torstai 23. huhtikuuta 2015

Spring wanties!

springoutfitcollage
Coat/ here, Top/ here, Jeans/ here, Boots/ here, Bag/ here, Sunglasses/ here

Kevät on ihanaa ja innostavaa aikaa, mulla ainakin pää pulppuaa inspiraatiota pukeutumiseen ja kaikkeen kivaan muutenkin! Tällä hetkellä tykkään yhdistellä aika neutraalihkoja ja pehmeitä värejä keskenään, mutta myös mustavalkoisuus ja harmaus uppoaa meikäläiseen aika hyvin. Mun tämän hetken kevään lempivärit vaatetuksessa on ehdottomasti vaaleansininen, harmaa, beige, musta ja valkoinen. Niitä yhdistelemällä ja osia vaihtelemalla saa monenlaisia ihania kokonaisuuksia aikaan, jotka ovat suorastaan rakkautta! 

Mulla on aika vahvasti tämän kevään juttuna tuollaiset kuvakollaaseissa esiintyvät löysät pitkät/puolipitkät kevättakit, olen niihin tosi ihastunut! Näyttävät upeilta minkälaisen asun kanssa tahansa ja ovat sopivan rentoja heittää vaan päälle, mutta silti tekevät asusta tyylikkään näköisen. Jos siis minulta kysytään tämän kevään must-have hankintaa, niin se on juurikin tuollainen löysä kevättakki. Vyötärölle voi myös sitoa takin päälle jonkun vyön ja heti on taas ilme erilainen. Ihana ja monipuolinen vaatekappale, jonka haluaisin vielä ainakin valkoisena ja ah, tuollaisena hempeänä vaaleansinisenä! Minulta löytyy jo yksi vastaavan tyylinen kevättakki beigenä (näkyy tässä postauksessa), vai liekö onkohan se ehkä hieman vaaleanpunainen.. Mutta tykkään kovasti! Tein tähän pari kivaa asukokonaisuus-ideaa kollaaseina yhteistyökumppanini Sheinsiden valikoimista noiden kevättakkien ympärille, jotta näette miten hyvin ne oikeesti toimii! 

springoutfitcollage2
Coat/ here, Top/ here, Jeans/ here, Heels/ here, Bag/ here, Sunglasses/ hereKumpi kokonaisuuksista on sinun suosikkisi? :)

6 kommenttia:

 1. Ihania asuja!! :) Multa löytyy juurikin tuollainen vaaleansininen jo, mutta hankinnassa olisi vielä ainakin yksi jonkun toisen värinen :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oiih se on varmasti ihana!! :)

   Poista
 2. oiii ihana takki tuossa ekassa kollaasissa ja sitte tuo musta laukku<3 tahtooo

  VastaaPoista
 3. Ihania asuja oot koonnut, en kyllä osais päättää kumpaan pukeutuisin. Kummatkin on tosi hienoja :) Jos ois pakko niin ehkä tuohon ekaan. Pitsi ja valkonen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Ah mää niin rakastan noita molempia <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...