torstai 16. heinäkuuta 2015

Rannalle!

beachday
Bikiniyläosa/ täältä, Bikinialaosa/ täältä, Sandaalit/ täältä, Mekko/ täältä, Aurinkolasit/ täältä

Okei nyt ei ehkä ihan houkuttelisi mennä rannalle loikoilemaan kun on sen verran vilpoiset ilmat, mutta mää silti jaksan vielä toivoa niitä aurinkoisiakin päiviä. Mua on tympässyt tosi paljon tämä harvinaisen kylmä kesä (enkä ole varmastikaan ainut), mutta tänään kyllä sain sitten sellaisen auringonpaiste-uutisen risukasaani, että johan alkoi tätä tyttöä hymyilyttämään! Suuntasin katseeni vielä käyttämättä jääneisiin kesävaatteisiini ja bikineihin.. Kiljuin onnesta, sillä nyt on ainakin varmaa, että pääsen vielä niitäkin käyttämään! Nimittäin syyskuussa lähdetään kavereiden kanssa viikoksi Espanjan auringon alle! Ette usko miten paljon onnellisuutta voin siitä hyvästä juuri nyt tuntea. Niin mahtavaa! En millään malttaisi odottaa tuota kyseistä reissua, hyrr täällä on niin kylmä. Ihanaa päästä lämpimään! Mää olen jo pitemmän aikaa haaveillut ulkomaan reissusta parhaiden kavereiden kanssa ja nyt se viimein toteutuu.. Voisin itkeä onnesta! Siitä varmasti tulee aivan ikimuistoinen reissu.

Espanjaan tietystikin pakkaisin matkaani laadukkaat ja mukavat sandaalit, aurinkolasit, kepeitä hellemekkoja ja nättejä bikinejä. Samalla kokoonpanolla selviäisi läpi kaikista päivän riennoista: rannalla, kaupungilla shoppailua ja illalla syöminkihommia. Kesämekko ja sandaalit toimivat varmasti siis joka tilanteessa! 

Tuntuu, että joka kesälle haluttaisi hankkia aina jotkut uudet kivat bikinit, eikä siitä tunteesta olla vieläkään päästy. Vielä en ole hankkinut tälle kesää uusia bikinejä, mutta vielä sen ehtii tehdä ennen meidän epsanjan reissua. Tällä hetkellä mua viehättää bikineissä hyvin istuvat, imartelevat mallit, erilaiset leikkaukset, kaikenlaiset hapsut, nyöritykset ja rusetit. Jotain erilaista ja söpöä! Haikailisin tällä kertaa kaarituellisia ja/tai topattuja bikinejä, kun taas ennen en ole niistä välittänyt ollenkaan, perus lappubikinit on aina yleensä ollut se juttu. Väreistä mua viehättää eniten vaaleat, aika neutraalit värit (jotkut beiget olis aika kivat) ja erityisesti sinisen erilaiset sävyt (ylläripylläri taas). Kokosin tämän tyypillisen rantapäivän asuni esimerkkikollaasin laadukkaista Espritin ja Lindexin valikoimista.


Miltä sinun tyypillinen rantapäivän asusi näyttää? :)


10 kommenttia:

 1. Oii ihanaa että pääset reissuun!!<3 mä oon lähdössä myös syyskuussa espanjaan ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii niinkö, vähänkö huippua että sinäki pääset jihuu!! <3 :)

   Poista
 2. mää en kestääääää, tuleeko ees parasta! Kohta ollaan sangriat kourassa biitsillä palmujen alla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, en millään malta odottaa!! :)

   Poista
 3. Pääsisipä itsekkin reissuun parhaimpien ystävien kanssa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kannattaa ihmeessä heti lähteä kun siihen tarjoutuu tilaisuus! <3

   Poista
 4. Voi ei, vähänkö varmasti kiva lähteä reissuun. Tuoppa sitten lämpöä tännekkin vaikka tuntuu että ei kai sitä enää syksyllä ookkaan ku kylmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan että täälläkin olis vielä silloin vähän edes lämpöä, ainakin viime syyskuussa taisi olla vielä ihan lämmintä :)

   Poista
 5. Pakko sanoa, että on kyllä ihan mahtava tämä sinun blogi :) tulee aina hyvä mieli.
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...