tiistai 18. elokuuta 2015

Navy jumpsuit

jumpsuitit 090
jumpsuitit 041
jumpsuitit 159
jumpsuitit 065
jumpsuitit 074
jumpsuitit 148
jumpsuitit 010
jumpsuitit 088
jumpsuitit 137
jumpsuitit 206
jumpsuitit 056
Kuvat: Elisa
Jumpsuit/ SheIn (täältä)

Heipat pitkästä aikaa täältä sinne ruudun toiselle puolelle! Mitä teille kuuluu, onko ollut kiva kesä tähän asti? Mitäs sitten mulle kuuluu ja mitä olen hommaillut tässä kun ei ole tästä tytöstä vähään aikaan kuulunut.. On ollut ylä- ja alamäkiä. Kavereiden kanssa on ollut superkivaa ja ollaan touhuiltu kaikenlaista. Mm. viime sunnuntaina osallistuttiin Ravintolapäivään ensimmäistä kertaa (Elisa vanhana konkarina mukana, puss!), tehtiin myytäväksi leivonnaisia, pannukakkutikkuja, blinejä ja limua. Meillä oli tosi hauskaa ja aiotaan osallistua seuraavallakin kerralla, vähän paremmin varustautuneena vieläpä! Ystävät on mun elämässä parasta just nyt. 

Kämppissisko on ollut viikon jo reissun päällä ja minä oon saanut totutella yksinoloon. Tuntuu vähän hassulta ja jotenkin tyhjältä olla pitkästä aikaa ihan yksikseen, mutta onhan se aika kivaa ja vapauttavaakin. Tähän vois melkeen ehkä tottuakin. Ehkä. 

Olen myös näin väliaikaisesti halunnut vaan keskittyä elämään ja tähän loppukesän viettoon, siksi blogi on nyt jäänyt hiljaisemmaksi kuin yleensä. Mulla on päässä pyörinyt viime aikoina isoja asioita, mun on ollut siksi vaikea keskittyä juuri mihinkään muuhun, kuten blogiin. Pakko myöntää, että kun välillä menee tälleen joillain elämänosa-alueilla vähän huonommin, niin multa saattaa karata motivaatio ja innostus, välillä ehkä kaikkeen. Se energia menee lähinnä niihin huonoihin asioihin ja silloin ei oikein mistään muustakaan tuu mitään. Silloin haluaa vaan keskittyä helppoihin kivoihin asioihin, joista tulee hyvälle tuulelle, kuten ystäviin, joiden kanssa saa aina nauraa. En sitä väitä, ettenkö tästä bloggaamisesta nauttisi ja tulisi hyvälle tuulelle, tottakai nautin tästä, mutta välillä vaan se innostus hiipuu kun pysähtyy miettimään muita asioita. Se on välillä ihan tervettä kuitenkin. Mutta en edelleenkään ole jättämässä tätä mihinkään, päinvastoin! Elämä ja bloggaaminen jatkuu. On tässä ollut myös vähän teknisiä ongelmiakin matkassa, heheh.. 

Mutta kuten aina ennenkin, lopussa käännän surkuttelut ilotteluksi, kyllä se aurinko on alkanut paistamaan taas tähänkin risukasaan! Lämpimät kelit jaksaa hymyilyttää ja ainahan asioilla on tapana järjestyä. Hetkellinen masistelu saa luvan loppua ja nyt otetaan kaikki ilo irti tästä loppukesästä! Olen mää rannalla käynyt arskaa ottamassa ja torilla jätskiä syömässä. Viimeks tänään! Lähestyvä Espanjan matkakin alkaa kutkuttelemaan kivasti, ei malttais odottaa.. ;)

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille, nauttikaa jokaikisestä päivästä täysillä! 

Ps. Mulla olis vaikka mitä kivoja kesävaatteita vielä kuvattavana ja muutakin kivaa teille, yritän tykittää postauksia jatkossa taas vähän tiuhempaa. :) Mitä tykkäätte muuten tästä sinisestä jumpsuitista? Mää rakastuin tähän ihan täysillä jo ensinäkemältä SheIn:en verkkokaupassa ja mun oli pakko saada tämä! Samainen jumpsuitti oli mulla päällä silloin Qstock-viikonloppuna siellä laivaristeilyllä sedän synttäreillä. Minusta aika ihana!

18 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo jumpsuit ja nää kuvat on muutenkin häkellyttävän kauniita !

  VastaaPoista
 2. Ihana jumpsuit! Kuvatkin on tosi nättejä, varsinkin noi missä näkyy järveä takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo kyllä se vesi tuo kuviin kivan tunnelman! :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia, olet tosi kaunis <3 kuvauspaikkakin sopii tuohon asuun ihan täydellisesti :) Välillä elämässä tapahtuu vaikka minkälaista myllerrystä, toivottavasti kaikki on kuitenkin ihan hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! <3 :) Voi kyllä kaikki on ihan hyvin, ei tässä mitään! :)

   Poista
 4. Aivan ihanan näköine jumppari!♥ Oon tekemässä postausta blogeista mitä luen, niin saanhan käyttää sun blogin kuvia siinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo toki saat, ilman muuta! :)

   Poista
 5. Oi mitä kuvia! Täytyy myös sanoa että peukutan tuolle sun asenteelle! Välillä tekee hyvää ottaa etäisyyttä, ja juurikin niihin pieniin hyvää fiilistä tuottaviin asioihin keskittyminen auttaa taas pääsemään jaloilleen. Juuri noin minäkin niistä synkemmistä päivistä usein selviän :)

  Ihanaa loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Salla! No juurikin näin, välillä pitää ottaa "hengähdys-piristys-taukoja". :D

   Poista
 6. Mielettömän kauniita kuvia ja ihana playsuit :)<33

  VastaaPoista
 7. Todellaki alkaa paistamaan se aurinko risukasaanki. <3 kunnon kesä beibe!! <3

  VastaaPoista
 8. Hei ompa tosi nätti jumpsuit ja kauniita kuvia. Ihan mahtavia. :)<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...