tiistai 8. syyskuuta 2015

White floral print dress

kukkamekko1
kukkamekko
kukkamekko5
kukkamekko4
kukkamekko3
Mekko/ SheIn (täältä)

Moi! Mä tässä kuumeisesti yritän keksiä jotain kirjoittamisen aihetta.. mulla ei vaan liiku päässä nyt oikeesti mitään! Mää en vaan millään enää jaksais odottaa, että kohta lähetään reissuun. En jaksais olla täällä enää hetkeäkään, tosi masentavaa kaikki just nyt. Onneksi on enää vaan neljä yötä jäljellä, sitten ollaan kamujen kanssa Benidormissa! Lupaan, että otetaan siellä sitten paljon kuvia ja teen postauksen meidän reissusta kun tullaan takaisin. 

Mulla innostais pitkästä aikaa tehdä jotain muitakin erilaisia postauksia, mutta en ihan vielä ole saanut ideasta kiinni! Saisitte siis vähän inspiroida (potkia pepulle) ja ehotella jotain kivoja postausideoita, joita voisin yrittää toteutella!

Nyt mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Ps. Tämä ihana kesäinen kukkamekko oli mulla silloin mm. niissä yhdissä amerikkabileissä joku aika sitten, mutta unohtui silloin kuvata. Aika nätti mekko vai mitä!

10 kommenttia:

 1. Upein ikinä!♥ Todella kaunis mekko :)

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis mekko ja tuo sopi hyvin siihen amerikkateemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti mekko ja vitsit noi sun kengät on ihanat!♥

  VastaaPoista
 4. Eikö tuo ole aika lyhyt? Lisäksi näkyy etumusta aika antavasti. Joten nätti mekko, mutta ei voi tyylikkääksi sanoa :/

  VastaaPoista
 5. Herranjumala mikä nainen!! Noi jalat <333 Nyt treenipostausta kehiin, näytät upealta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, voi kiitos paljon! <3 :D En ole kyllä treenannut pitkiin aikoihin, mutta treenipostauksia voisin tehdä tässä syksyn mittaan kunhan pääsen takaisin taas treenaamisen makuun. ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...