yms., kirjotan blogia ja muokkaan kuvia, käyn juoksulenkillä ja kaupassa, kokkaan ruokaa, nään mahdollisesti kavereita, siivoon, sitten sama kaava toistuu suurinpiirtein koko illan: käytän koiraa, työskentelen koneella, saatan kattoo jotain sarjaa, syön jne blaablaa.. Aika usein nykyään myös leipominen kuuluu mun arkeen, monet illat ja aamut menee kakkutilauksia leipoessa. 

Millainen on unelma asuntosi?

Moderni, tyylikäs, avara, valoisa, ja tilava. Ehkäpä se vois olla omakotitalo. Siellä pitäis olla iso vaatehuone ja terassi!

Entäpä unelma hääsi?

Tyylikkäät, huolitellut, romanttiset, paljon valkoista ja paljon kukkia, hauskaa ohjelmaa, paljon hyvää ruokaa. Jossain kauniissa ja tyylikkäässä paikassa.

Minkä ikäisenä tahtoisit mennä naimisiin, vai haluaisitko mennä ollenkaan?

Kyllä mää joskus haluaisin, jos vaan löytyis joku oikea tyyppi, jonka kanssa vois mennä. Kyllä mää olen aina ajatellut, että ihanteellisinta olis mennä naimisiin alle 30-vuotiaana tai siinä sen paikkeilla. Mut ei mulla oo mikään kiire sellaseen, siihen pitää olla oikee tyyppi jonka kanssa menee ja se oikea voi löytyä vaikka vasta parinkymmenen vuoden päästä. 

Oletko koskaan tuntenut vetoa kanssasi samaa sukupuolta edustavaan henkilöön?

Voin rehellisesti sanoa, että en.

Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä?

Tavallaan, tai emmä usko että se ihan rakkautta vois ensisilmäyksellä olla, mutta jokin tosi jännä vahva ja varma tunne voi jostain henkilöstä tulla ensinäkemältä. Ainakin mulle on joskus käynyt niin.

Luottovaatteesi, silloin kun ''ei ole mitään päälle pantavaa''?

Öö joku neutraalin värinen ohut neulepusero. 

Artisti, jota häpeät tunnustaa kuuntelevasi?

En mä häpee mitään. :D

Oletko spontaani vai suunnitelmallinen?

Enemmän spontaani.

Mitä laukustasi löytyy ts. mitä kannat aina mukanasi?

Lompakko, vesipullo ja purkkaa.

Mitä kappaletta kuuntelit viimeksi?

Justin Bieber - What do you mean?

Paras asia ulkonäössäsi, omasta mielestäsi siis?

Apua tääki tais tulla tuolla ylempänä, mutta hiukset, poskipäät ja hymy.


summer 089


Epämiellyttävin kotiaskare?

Tääkin tuli jo aiemmin, mutta tiskaaminen. :D

Mitä ostit viimeksi? paljonko se maksoi?

Ostin ruokaa, siinä oli rahkaa, salaattivehkeet, persimoneja, pakastevihanneksia, kalkkunaa.. makso jotain 13euroa. Erittäin mielenkiintoista :D

Millaista olisi unelmaelämäsi?

Kaikin puolin onnellista. Olis menestyksekäs työ jota rakastaisin tehdä, ihana koti ja ihana mies.

Pidätkö itseäsi kauniina?

Ihan nättinä kyllä.

Jos saisit aloittaa täysin uuden kouluaineen Suomen kouluissa, mikä se olisi?

Hmm, eikö siellä oo jo kaikki mahdollinen? :D Ehkä jotain sosiaalista kanssakäymistä käsittelevää? Emt!

Mitä aiot tehdä vastattuasi näihin kysymyksiin?

Syödä.

Blogit joita luet?

Seuraan tosi moniakin blogeja, mutta mainitsen muutaman lempparin: Kenza, Angelica Blick, Janni Deler, the Beauty Bybel, Mariannan, Uino, Ida Jemina..

Inspiroivimmat instagram tilit?

Alexa Dagmar, Khvideos, Sherlinanym, Skopljak, Desiperkins..niitä on niin monia.

Kuinka usein treenaat?

En oo vähään aikaan treenannut oikeesti ollenkaan, muutako lenkkeillyt vaan.. :D Muttako sitten kun saan taas aloitettua (ollaan suunniteltu siskon kanssa aloittaa semmoinen yhteinen projekti), niin kyllä pyrin siihen 3-5 kertaa viikkoon. 

Noudatatko jotakin ruokavaliota?

En. Mut semmonen perusrunko siinä on minkä mukaan pyrin syömään.

Onko kroppasi luonnostaan hyvin muodokas vai oletko suurimmaksi osaksi treenannut (esim reidet) noin hyvään kuntoon?

Kyllä mää voisin sanoa, että olen aina ollut sellainen vähän muodokkaampi (pullukka :D ) luonnostani. Ja jotenkin musta on aina tuntunut, että mulla lihakset kasvaa jokseenkin aika "helposti" jos treenaan. 

Kuinka usein peset hiuksesi? Kuinka usein käytät suoristusrautaa, kiharrinta ym.? Kuinka hoidat hiuksiasi muuten? 

Yleensä joka toinen päivä pesen hiukseni, kiharran/suoristan hiuksiani noin 1-3 kertaa viikossa, fööniä tulee käytettyä ehkä vähän useammin. Käytän hiusöljyjä silloin tällöin, nyt pitäisi ehkä ottaa sellainen kunnon hoitokuuri hiuksille, syksyllä ja talvella mun hiukset on kuivat ja sähköiset.

Kauanko arkimeikkisi tekemisessä kestää?

Ehkä noin kymmenen minuuttia. 

Onko sulla täytettä huulissa?

Ei ole. 


summer 073


Paras iskurepliikki minkä olet saanut?

"Oot kaunein nainen jonka olen koskaan nähnyt!"

Mitä et todellakaan pukisi päällesi?

Tämäkin tuli tuolla ylempänä sama kysymys, mutta toinen juttu mitä en pukisi koskaan ikimaailmassa päälleni, on sellaset kammottavat tenufarkut, jotka on ihan valkoiseksi kulutetut takamuksesta ja reisistä, hyi hirviä! Sit kaikki tribaalikoristeiset on ällöttäviä.

Paljonko sinulla menee rahaa kuukauedessa ulkonäköösi?

Ehkä noin 10-50e. 

Herkku, joka saa veden kielellesi? 

Suklaa!

Mitä haluaisit opiskella/tehdä työksesi?

Mää tällä hetkellä haluaisin opiskella leipuri-kondiittoriksi. :D 

Oletko tapaillut ketään eksäsi jälkeen?

Tapailin yhtä tyyppiä, mutta harmi vaan kun siinä jutussa meni sit joku pieleen. Ei ole oikeastaan sen jälkeen vielä tullut vastaan sellaista erityisen kiinnostavaa tyyppiä, jota jaksais alkaa tapailemaan.
 
Haluatko kirjottaa blogiasi vielä pitkään?

Haluaisin!

Mistä saat arjen inspiraatiota?

Arjen inspiraatiota? Hmm.. Muista onnellisista ihmisistä ympärilläni. 

Missä olet 10v kuluttua? Millaiseksi kuvittelet tulevaisuutesi?

Mää toivosin, että mulla olis onnellinen tulevaisuus edessä ja että olisin löytänyt "paikkani" tässä elämässä. Haluaisin saavuttaa asioita, jotain suurta ja menestyä. Ehkä lapsia, aviomies, unelmaduuni (vielä en ihan tiedä mitä se voisi olla), mahdollisesti joku oma firma.. Jotain tällaista.

Mielipide alkoholista ja huumeista?

Huumeita en hyväksy missään nimessä. Alkoholin käyttö on ihan ok kohtuullisissa rajoissa nautittuna. 

Suosikki tv-sarjat ikinä/tällä hetkellä?

Sinkkuelämää, Täydelliset Naiset, Prison Break

Lempielokuva ja miksi?

Twilightit on mun lemppareita. Bellan ja Edwardin välinen rakkaus on vaan ah, jotakin niin suurta, en kestä!

Aikaisin muisto?

En tiedä mikä olis varhaisin muisto niistä kaikista mitä muistan, mutta joskus 2-3 vuotiaana muistan katsoneeni telkkarista Halinalleja ja My Little Poneja. SItten kävelin meidän kerrostalon rappukäytävässä ja nojasin kädelläni seinään, se oli just maalattu ja mun punainen kissapaita oli ihan valkoisessa maalissa.

Vuoden parhaat/huonoimmat hetket?

Hmm muistankohan mää ees kaikkee mitä tänä vuonna on tapahtunut.. Parhaimmat: Espanjan reissu parhaiden kavereitten kanssa, superhauskat tyttöjen illat, romanttiset hetket, rotuaari piknik siskojen kanssa, juhannus mökillä korvessa kavereiden kanssa.. Huonoimmat: Abortti ja se kun mut on jätetty ja oon menettänyt siinä jonkun mulle merkittävän ihmisen.  summer 004

Miten olet muuttunut 2vuodessa?
Todella paljon. Voisin sanoa, että henkistä kasvua on tapahtunut hyvinkin paljon, oon mm. oppinut tuntemaan itseäni paremmin ja musta tuntuu, että kasvan ihmisenä koko ajan. Ajatusmaailma muuttuu ns. kypsenmpään suuntaan. Kaikki rankat ja iloisetkin asiat ovat olleet tosi opettavaisia mulle tässä viimeisen parin vuoden aikana. Musta on tullut henkisesti vahvempi ja itsenäisempi. Ulkonäkökin ja tyyli on vähän muuttunut.

Kuka julkisuudessa oleva henkilö kiehtoo sinua ja miksi?

Hmm no emmä tiedä kuka nyt silleen erityisemmin kiehtois.. Beyonce on kyllä aivan äärimmäisen upea ja lahjakas nainen!

Millaisista ihmisistä pidät kumppanina/ystävinä?

Rempseistä, rennoista, huumorintajuisista, hauskoista, avoimista, sosiaalisista, huomaavaisista ja ystävällisistä ihmisistä, joiden seurassa on helppo olla oma itsensä!

Jotain mitä kaipaat?
Kieltämättä tälleen nyt sinkkuna kaipaan toista ihmistä vierelle ja sellaista onnellista, hyvää parisuhdetta.

Mitä meikkiä ilman et pärjäisi?

Ripsiväriä!

Paras baari Oulussa? Mitä alkohlia tykkäät juoda?

No varmaan tuo uus Ilona, mutta on se ehkä vähän turhan iso paikka mun makuuni. Tykkään juoda kuivaa omenasiideriä tai kossu/jekkubatteryä. 18 kommenttia:

 1. Ihan supereja vastauksia! Vitsi susta huokuu sellanen mahtava positiivisuus vaikka se elämä välillä aika rankallakin kädellä koettelee. Mä niin toivotan ihanaa talven alkua! :) -Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ompa ihana kuulla Elisa, kiitos paljon! :) Niin kait se vaan pittää jaksaa ajatella positiivisesti ja uskoa ja toivoa, että kyllä mullekin vielä joskus on tiedossa jotain hyvää tässä elämässä kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeenkin :) Ihanaa talven alkua myös sinulle! <3

   Poista
 2. Hyviä vastauksia! Meiltä löytyy aika paljon samoja ajatuksia ':)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa niinkö! :) Huippua että löytyy muitakin samalla tavalla ajattelevia ihmisiä :)

   Poista
 3. Olipa ihana postaus. Oli ihana oppia uusia asioita sinusta ja vahvistui vaan tunne siitä kuin ihana sää oot <3

  VastaaPoista
 4. Jännä kun sanot olevasi syvällinen ihminen ja ajattelevasi syvällisesti asioita, mutta sitten et tiedä mitä puoluetta äänestäisit? En siis itse ole todellakaan mikään poliittisesti aktiivinen, lähelläkään, mutta mielestäni vähänkään yhteiskunnallisia asioita miettivä ihminen kyllä seuraa Suomen menoa ja uutisia sen verran että tietää mitä äänestäisi ja myös sitten vaaleissa ei jää nukkuvien puolueeseen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten syvällisyys liittyy politiikkaan?

   Poista
  2. Eihän nuo liity milläänlailla toisiinsa. Terveisin syvällisistä keskusteluista pitävä henkilö, joka ei tajua politiikasta mitään.. Koska ei vaan kiinnosta :D

   Poista
  3. Niin, kuka sanoi, että ajattelen yhteiskunnallisia asioita syvällisesti?

   Poista
 5. Ihana postaus ja kiva tietää susta lisää asioita! Meissä on aika paljon kaikkee samaa, varsinkin ton alkoholin osalta, haha! :D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee ihana kuulla että tykkäsit! <3 :D

   Poista
 6. Eikä! Taas joku samis! En osaa itsekkään syödä haarukalla ja veitellä "oikeinpäin". Traumat jääny kun koulussa kaikki aina valitti tuosta :D Oli hyvä joskus kun amiksessa istuin erästä miespuolista kaveria vastapäätä ja kumpikin tarkkailtiin toisiamme hiljaa.. Sit jotenkin kumpikin kysy samaan aikaan aatellaanko samaa.. Kumpikin käytti aterimia samalla tavalla ja ei tiedetty ketään muita, jotka niin tekee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö, jee en ole siis ainut! :D Mää en nyt muista onko mulle siitä kukaan koskaan erityisemmin huomauttanut, mutta jossain vaiheessa olen kyllä ite hoksannut, että olenko mää nyt jotenkin tauno kun en ole ikinä oppinut syömään samalla tavalla kuin muut hahah. :D

   Poista
 7. Oi mitkä ihanat kesäiset asukuvat <3 Vähän eroa tohon tän hetkiseen säähän.. :/

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 No jep, vastahan se oli kesä ja nyt jo lumi maassa :o

   Poista
 8. Toivottavasti löydät jatkossa luotettavan ja sinua arvostavan kumppanin, vaikka se nyt taitaa olla tänä päivänä jo harvinaista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...