perjantai 3. heinäkuuta 2015

Linkitä Blogisi!

linkitäblogisi

Mää olen monta kertaa ajatellut, että olis kiva tehdä tällainen Linkitä Blogisi -postaus, sillä itse olen tykännyt kun muut ovat tehneet tällaisia ja antaneet omissa blogeissaan näkyvyyttä pienemmille ja uusille blogeille. Mää olen itse myös joskus saanut vastaavanlaisen mahdollisuuden, kun joku on bongannut mun blogin tällaisten postausten kautta. Ja sehän tuntuu tosi kivalta! Blogeja syntyy kuin sieniä sateella koko ajan, mutta niiden löytäminen voi olla silti niin vaikeaa. Nyt mää haluaisin tutustua paremmin teidän blogeihinne ja antaa samanlaisen mahdollisuuden näkyvyyteen kaikille muillekin. 

Haluaisin löytää uusia mielenkiintoisia ja inspiroivia blogeja lukulistalleni. Ihan kaikenlaiset blogit ovat tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin, niin pienet kuin isotkin. Mulle jo ennestäänkin tutut blogit saavat mun puolesta myöskin linkata vapaasti blogejaan, mutta ajatuksena mulla olis koota sitten yhteen postaukseen minulle entuudestaan tuntemattomia, uusia blogeja, joista inspiroidun. Linkittämisaikaa on, sanotaanko vaikka abauttiarallaa ainakin viikko, sitä mukaa käyn niitä linkkaamianne blogeja läpi ja valikoin yhteen postaukseen ne minua kaikkein kiinnostavimmat, heitetäänkö vaikka että noin 5-10 blogia. Tehdäänkö näin? Sit ei muuta kuin linkkailemaan vaan! Kerrothan itsestäsi/blogistasi lyhyesti olennaisimmat asiat kommenttikentässä. Linkkaamalla annat myös minulle luvan lainata mahdollisesti joitain kuviasi esittelypostaukseen. 

Odotan innolla, että pääsen kurkkailemaan teidän blogejanne!

75 kommenttia:

 1. smalldreamsinkku.blogspot.fi

  Olen nuori tyttönen, jonka intohimoihin kuulluu mm. kuvailu, bloggaus, tanssiminen, musiikki... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Blogissani pyrin persoonallisuuteen ja monipuolisuuteen ja tottakai viihtyvyyteen. Blogia olen pitänyt parisen vuotta. Toivottavasti tykkäät :)

  VastaaPoista
 2. http://onewaytohappymir.blogspot.fi/ oon ollu kyllä pienellä bloggaus tauolla, mutta nyt oon palaamassa takaisin elävien kirjoihin :)

  VastaaPoista
 3. http://saijabbloggaa.blogspot.fi/

  18- vuotiaan kokiksi valmistuneen tytöntyllerön ylläpitämä, kesä mukaa raikastunut ja nimensä vaihtanut blogi, jossa asiata ja kuvia taivaan ja maan väliltä. Päivittelen aina silloin kun siltä tuntuu, eli rennolla otteella mennään! Rakastan valokuvausta ja jokaisessa postauksessa on aina enemmän tai vähemmän kuvia nähtävillä. Tervetuloa kurkistamaan! ^^

  VastaaPoista
 4. http://wsyanp.blogspot.com

  Alotin hetki sitten uudestaan bloggaamisen, ennen taukoa kerkesin bloggaamaan reilu 2 vuotta :) Kauheasti postauksia ei ole vielä kertynyt, mutta nykyään tykkään enemmän tehdä videoita joten käy ihmeessä tsekkaamassa :)

  VastaaPoista
 5. http://dreamoffi.blogspot.fi/

  No linkitelläämpä nyt vaikka jo varmaan mun blogin tiiätki :'D

  VastaaPoista
 6. Annathin

  25-vuotias Anna, joka rakastaa blogimaailman tyylikästä menoa, inspiroituu maailman trendeistä ja on naimisissa muodin ja kauneuden kanssa. Pyrkii blogillaan inspiroimaan muita monipuolisilla asuillaan ja olemuksellaan. Tervetuloa seuraamaan blogiani, jossa inspiraatio, tyyli ja palanen Annathin edgeä kulkevat käsi kädessä! :)

  VastaaPoista
 7. www.mirellajau.blogspot.fi

  Lukion toiselle luokalle menevän tytön lifestyle painotteinen blogi. Rakastan tanssia, kuvaamista, uusien asioiden kokeilemista ja bloggaamista. Blogista löytyy postauksia arjestani, asuistani ja mitä milloinkin:)

  VastaaPoista
 8. http://makkapic.blogspot.fi/

  23 -vuotiaan valokuvaajan kuvablogi - enemmän kuvia, vähemmän tekstiä. :)

  VastaaPoista
 9. Hei, enpäs tiedä muistatko mua enää, mutta tavattiin muutama vuosi sitten Oulussa Beaten tupareissa. :) Oon siitä lähtien seuraillut silloin tällöin blogiasi, ja nyt oman blogin myötä seuraan aktiivisesti! Täältä löydät mun blogin:
  http://avekatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://bloggariinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Lifestyle blogia kirjottelen ripauksella huumoria. Postaukset vaihtelevat kahvikupin ääreltä juhannus juhliin ja kaikkea siltä väliltä. Mitä nyt elämässä sattuu tapahtumaan. Kaikki uudet vaate/meikki yms kokeilut eivät myöskään unohdu :)
  http://thebestversionofme-maija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. http://jenicaaa.blogspot.fi/

  18-vuotias nuori nainen Tampereen suunnilta kirjoittelee lifestyleblogia! Mukana postauksia kauneudesta ruokaohjeisiin asti :)

  VastaaPoista
 14. http://sonjatuuliak.blogspot.fi

  19-vuotiaan Seinäjoella asustelevan elämään rakastuneen naisen lifestyle -blogi, joka sisältää tyttöhömppää, pohdiskelua, muotia, Harry Potter -hehkutusta, elämän kommelluksia, huumoria, ruokaa ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 15. http://jennjennlostin.blogspot.fi/

  24- vuotiaan aika alkuvaiheissa vielä oleva lifestyleblogi. Bloggaan ihan arkisesta elämästäni ja tyylistäni rennolla ja aidolla asenteella. Blogi on vielä aika alkuvaihessa koska ei ole kovin montaa kuukautta ollut vielä pystyssä mutta hyvällä meiningillä pusketaan koko ajan eteenpäin :)

  VastaaPoista
 16. http://kaduilla.fi/marih

  Oon vissiin joku vanhus, kun oon 31 :D Mut bloggaaminen on kivaa ja valokuvaaminen sitäkin enemmän. Mun blogi on sellanen sekamelska ja just tällä hetkellä blogi kärsii elämästä, kun ei oikein ole ehtinyt uhrata ajatuksia sille ja se näkyy postaustahdissa. Normaalisti postaan joka päivä.

  VastaaPoista
 17. http://saijis.blogspot.fi/

  21-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :

  VastaaPoista
 18. http://emmiinae.blogspot.fi/

  Pitkän tauon jälkeen uudelleen aloitettu miniblogi, jota kirjoittelee 20v naisen alku. Postauksia ei ole kertynyt vielä paljoa, mutta pääasiassa luvassa (ainakin omasta mielestä) kivoja asuja, sisustusjuttuja, hiusjuttuja ja päiväkirjamaisesti höpötyksiä arjen pienistä ja isommista iloista ja suruista.

  VastaaPoista
 19. http://rosemundabymilla.blogspot.fi

  16-vuotias tyttö Itä-Suomesta joka aloitti lifestyle-blogin pari viikkoa sitten. Muotia, kauneutta, diy-juttuja, inspiraatiota,ja tavallista ensi syksynä lukion aloittavan tytön elämää.

  VastaaPoista
 20. http://meeva.blogspot.fi/

  Uudistetussa blogissa hieman pintapuolisemmin (kun vertaa edelliseen melko henk. koht. blogiin) juttua mun elämästä, mielenkiinnon kohteista, ajatuksista ja intohimoista. Uudistuksen vuoksi tosin vasta muutama teksti, mutta intoa sitäkin enemmän jatkolle. Rakastan jostain syystä blogi(en) kirjoittamista ja teen sen aika fiiliksellä enkä pelkää näyttää myös negatiivisia fiiliksiä. Oulusta pois juuri muuttanut, 20v neiti.

  VastaaPoista
 21. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön valokuvausblogista löytyy omia kuvailujani, valokuvausvinkkejä sekä ehkäpä pieni ripaus lifestyleä :)

  VastaaPoista
 22. http://sannamarian.blogspot.fi

  Parikymppinen neito Tampereelta. Intohimona valokuvaus ja matkustelu. Lifestyle tyylinen blogi, aiheita oikeestaan maan ja taivaan väliltä. Muoti, kauneus ja hyvä ruoka lähellä sydäntä ja näkyy myös blogin sisällössä :)

  VastaaPoista
 23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  18 vuotias Tampereen hurja. Lifestyle blogi, joka kertoo vähän kaikesta. Rakkautena sisustusjutut, autot, juhliminen, mekot, hyvä ruoka & onnellisuus.

  VastaaPoista
 25. http://bermudankolmiossa.blogspot.fi/
  18-vuotiaan tytön pitämä täysin valokuvapainotteinen blogi:-)

  VastaaPoista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. http://aleksiinan.blogspot.fi

  17-vuotiaan, muotia rakastavan lukiolaistytön tyyli- ja lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 28. http://mirannn.blogspot.com

  Tässä tämmösen vähän hullun, tyhmän ja super positiivisen tyttösen matkailublogi! Seuraavana tulossa ainakin Dublin ja jenkit ja ehkäpä vielä extemporena parin päivän päästä Tallinna!! Varmaan jossain välissä hiukan meiän kaunista kesäistä Kotkaakin kuvina

  VastaaPoista
 29. Tosi kiva idea! :)

  http://sonvas.blogspot.fi

  23-vuotiaan muotia, trendejä ja asujen suunnittelua rakastavan naisen blogi. Blogini pääpaino pysyy intohimossani eli muodissa, trendeissä, ostoksissa, paljon omien asujen jakamista ja kauneutta. Välillä myös ripaus matkustelua ja lifestyleä :)

  VastaaPoista
 30. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön blogi, jossa juttua tyylistä, kauneudesta ja sisustamisesta :)

  VastaaPoista
 31. http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  Kohta 20-vuotiaan tytön lifestyleblogi, puoli vuotta elämää Italiassa takana ja ikuinen matkakuume. Rakastan valokuvia, viinin juontia ja liian myöhään valvottuja öitä

  VastaaPoista
 32. http://so-restless.blogspot.fi

  Pieni ihminen huutaa kilpaa suuren maailman kanssa.
  Matkustelua, DIY-juttuja, sanoja ja pieniä arjen palasia.

  VastaaPoista
 33. http://elsanneli.blogspot.fi/

  Rakkaus valokuvaukseen, sydän kirjoittamiseen, mielenkiinto muotiin, positiivinen asenne elämään.

  VastaaPoista
 34. http://lunasolrosa.blogspot.fi/

  Aloitin bloggaamisen vuoden tauon jälkeen uusiksi. Peruselämisen lisäksi paljon matkailua ja valokuvia. :)

  VastaaPoista
 35. Tässä blogissa ylitetään säännöllinen viikkotyöaika, jaetaan ajatuksia opiskelusta, kuljetaan erilaisia urapolkuja, nautitaan vapaa-ajasta ja eksytään välillä pahasti sivuraiteille. Tervetuloa mukaan!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  VastaaPoista
 36. http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tyttösen lifestyleblogi, joka sisältää mm. erikoispostauksia & hyvää mieltä :)

  VastaaPoista
 37. http://www.lily.fi/blogit/baboons-bubble

  Nykyisin bloggaan Lilyssä, mutta sieltä löytyy linkki myös vanhempiin postauksiin Bloggerin puolella.

  Tervetuloa!! <3

  VastaaPoista
 38. http://mirellavalokuvaa.blogspot.fi/

  > 17-vuotiaan tytön valokuvausblogi :--)

  VastaaPoista
 39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 40. http://hennammaria.blogspot.fi/ 23-vuotiaan nuoren naisen lifestyle blogi :) Blogini on vielä ihan alkuvaiheessa, mutta kova innostus bloggaamiseen on! Tulen kirjoittelemaan ennenkaikkea kauneuteen ja muotiin liittyviä kirjoituksia :)

  VastaaPoista
 41. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  18v. porilaistyttö bloggaa arjestaan ja intohimoistaan, joihin kuuluvat mm. musiikki ja valokuvaus. Blogista löytää postauksia niin keikoista, Lapin reissuista, perus kuulumisista kuin vähän syvällisemmistäkin pohdinnoista. Tervetuloa kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 42. http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  Suurin mun kiinnostuksen kohteista on muoti ja se näkyykin eniten mun blogissa. Suurin osa postauksista on siis asupostauksia, mutta väliin mahtuu myös lifestyle-aiheisia postauksia sekä pidempiä tekstejä. Käykää kurkkaa ja toivottavasti tykkäätte!:)

  VastaaPoista
 43. Tervetuloa kylään, jos vielä etsit luettavaa!

  Tässä blogissa ylitetään säännöllinen viikkotyöaika, jaetaan ajatuksia opiskelusta, kuljetaan erilaisia urapolkuja, nautitaan vapaa-ajasta ja eksytään välillä pahasti sivuraiteille.

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  VastaaPoista
 44. http://outihelena.blogspot.fi

  Rennolla otteella kuvia elämästäni ja arjestani, välillä myös muotiin liittyviä juttuja blogissani!

  VastaaPoista
 45. Happy Heels blogin takaa löytyy Salla (kolkyt ja risat) Kuopiosta. Olen parantumaton kosmetiikka- ja kenkäfriikki, rakastan mm. valokuvausta, luonnossa liikkumista, hyvää suklaata (kukapa nainen ei rakastaisi...) ja aamukahvia isosta kupista annosteltuna. Lisäksi katselen ihan liikaa sarjoja ja elokuvia, ja käyn ikuista taistelua luonnonkiharan tukkani kanssa.

  Näistä aiheista ja usein vähän aiheiden vierestäkin:

  http://happy-heels.blogspot.fi/

  Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 46. http://withlovefromdownunder.blogspot.fi

  17-vuotias tyttö kirjoittaa vaihto-oppilasvuoteen valmistautumisesta, sekä arjesta Australian high schoolissa!

  VastaaPoista
 47. http://js-heart.blogspot.fi/

  Reilu parikymppinen nainen kirjoittelee ihan arkipäivästään, peloista, suruista ja iloista.

  VastaaPoista
 48. http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  24-vuotiaan tytön elämää, kirpputoreja, vaatteita, valokuvausta ja matkailua. Olisin kokoajan reissussa jos vain aika ja rahat antaisi periksi :D Lisäksi vähän löytyy myös ensi kesän hääsuunnittelu postauksia. :)

  VastaaPoista
 49. http://elsanneli.blogspot.fi/

  Rakkaus valokuvaukseen, sydän kirjoittamiseen, mielenkiinto muotiin, positiivinen asenne elämään.

  VastaaPoista
 50. http://fourfeetandme.blogspot.fi/

  Eläinblogi, jossa kerron koirani ja kissani elämästä. Valokuvat ovat suuri osa blogiani. :)

  VastaaPoista
 51. http://wonderwall-heini.blogspot.fi\

  Häiden suunnittelua ja kaikenlaista häähömppää :)

  VastaaPoista
 52. http://strawberryfilling.blogspot.co.uk/

  20-vuotiaan itäsuomalaistytön elämää ja työskentelyä lastenhoitajana Lontoossa :-)

  VastaaPoista
 53. http://laplanddiaries.blogspot.fi/

  24-vuotias nuori nainen Lapista kirjoittelee elämästään ja arjestaan positiivisella otteella. Sydäntä lähellä valokuvaaminen, treenaaminen ja terveelliset elämäntavat, matkustaminen, sisustaminen, vaeltaminen ja retkeily.

  VastaaPoista
 54. http://siirieerika.blogspot.fi/

  Lapista kirjoittaa 13-vuotias tyttö hevosista ja elämästään kaikkea.

  VastaaPoista
 55. http://tepsuk47.blogspot.fi/
  17-vuotias / valokuvaus&lifestyle

  VastaaPoista
 56. Jaanajemiina.blogspot.fi

  En tiiä onko mun blogi sulle ennestään tuttu? :D mutta kuitenkin pakko osallistuu tähän! Kirjottelen jonkinsortin lifestyle blogia, joka sisältää oikeestaan ihan mitä vaan. On hyvinvointi postauksia, asuja, kauneus juttuja ja muuten vaan löpötyksiä. Mulla tosiaan 17 lukijaa, joten pieni mainostus ei olisi pahitteeks :D ja kirjottaja 24 vuotias.

  VastaaPoista
 57. http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  Takana 19 vuotta elämää ja kolmen vuoden lukiotaival, edessä välivuosi.
  Aiheina oma tyyli, treeni ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita.  VastaaPoista
 58. http://niinaullamaria.blogspot.fi/

  19-vuotiaan eteläsuomalaisen tytön lifestyleblogi. Kirjoittelen kaikista mulle tärkeistä asioista mm. matkustelusta, ystävistä, muodista ja liikunnasta.

  VastaaPoista
 59. http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  23-vuotiaan nuoren naisen muoti/lifestyle-blogi, jossa pääpaino on asukuvissa.

  VastaaPoista
 60. http://maijjuanniina.blogspot.fi

  Nuoren tytön kuvapainoitteinen lifestyleblogi, jossa pääsee lukemaan niin iloisia kuin myös syvällisempiä postauksia. Asukuvia ja normaalin arjen pieniä hetkiä on myös paljon esillä :)

  VastaaPoista
 61. mä en tiiä oonko mä vähän myöhässä tän suhteen.. :D

  janikakyostila.blogspot.fi

  VastaaPoista
 62. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  27-vuotiaan naisen lifestyleblogissa juttua mm. omasta hevosesta, kauneudesta ja arjesta. :)

  VastaaPoista
 63. Heippa! En tiiä myöhästyinkö vähän linkitykseen, mut ainakaan et oo vielä listannut parhaimmistoja, joten jos vielä katot näitä niin tässä on miun blogi http://iinavilhelmiina.blogspot.fi ! :) Sieltä löytyy asukuvia, (kirppis)ostoksia, ruokajuttuja yms..

  VastaaPoista
 64. Tässä vielä mun blogi jos otat vielä blogeja vastaan :)

  http://jennislullaby.blogspot.fi/

  23-vuotiaan nuoren naisen, äidin ja vaimon lifestyleblogi. Blogistani löytyy sisustusta, kirppislöytöjä, asukuvia ja tavallista arkea. :)

  VastaaPoista
 65. http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  17-vuotiaan nuoren naisenalun lifestyleblogi! Intohimoina sisustaminen, muoti, hyvinvointi, kauneus, valokuvaus sekä urheilu. Tervetuloa lukemaan! :-)

  VastaaPoista
 66. worldinmmyeyes.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön lifestyle painoitteinen blogi :-)

  VastaaPoista
 67. petrannika.blogspot.fi

  19-vuotiaan lapsenmielisen tytön lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 68. http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  kohta 17v likka pohjanmaalta opettelee bloggaamaan :)

  VastaaPoista
 69. http://kauniskaaosella.blogspot.fi/

  Asuja, ruokaa, arkea, liikuntaa, hömppää... Mitä vaan saattaa löytyy! ;-) palailin hetki sitten takasin linjoille ja tällä hetkellä motivaatio blogin suhteen on ihan huipussaan. Toivottavasti noista vähäisistä postauksista huolimatta sinne puolelle ruutuu välittyis edes jonkinlainen kuva musta ja blogista!

  VastaaPoista
 70. lottameksikossa.blogspot.com

  Vaihtariblogi. Lähtö ylihuomenna ja luvassa värikkäitä kuvia ja kuulumisia Meksikon auringon alta. :)

  VastaaPoista
 71. http://beautifulmindnbody.blogspot.fi

  18-vuotias hyvinvointi/lifestyle valokuvaamiseen rakastunut bloggaaja!

  VastaaPoista
 72. 15-vuotias tyttö Oulusta kirjoittelee lifestyle-blogissaan arkisista seikkailuistaan valokuvailun, matkustelun ja muodin rinnalla.

  http://petriina-lifeintechnicolor.blogspot.fi

  VastaaPoista
 73. Janina/ 19/ lifestyle :) Täällä kirjottelee espoolainen lukiolaistyttönen pääosin omasta arjestaan, mutta mukaan mahtuu paljon muutakin! (urheilu, matkustelu, koulu, juhlat, ruoka, poikaystävä, vaatteet) :)

  http://janinaheikkinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 74. http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  Lifestyle-blogi nuoren tytön pitämänä, mene toki tutustumaan! <3 :)

  VastaaPoista
 75. Jos näitä kukaan enää lukee, mutta linkkaampa silti uuden kauneusvlogini. Videoissani pääsette näkemään itseoppineen meikkihamsterin lookeja ja lempimeikkejä, ja oikeastaan kaikkea kaunista elämässäni. https://www.youtube.com/channel/UC6nOiOlSs_bMCYnYOaLsw8g

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...