tiistai 20. lokakuuta 2015

Kameli

1310 059
1310 046
1301 024
1301 029
1310 023
1310 077
1301 008
1301 005
1310 024
1301 021
1310 076
1310 067
1310 080
Takki/ House of Brandon (täältä), mutta kurkkaa myös tämä toinen lähes samanlainen! Farkut Dr.Denim/ House of Brandon (täältä), Neuletakki/ Romwe (täältä), Toppi ja nilkkurit/ H&M, Kaulahuivi/ Glitter 
Hahah aika huvittava otsikko, mutta niin se vaan on kameli tämän hetken kuumin The Väri! Mää olen aivan myyty tällaisille aamutakkimaisille, kiedottaville ja liihottaville villakangastakeille. Ja tuohon kameliväriin! Nuo kaksi hienoa asiaa kun yhdistää, niin siitä tulee yksi tämän syksyn himotuimmista syysvaatteista, kamelitakki. Haluaisin jostain löytää myös samanvärisen poolopaidan. Siis poolopaidat, miten nekin on yhtäkkiä jotenkin niin siistejä? En oo oikein ikinä välittänyt poolopaidoista, mutta nyt oon ihan hurahtanut niihin. Varmaan kun niitä nyt näkee kaupat pullollaan ja vastaan tulevilla ihmisillä, altistut niille karmeuksille jatkuvasti vaikka kuinka yrität silmäs ummistaa. Yhtäkkiä ne sitten alkaakin näyttää itseasiassa aika tositosi kivalta ja kohta huomaat taas meneväs virran mukana tyytyväisenä uus poolopaita päällä. Tehokasta käännytyshoitoa. Ei tarvinnut oikeastaan paljoa ees suostuteltua, mää olen aika helposti vietävissä.  Pakko vaan saada poolopaitoja, kaikissa eriväreissä!

Ja huomaatteko muuten miten hyvin kameli ja farkku toimii yhdessä! Herkullista.


16 kommenttia:

 1. Pakko nyt kysyä että mikä sulla on sponsoroitua sisältöä tässä postauksessa? Ku tuolla on tunniste mukana mutta en löytäny tekstistä mitään missä sanottais mikä on kaupallista sisältöä :)

  Ps. Kivasti kyllä passaa tuo takin väri farkkuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet on sponsoroituja, niistä on linkit tuossa kuvan alla. :)

   Poista
  2. Niin mie vähän aattelinki! Mutta niistähän tosiaan pitäis selkeästi sanoa että ne on saatuja, se linkki ei riitä kertomaan yhteistyöstä :) Sullehan passais ihan hyvin tuohon kuvatekstiinki laittaa vaikka *saatu-merkintä tai vastaava, jos ei ite tekstissä halua erikseen mainostamaan että on sponsoroituja.

   Ps. Toivottavasti hoksaat etten oikeasti sano yhtään pahalla, pisti vaan silmään mm. mun kandin takia ku pitäny lukea kaikkia noita kuluttajansuojalakeja ja niiden mukaan pitäis selkeästi käydä ilmi nuo jutut. Enkä sano että oisit ainoa joka tekee näin, mutta satuin vaan selaileen sun blogia ja huomasin että monessa postauksessa on sama juttu :)

   Poista
 2. Hei!
  Ja ihana takki! Semmoinen kysymys että vieläkö oot lähössä bikini fitnekseen? Kun muistaakseni joskus puhuit aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos! :) Olenko mää joskus jotain sellaista puhunut? :D En ole menossa :D

   Poista
 3. Ahhh mikä takki :)<3 kamelinväriin oon kans ihan hurahtanut- oikeastaan jo viime syksynä :D poolopaitoihin taas ihan hiljattain alkusyksystä ja nyt mulla onkin niitä viidessä erivärissä, hups :D ja ennen mullakin ihan ehdoton nounounou :D kaunis jossu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, niinhän se menee..:D Kiitos Emilia <3 :)

   Poista
 4. Tosi kiva tuo takki ja sen helman leikkaus. Hyvin passaa farkun ja kamelin värit toisten kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu jälleen kerran! Tuo kamelinvaalea on jotenkin tyylikäs väri,sopii sulle hyvin :) <3

  VastaaPoista
 6. onpa upea takki! ja asu on muutenkin on point ;) xx

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...