keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kesäraidat Goalasissa (Olaplex)

hiukset2

Muistatte varmaan kun joku aika sitten kerroin käyneeni taas Goalasissa Nooran käsittelyssä hankkimassa vähän kesäisempää lookkia hiuksiini. Mua alkoi yllättäen kyllästyttämään tummat kutrini ja halusinkin pehmeämpää ja vaaleampaa ilmettä kesäksi. Näytin Nooralle Pinterestistä kivoja hiusvärejä, mitkä miellyttivät silmääni ja millaista haluaisin. Päädyttiin vivahteikkaaseen ja vaaleampaan sävyyn raidoittamalla.
jaanan vaatteet 004
Lähtökohta 
jaanan vaatteet 008

Noora ehdotti, että kokeiltaisiin värjäyksen kanssa uutta Olaplex-käsittelyä. Olaplex on uudenlainen käsittely ja lisäpalvelu, jota käytetään kaikenlaisten hiustyyppien kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex suojaa hiuksia aivan uudella tavalla ja samalla korjaa sekä vahvistaa hiusta. Olaplex estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta ja korjaa jo katkenneita rikkisiltoja, sen avulla hiuksiin voi tehdä voimakkaampia värimuutoksia. Kuten nyt omallakin kohdallani, se sopi erinomaisesti vaalentavien raitojen yhteyteen. 

goalas

Olaplex-käsittely on 2-3 vaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa Olaplexiä lisätään värin tai vaalennusaineen joukkoon. Värin huuhtelun jälkeen hiukset käsitellään toisella Olaplexin hoitavalla tuotteella. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kolmas vaihe on kotihoitotuote, jota käytetään 1-2 kertaa viikossa ylläpitämään hiusten kuntoa. Sain mukaani tuon kyseisen kotihoitotuotteen, josta kerron lisää myöhemmin.

jaanan vaatteet 021
jaanan vaatteet 043
jaanan vaatteet 048

Ja valmista! Uusi väri ja silkkisen pehmeät hiukset!

olaplex

Tässä ennen ja jälkeen -kuvat vielä hiuksistani. Hiukset näyttävät ja tuntuvat paljon paremmilta ja eloisemmilta!

jaanan vaatteet 051

Lopuksi vielä yleensä Noora kihartaa mun tukan tai väkertelee jonkun kivan lettikampauksen. Kyllä taas kelpaa! (mää tarvin tuollasen kihartimen kotiinikin!)

kiharat

Tuon käsittelyn jälkeen ollaan tehty kylläkin vielä lisääkin vaaleita raitoja ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Olen niin ihastunut nyt tähän vaaleampaan lookkiin, se entinen tummanruskea oli jotenkin niin kovan ja kylmän näköinen, että kyllä näillä raidoilla sai kivasti piristystä ja pehmennystä ilmeeseen. Tältä ne sitten tällä hetkellä näyttää! 

kiharathiukset
jozellahiukset


Nooralle Goalasiin voi varata aikoja suoraan netistä, täältä!


Mitäs tykkäätte uudesta hiusväristäni? :) Oletteko te jo kokeilleet tuota Olaplex -käsittelyä?

10 kommenttia:

 1. Äää sun hiukset on aina ollut niin ihanat! Aivan upeilta näyttää♥

  VastaaPoista
 2. Nuo hiukset on kyllä ihan täydelliset! :) <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan väriset hiukset<3 Sopii sulle todella hyvin :3

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat väriset hiukset. Tuo tosiaankin nuo raidat sellaista kivaa raikkautta. :)

  VastaaPoista
 5. Pystyykö tuon Olaplex-hoidon tekemään myös hiustenpidennyksille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä toki pystyy, pidennyshiuksetkin siliää hyvin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...