sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Nopeita ja maukkaita arkiruokia

Mulla olis tässä teille pari hyvää arkiruoka-vinkkiä, mitkä eivät turhia kikkailuja vaadi. Ovat nopeita ja helppoja valmistaa, mutta kuitenkin tosi maukkaita ja hyvänmakuisia. Loistavia arkiruokia siis! Itse en arkisin yleensä innostu kokkailemaan mitään paljoa aikaa vievää ruokaa, se on vaan yleensä: pannulle, muutama pyöräytys ja täts it siitä suoraan lautaselle. 

Mutta välillä niihin arkiruokiin haluaisi jotain pientä vaihtelevuutta, kuitenkaan mausta, nopeudesta ja terveellisyydestä tinkimättä. No okei, ei aina tarvi olla niin terveellistäkään. Mutta kuitenkin.. Ruokainspiraatiota ei voi olla koskaan liikaa! Mää olen aina tosi onnellinen jos mää löydän jostain jonkun muun vinkkaamana hyviä vinkkejä arkiruokien vaihtelevuuteen. Siksi mää mielelläni jaan nämä pari helppoa ja hyvää pastaruoka-ideaa teillekin mun viimeaikaisista ruuistani, jos vaikka joku niistä inspiroituis ja saisin pelastettua edes yhden "mitä tänään syötäisiin"-päivän. Pannulle, pyöräytys ja lautaselle, nam!

huhti 026

Tämän kanapastan jippo on se, että se on maustettu Creme Bonjour Cuisinella. Ei sen kummempaa, helposti hyvää makua! Nakkelin kanan sekaan pannulle omia juttujani ja tästä tuli oikeesti tosi hyvää. Tästä syntyi vähän semmonen Välimerellinen. Tän pastan nimi vois olla vaikka Välimerellinen Kanapasta.

Välimerellinen Kanapasta

tarvitset:
pastaa
broilerin ohutleikkeitä
halloum-juustoa
kirsikkatomaatteja
mustia oliiveja
Creme Bonjour Cuisine - Chili&Paprika fraichea
suolaa ja mustapippuria

Keitä pasta ohjeen mukaan. Pilko/leikkaa ohutleikkeleet suikaleiksi ja paista pannulla. Pilko myös halloum-juusto ja heitä kanan sekaan pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla (muilla mausteilla mitä haluat). Kun kana ja juusto ovat kypsyneet, heitä sekaan halkaistut kirsikkatomaatit ja oliivit. Kauho sekaan chili&paprika-fraichea oman maun mukaan (ite laitoin noin 2-3rkl). Paistele ja sekoittele vielä muutama minuutti, kunnes tomaatit ovat vähän pehmentyneet. Done ja sitte syömään! 

Bambi 021
Bambi 009

Tonnikalapasta, yks parhaimmista arkiruoista ikinä. Se joka ei ole tonnikalapastaa aiemmin maistanut, niin nyt heti seuraavaksi sitä tekemään, oot jääny paljosta paitsi! Tosi nopea valmistaa ja on ihan mahottoman hyvvää!

Tonnikalapasta

tarvitset:
pastaa
2prk tonnikalaa
1prk chili-tomaattimurskaa
(sipulia)
(mustia oliiveja)
suolaa ja mustapippuria (oreganoa)

Keitä pasta ohjeen mukaan. Paista pannulla halutessasi ensin sipulikuutioita ja lisää tonnikala, paista pari minuuttia. Lisää joukkoon tomaattimurska ja oliivit. Paista vielä muutama minsa, sit se on hyvä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sitten lautaselle ja eiku syömään! Tämä on aivan taivaallisen hyvää, suosittelen!


Herrrrrkullista sunnuntaita kaikille! :)

10 kommenttia:

  1. Nam! Täytyykin testata heti alkavalla viikolla :)

    VastaaPoista
  2. Oi että näyttää herkuille! :) on ihan pakko kans testata, joten kiitti näistä ohjeista! :) <3

    VastaaPoista
  3. Onko chili-tomaattimurska kuinka tulista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ainakaan minun makuuni ole kovin tulista ;D

      Poista
  4. Näyttää herkullisilta ja nopeilta valmistaa. Tuli kauhee nälkä näitä kuvia katellessa. :D

    VastaaPoista
  5. Tunapastaan kannattaa lisätä vielä ruokakermaa niin ai että tulee hyvää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä joskus kokeilla ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...