keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Over the knee

kesäkuu 316
jozella
kesäkuu 181
kesäkuu 175
kesäkuu 287
kesäkuu 216
kesäkuu 268
kesäkuu 164
kesäkuu 193
Takki/ SheIn (täältä), Toppi/ Choies, Shortsit/ Nelly.com, Saappaat/ 2hand

Hyvää keskiviikkoa ihmiset! Ompa ollut mukava aloittaa tämä viikko pienellä kesäflunssalla. NOT. Huvittais lähteä tuonne ulos lenkkeilemään ja salille treenailemaan, muttako ei voi.. blaah sairaana on ihan mälsää! Mutta juhannus on kuitenkin jo aivan nurkan takana, mikä tuntuu tosi hurjalta. Se tulee niin nopeeta! Sais jo tulla ne lämpimät kesäilmat, tympäsee niin paljon tämmönen viileys kun kesä menee ihan hukkaan.. Sori masistelu, mutta välillä vaan ärsyttää tyyliin kaikki, hah. Haloo, missä se oikea kesä viipyy ja kaikki kuumat kesädiegot??

Onko teillä minkälaisia juhannus-suunnitelmia, meinaatteko lähteä reissailemaan? :) Piristäkää mua teidän juhannus-suunnitelmilla! Me taidetaan varmaan ihan vaan jäädä tänne Ouluun kavereiden kanssa juhannusta viettämään, grillaillaan ja hengaillaan. Enpä kyllä muista millon viimeksi olisin juhannuksen pysytellyt täällä. Yleensä ollaan reissattu jonnekin mökille isolla porukalla. Mutta kyllä tästäkin varmasti ihan kivaa tulee! Parhaat kaverit vaan kainaloon ja hyvää ruokaa, mitä muuta sitä oikeastaan tarvitseekaan? :)

Muistatte varmaan kun viimeksi höpöttelin niistä ylipolven saappaista? Tässä ne on, eiks oo mageet! Tuo vihreä oversize takkikin on uusi. Tykkään tosi paljon tuosta khakin väristä ja kevyestä materiaalista. Just hyvä kesään!

Mitä tykkäätte tästä asusta? :)Ps. Muistakaa käydä osallistumassa vaatelahjakortin arvontaan, täällä

4 kommenttia:

 1. Siis mä justiinsa tänään mietin, miltä näyttäis tummat shortsit yhdistettynä ylipolvensaappaisiin, kun jotenkin kiinnostelis sellanen asukokonaisuus, mut mietin et meneekö jotenki pornahtavaks. Enää ei tarvi sillä asialla päätä vaivata, kiitos sun. :D Ja siis hyvältähän tuo näyttää! Kivasti oot hillityllä yläosalla ja pitkällä takilla saanut tästä asusta tyylikkään, taidan uskaltaa nyt itekin kokeilla! Ainut vaan et ne mun overknee-korkkarit on keinonahkaa.... :D mut saas nähä, saas nähä...

  VastaaPoista
 2. nyt on kyllä asu mun mieleen, seksikäs ja silti tyylikäs! :D

  VastaaPoista
 3. Aivan superkiva asu! Etenki tuo takki on niin unelma! <3 :o

  VastaaPoista
 4. Nyt on kyllä niin tyylikäs asu. Ja näytät myös samaan aikaan seksikkäältä! Hothot!! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...