torstai 16. heinäkuuta 2015

Yuki Sushiaa

sushi 016

Keskiviikkona treffasin vanhaa hyvää ystävääni Paulinaa pitkästä aikaa näin monen vuoden jälkeen. Yläaste-aikoihin oltiin parhaita kavereita, mutta sitten uusien koulujen ja piirien myötä ajauduttiin vaan jotenkin erillemme ja yhteydenpito vähitellen jäi. Nyt sitten Paulina asustelee ja opiskelee Puolassa ja päätti laittaa mulle viestiä kun on nyt täällä Oulussa käymässä. Onneksi laittoi sitä viestiä, oli aivan ihana nähdä niin pitkän ajan jälkeen ja tuntui kuin ei erossa oltaisi koskaan oltukaan! 

sushi 002

Vaihdeltiin kuulumisia ja käytiin syömässä pakkahuoneenkadulla sijaitsevassa Yuki Sushi -ravintolassa. Mulle toi oli ensimmäinen visiitti tuossa kyseisessä ravintolassa ja siitä tuli heti yks mun lemppareista. Ah, niin hyvää sushia! Olisin voinut vetää heti perään vaikka toisen samanlaisen annoksen, oli kyllä tosi hyvää. Mää haluun pian tuonne uudestaan!

sushi 006
Ihana Paulina, ei päivääkään muuttunut 
sushi 003

Rakastun joka kerta vaan enemmän ja enemmän sushiin..

Entäpä te, oletteko sushin ystäviä vai vihaajia? :) Onko kyseinen Yuki Sushi -ravintola jo tuttu paikka?


8 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että on kyllä ihan mahtava tämä sinun blogi :) tulee aina hyvä mieli.
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Oii, en muistakkaa millon oisin syöny sushia. Se on niin hyvää ♥

  VastaaPoista
 3. Sushi on ihanaa ja yuki sushissa on tullu muutamia kertoja käytyäkin :) Nyt tuli kyllä kauhee sushihimo... :D

  Picture Me

  VastaaPoista
 4. Rakastan sushia!! Kerran parissa viikossa pitäisi ainakin pyrkiä syömään ;) Täällä Helsingissä tulee usein suosittua sushi buffetteja niin saa kunnolla aina sushi himot täytettyä hetkeksi ':)

  VastaaPoista
 5. Näyttää niiin hyvältä! Itse oon vaan pari kertaa syönyt sushia, mutta oon kyllä tykännyt. Oli varmaan huippua nähdä kouluaikojen parasta kaveria! Sun blogis on ihan ykkönen!<3

  VastaaPoista
 6. Yuki Shushissa järjestetään myös satunnaisesti sushibuffetteja joista ilmoitetaan aina heidän Facebook -sivuillaan! Suosittelen :p

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...