keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Geometric jumpsuit

21581702596_9d41816ae3_k

Holaa! Haikea fiilis tulee näitä kuvia katsellessa, meidän parvekkeelta oli niin henkeäsalpaavan upeat maisemat. Turkoosina hohtava meri, palmut ja aurinko, mukavat ihmiset.. Nyt kun ikkunasta ulos katsoo, näkyy vaan harmaata ja sateen ropinaa. Mälsää! Mulla tuli eilen ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni sellanen ihan uudenlainen fiilis, kun kurvailtiin autolla tuolla Oulun katujen läpi.. Mää olen kyllästynyt! Kyllästynyt tähän kaupunkiin ja vähän kaikkeen. Samat tylsät kadut, kuppilat ja kaupat, samat kasvot. Ei mitään uutta ja jännää. Ehkä mää saatan vähän liioitellakin, mutta tälläinen fiilis tuli yhtäkkiä niin vahvasti. Ton reissun jälkeen iski karu todellisuus ja paluu arkeen. Mää en tiedä onko tällä paikkakunnalla enää mitään annettavaa mulle? 

Pysähtyneisyys harmittaa. Tuntuu, että kaikki muut ymäpärillä etenevät elämissään eteenpäin ja kaikkea mukavaa tapahtuu. Ite vaan seison paikallani ja mun elämä on pysähtynyt. Mitään ei tapahdu! Onhan se toki omasta itsestäkin kiinni, mutta oon vähän alkanut sitä miettimään, että pitäiskö mun oikeesti pakata kamat ja vaihtaa maisemaa, muuttaa ehkä toiseen kaupunkiin? Etsiä jostain muualta jotain uutta sisältöä elämääni? Mulla ei varsinaisesti tällä hetkellä ole täällä mitään, mikä pidättelis mua. Paitsi tietysti ystävät ja perhe. Ne on mulle liian rakkaita ja kaikki kaikessa, en tiedä haluaisinko tai pystyisinkö lähteä ilman niitä. En varmaan ikimaailmassa. 

Mutta pitää vielä kypsytellä asiaa, eihän sitä koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.. Toivon vaan, että tää olis tämmönen nopeasti ohimenevä vaihe ja että tällä paikkakunnalla olis vielä jotain annettavaa minullekin! Ettei mun oikeesti tarvis lähteä vielä mihinkään, hah. Tuli vaan tämmöinen ajatus mieleen, kun sisko on pian muuttamassa Etelä-Suomeen, että miksipä en minäkin kerrankin kokeilisi omia siipiäni ja muuttaisi vaikka samalla kertaa! Nyt olis aika sopiva aika lähteä.. Mutta katotaan nyt vielä miltä se ajatus alkaa tuntumaan, ehkäpä jossain vaiheessa. :)

Tässä pieni ripaus meidän hotellialueen maisemista ja kiva kesäjumpsuittini, jossa on ihana kuviointi!

21419929088_ddc82aff3b_k
benidorm 371
21607915885_2e1ee4fd64_k
21581598046_f79e05c7a3_k
21596511482_d35f2bf900_k
benidorm 784
21596408312_686c8ddb29_k
benidorm 381
21419906538_60967d6836_k
benidorm 1089
Jumpsuit/ Romwe (täältä)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! 


18 kommenttia:

 1. ihania kuvia, tuli hirrveee matkakuume!!
  Jos toivepostausta saa ehottaa, niin voisitko tehdä joskus vähän samallaisen postauksen kun se sun birthday girl oli, mutta vain niinä teinivuosikuvina/koulukuvina?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toki saa ehdottaa, mulla ei vaan itelläni oo kuvia teinivuosilta, mutta pitääpä kysellä muilta niiltä ja jos niitä löytyy niin sellanen postaus vois olla ehkä mahdollinenkin. ;)

   Poista
 2. Täytyy sanoa et ite en tykänny Benidormista :/ Brittien huvittamiseen tehty paikka, täysin turisteille. Pelkkiä korkeita hotelleja, ei mitään oikeaa historiaa/nähtävää. Hyvinhän se reissu meni, mutta lähtisin nyt jonnekkin missä on jotain kiinnostavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, no höh! :/ Joo no olihan siellä kyllä briteille omia katuja ja sen sellaista muuta hömpötystä, mutta ei me jaksettu niistä välittää.. Keskityttiin niihin hyviin puoliin! :) Ite tykkäsin :)

   Poista
 3. Oi mitä ihania reissukuvia!! Ja et oo muuten ainoa jota kyllästyttää nää maisemat:/ Välillä oon kans miettiny että vois muuttaa pois Oulusta, ihan vaan kyllästymisen takia ja se että täällä ei oo oikeesti mitään mulle -.- Poikaystäväki ois valmis lähtemään kunhan vaan toinen ees löytäis töitä sitte uuesta paikasta :) Ainoastaan harmittais just se että perhe ja ystävät jäis tänne :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! :) No kiva etten ole ainut jota alkaa kyllästyttämään nämä maisemat, blaah täällä on niin tylsää! :/

   Poista
 4. Kivoja kuvia! :) Voin niin samaistua noihin sun fiiliksiin..itsellä on tällä hetkellä täsmälleen samat tuntemukset! Ollut jo pidemmän aikaa. Asun Keski-Suomessa ja myös haaveissa olisi muuttaa Etelä-Suomeen. Ajattelen myös samoin,ettei tällä kaupungilla ole enää mitään annettavaa mulle,kaikki on jo nähty.
  Pitää vaan uskaltaa ottaa riskejä ja repäistä asioissa. Kerrranhan täällä eletään ja varmasti sitten vanhempana kaduttaa juurikin ne asiat mitä ei ole tehnyt. :) Toivottavasti sua lohduttaa edes vähän tietää,että on saman asian kanssa kamppailevia ihmisiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No lohduttaa kyllä kuulla, että jotkut muutkin ovat samanlaisessa tilanteessa. Oot niin oikeassa, pitäis uskaltaa tehdä pelottaviakin siirtoja elämässä, niistä vois koituakin jotakin todella hyvää! :)

   Poista
 5. Hei ihania kuvia! Voitko pliide kertoa minkä kokoinen toi jumpsuit on ja kauanko kesti että tuli perille tuolta? Ihana oot. Joskus pitää vaan lähteä. Itse muutin just Australiaan spontaanisti.. Elämä on liian lyhyt jahkailuun.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Jumpsuit on mulla S-kokoinen ja en muista tarkalleen kuin kauan meni että saapui, mutta oisko ollut ehkä joku pari viikkoa? No sanoppa muuta, elämä on liian lyhyt ja pitäis uskaltaa lähteä jos siltä tuntuu! :)

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia, matkakuumehan tässä iskee! :) En ookaan ennen sun blogiin kommentoinut vaikka oon jo pitkän aikaa seuraillut, mutta nyt on sanottava että blogisi on tosi kivaa luettavaa ja tämä postaus jotenkin piristi aamua <3 Kivaa syksyn jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi, ihanaa syksyä sinullekin! <3 :)

   Poista
 7. Voi ettää, sää oot aina niin kauniina!<3 Toi jumpsuitti on kyllä ihan sulle tehty :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanan näkönen asu! Ja teijän reissu vaikuttaa huipulta, oot niin onnellisen näköinen! Juu Oulusta muutto itselläkin haaveena, no oon asunutkin jo kauan sitten vuoden Rovaniemellä, puoli vuotta Ausseissa ja nyt taas uus puolen vuoden reissu edessä, mutta siltikin jotenkin kokonaan Oulusta pois pääsy houkuttais.. hirveen tylsä kaupunki, työmahdollisuudet huonoja, tylsiä ihmisiäkin liikaa :D Mutta myös niitä rakkaimpia <3 Ristiriitaista, lähteäkkö vai ei, mutta aina voi ja kannattaa kokea ja elää, takasin kyllä aina pääsee tänne Suomen sateisempaan kaupunkiin....
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, onnellinen mää olinkin tuolla reissulla! :) No sanoppa muuta.. Vitsi kun vaan uskaltais lähteä ja raaskisi jättää rakkaimmat ihmiset tänne..On se vaikeeta!

   Poista
 9. Aivan tosimageet maisemat ja ihania reissukuvia!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...