perjantai 23. lokakuuta 2015

Shades of grey

harmaaasu
Toppi ja hame/ SheIn (täältä ja täältä)

Moikka, se olis taas perjantai ja viikonloppu edessä wipii! Onneksi tänne Ouluun avataan tänään vihdoinkin  uus yökerho Ilona, ollaan tyttöjen kanssa odoteltu sitä innokkaina ja tänään päästään viimeinkin kurkkaamaan se. Kaverit sai jotain kutsuja sinne, joten päästään jo vähän etuajassa tutustumaan paikkoihin. Tytöt tulee perinteisesti tänne mun luo nyt vähän illemmasta aloittelemaan muutamilla viinilasillisilla ja sitten lähetään pitämään hauskaa. Kiva ilta varmasti tulossa siis! Ehkä törmätään siellä. ;)

Muutenkin on taas lokakuu kohta lopuillaan ja ens viikonloppuna olis ihan kreiiiisit halloween-partyt. Kaikki ihan ressissä hössöttää niistä innoissaan, mutta onhan niihin aina oma hommansa valmistautua ja järkätä. Kolmena peräkkäisenä vuonna oon järjestänyt kyseiset pirskeet, viime vuonna juhlittiin niitä vähän pienemmällä tyttöporukalla, mutta nyt näistä tulevista on taas tulossa isommat ja ihan varmasti kaikkien aikojen parhaat. En malta odottaa! Oon huomannut, että halloween kasvattaa suosiotaan täälläkin vuosi vuodelta enemmän ja tällä hetkellä mun halloween vinkki -postaus mahtaa olla luetuimpia postauksia. Nähtävästi muutkin aikoo sitä juhlia, hauskaa! Muistatte varmaan sen mun jokavuotisen verikylppäri-yllätyksen? No, nyt mulla on entistä hullumpi idea siihen. Onnistuessaan se varmasti karkottaa yöunet vierailta moneksi viikoksi haha! Mutta sittenpähän näette. Mää voin kertoa teille salaisuutena, että aion pukeutua inkkariksi. Ostin ison t-paidan jonka aion ite tuunata mekoksi. Saas nähä miten onnistuu!

grey11

Mutta mitäs muuta kuin biletystä? Mun uus elämä kohta alkaa! Siskokämppis muuttaa pois noin viikon-kahen päästä ja mää olen siitä aika innoissani! En sillä, ettäkö haluaisin hänestä eroon, sehän on yksi mun parhaimmista ystävistäni, muttako se, että mun yksityiselämä voi viimein alkaa ja saan omaa tilaa. Mää olen asennoitunut kokonaan nyt niin, että kokonaan uus sivu alkaa mun elämässä. Se on jännittävää, mutta oon niin valmis siihen kun voi vaan olla. Mää uskon, että mää saan siitä aivan uudenlaista puhtia jokaiseen arkipäiväänkin ja tulee kaikenlaiset asiat hoidettua paremmin. Mää aion kääntää sivua mun elämässä ja pistää jokaisen elämän osa-alueen remonttiin ja olla ihan h*lkkarin onnellinen! Mää aion pistää huonekalut uusiksi, alkaa taas himona treenaa, löytää uuden työpaikan ja uuden miehen! Helpommin kaikki sanottu kuin tehty, mutta pikkuhiljaa ja varmasti. Tämmösiä pieniä suuria asioita, mutta niistä mää lähen liikkeelle. Tai varmaan se ensin lähtee liikkeelle kaappien siivouksella. Sitten mun uus elämä voi alkaa!


Nyt alan siivoileen ja valmistautuu, tytöt tulee kohta tänne. :) Superhauskaa perjantaita kaikille, nauttikaahan viikonlopusta! 


9 kommenttia:

 1. Voi Johanna niin kauniina taas :) Ja "uus elämä" kuulostaa hyvältä! Voi ku löytäis itekki työpaikan ni piristäis jo huimasti tätä tylsää arkea :D Ja pitäs alkaa vissii treenaamaanki kunnolla taas.. Ja vitsi en malta oottaa et ite pääsen tsekkaan ton Ilonan! Tänä viikonloppuna ei vielä kerkiä mutta ehkä pian;) Kivaa bileiltaa teille, pitäkää kunnolla hauskaa! :)

  VastaaPoista
 2. Olipa tää jotenkin kiva postaus, tästä tuli hyvä mieli :) harmi että oon ite töissä halloweenina, ois ollu niin kiva järkkäillä jotkuu hurjat teemabileet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva kuulla! :) Hei no voihan sitä järkkäillä halloween-pippalot myöhemminkin, kuka estää. ;)

   Poista
 3. Toivottavasti oli kivaa viihteellä ja aivan ihana asu Johanna♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kivaa, kiitos paljon Inka! <3 :)

   Poista
 4. ihan mielettömän kiva asu! <3 vitsit sun halloween-postaukset on aina ihan parhaita!! :D pliis laita sit paljon kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva asu jälleen.Niitä sun halloween juttuja on niin kiva lukea,osaat järkätä niin hauskan näköset bileet joka vuosi! :) Ja toi lopputeksti uudesta elämästä kuulostaa varsin hyvälle,sulla on asenne kohdillaan :) you go girl!

  VastaaPoista
 6. Heippa! Huomasin tuolta sun tiedoista, että oot ammatiltas vaatetusalan artesaani. Tuli mieleen, että olisi aivan mielettömän hienoa, jos esittelisit täällä blogissa joskus sun omatekemiä vaatteita! Vai "harjoitatko" edes tuota ammattia nykyään enää mitenkään? Toisi mun mielestä sun blogille ihan eri tavalla näkyvyyttä, jos aina ajoittain täällä olisi jotain sun itse suunnittelemia ja toteuttamia vaatteeita :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...