torstai 3. syyskuuta 2015

Striped dress

raitamekko1
flash 042
flash 096
flash 036
raitamekko3
raitamekko2
Mekko/ SheIn (täältä)

Moi! Nyt tuntuu, että syksy tuli ihan kertaheitolla elokuun vaihtuessa syyskuuksi, hirveen kylmä! Noh, näitä kesäisempiä asukuvia tulette vielä jonkin verran täällä kuitenkin näkemään, en ole ihan ajanhermolla taaskaan. Mutta toivottavasti ei haittaa ihan hirveästi! 

Tämä raitamekko on yks mun tämän kesän lemppareista, simppeli ja mukava päällä. Ja kuten olen aiemminkin maininnut, oon jotenkin nyt ihan hulluna raitoihin! Sain muuten nämä kuvan upeat nudet korkkarit siskoilta tuliaisiksi heidän Turkin matkaltaan. Tulivat todellakin tarpeeseen, ihanat! 

Enkä mää voi siis käsittää, että ensi viikolla, vähän reilun viikon päästä, ostelen ite tuliaisia ja makaan jossain rantatuolissa Espanjassa! Aivan uskomatonta, en millään malta odottaa. Pikkuhiljaa sitä alkaa tajuamaan, että kohta ollaan oikeesti sinne menossa. Nyt on ajatukset koko ajan siellä; kuuma aurinko, rantahiekkaa, uima-altaat, biksut ja sangriaa, ai ettäh tsajajaaa! Mää niin harvoin käyn missään, että oon ihan mielissään kun pitkästä aikaa pääsee taas jonnekin kauemmas. Ja parhaat kaverit messissä, tulee varmasti ihan huikean hieno reissu, ei voi muuta sanoo! 


Mukavaa ja aurinkoista alkanutta syyskuuta kaikille teille sinne!4 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko, sopii sulle todella hyvin, upea! :)

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii vaate kuin vaate hyvin. Pidän ton mekon helman pituudesta kun se ei ole liian pitkä. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...