keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäinen

kesä2015 022
kesäasu2
kesä2015 063
kesä2015 102
kesä2015 066
kesäasu3
kesä2015 117
kesä2015 041
kuviohousut
kesä2015 069
kesä2015 095
Takki ja housut/ Houseofbrandon (takki täältä), Toppi ja laukku/ Sheinside (täältä) ja (täältä), Korkkarit/ Iron Fist, Korvikset/ Hersecret (täältä)

Heippa, mitäs teille kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, kesä on vihdoinkin täällä! Kaikenlaista kiirehässäkkää, oon leiponut yötäpäivää kaikenmaailman valmistujaisia varten ja muuta menoa on ollut tässä viime aikoina paljon, että sen takia ansaitsisinkin maailman huonoimman bloggaajan -tittelin viime kuulta. Mutta lupaan jatkossa skarpata vähän enemmän, en malta odottaa, että pääsen kuvailemaan lisää ihania kesäasuja! Kesällä pukeutuminen on niin paljon mielenkiintoisempaa ja hauskempaa mun mielestä, joten varmasti tulette näkemään täällä paljon kivoja kesäasuja.

Viime viikonloppuna kävin kaverin valmistujaisissa tässä asussa ja täytyy sanoa, että tykkään tästä kokonaisuudesta niin paljon! Tuo valkoinen uusi croptop on mun tämän hetken suosikki vaatekappaleeni ja sitä varmasti tulen käyttämään tänä kesänä paljon erilaisten korkeavyötäröisten hameiden, housujen ja shortsien kanssa. Ihanan mallinen ja kiva materiaali. Tilasin muuten myös samantyylisen hameen, sitä odotellessa! Takiksi heitin päälleni tuon rennon kevyen, mutta juhlavan valkoisen takin, joka sopi täydellisesti tuohon kokonaisuuteen. Kesässä on myös yksi parhaimpia asioita se, että pääsee käyttämään taas upeita korkokenkiä ja avokkaita, mää niin rakastan kenkiä!


Mutta nyt lähden tästä pitkästä aikaa taas juoksulenkille rentoutumaan kun on sopivasti vapaa-aikaa. :) Oikein ihanaa alkanutta kesää kullanmuruset! Tulkoon tästä kaikkien aikojen paras kesä!


10 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...