tiistai 30. kesäkuuta 2015

Off the shoulders (+ arvonnan voittaja!)

bodycon 328
bodycon 319
röyhelöjumpsuit
bodycon 311
bodycon 326
Mekko-jumpsuit/ SheIn (täältä), Korkkarit/ Hersecret

Kesäkuun viimeinen päivä, tuntuu aika hassulta. Vielä en ole kertaakaan tälle kesää käynyt rannalla tai ottanut puistossa aurinkoa. Mää niin toivon, että koko heinäkuun olis vaan hellettä ja täydellisiä kesäpäiviä. Heinäkuu vois olla sellanen positiivinen yllättäjä, että lällällää, kesäkuu oli vaan tollanen ilkeä pila, et nyt se varsinainen kesä oikeasti alkaa ja lämpöä piisaa! Joo niin se vois mennä. Ainakin toivon hartaasti niin. 

Mää odotan viikonloppua taas niin intona! Luvassa olis Nallikarin Summer Partyt (meinaatteko muuten mennä?) ja lisäksi meillä olis kaveriporukalla aikas kivat kattoterassi-paljubileet suunnitteilla amerikkalais-teemalla. Tulee varmasti aivan huiput bileet! Mut just nyt musta tuntuu siltä, että voisin vaan nukkua vaikka viikonloppuun asti, on niin jotenkin aivan energitön zombifiilis. Mutta jospa se väsymys lähtisi kuitenkin tuolla ulkona reippaalla juoksulenkillä!

Hei niin ja kiitos kaikille teille SheIn:in arvontaan osallistuneille! Arvoin joukostanne yhden voittajan ja sen $100 arvoisen lahjakortin tällä kertaa voitti terhi.kangas@kotinet.com, onnea! :) Tarkkailethan Teresa sähköpostiasi, SheIn:ltä lähettävät sinulle sinne lahjakorttisi, pääset pian shoppailemaan uusia kesävaatteita. ;)

3 kommenttia:

 1. Sulle soppii tosi hyvin tuollaset vihreänsävyiset vaatteet. :) ja niimpä missä helteet. toivottavasti tulis ees lämpimämpää heinäkuussa. Summerpartyt kuumottelisi, et saas nähä meenkö käymään siellä. :)

  VastaaPoista
 2. Oi aivan ihanan värinen tuo mekko!♥

  VastaaPoista
 3. Cute dress :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...