perjantai 27. maaliskuuta 2015

Smoky cat eye makeup -tutorial

eyeliner 374

Hello! Elikkä elikkä, tässä tulee meikkitutoriaali, jonka aiheena on tällainen smoky cat eye -silmämeikki! En oikeastaan tälle nyt äkkiseltään keksinyt paremmin kuvaavaa nimitystä tälle silmämeikille, mutta ehkä tämä on nyt ainakin vähän sinne päin edes. Tää on semmonen silmämeikki, jonka meikkaan itselleni nykyisin aika usein, jopa ihan tavallisena arkenakin. Joku saattaa ajatella, että hui kauhia kun on paljon meikkiä, varsinkin tälleen arkeen, mutta mää itse olen tottunut meikkaamaan jo pitkään aika vahvoja silmämeikkejä ja tykkään niistä. Ne vaan on mun juttu. 

Tätä smoky cat eye -silmämeikkiä voi aika hyvin myös soveltaa/säätää vieläkin tummemmaksi ja dramaattisemmaksi tai sitten ohentaa/keventää vaaleammaksi. 

eyeliner 410
eyeliner 418

Ensiksi olen tietystikin pohjustanut, levittänyt meikkivoiteen ja puuterin luomille. Levitin vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle, silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle. Seuraavaksi levitin pronssisen sävyistä luomiväriä silmän ulkonurkalta varjostaen liikkuvan luomen yläpuolelle sekä alaluomelle. (Jätin nämä ensimmäiset vaiheet kuvaamatta. Kaikki varmaan osaa kuitenkin? Jee hyvä!)

eyeliner 063

Sitten siihen varsinaiseen tutoriaaliin..
smokeycateye

1.-2. Levitä tummanruskeaa luomiväriä kapealla siveltimella(tai jollakin vastaavalla) ripsien tyveen ja ulkonurkkiin. 3. Häivyttele kevyesti. 4. Levitä tummaa väriä myös alaluomille ripsien tyveen.

eyeliner 137
Luomivärit levitetty, sitten seuraavaan vaiheeseen!
smokeycateye12

5. Siinä on luomivärit ja näyttää suunnilleen tolta. 6.-7. Tee normaali rajaus yläluomelle ripsien tyveen, aivan ohuena sisänurkasta, paksuntuen ulkonurkkaa kohti. 8. Seuraavaksi piirrää napakka viiva/häntä silmän ulkonurkasta, alaluomelta aloittaen.

smokeycateye3

9. Tässä selkeämpi kuva edellisestä vaiheesta. Muista tehdä rajaus viistosti ylöspäin, jotta saadaan se "kissamainen" lopputulos. Muuten ilme näyttää lässähtäneeltä. 10. Jatka nyt sitten yläluomen rajaus loppuun yhdistyen häntään. 11. Seuraavaksi tee hyvin varovaisesti eyelinerin tussin kärjellä pieni "häntä" silmän sisänurkkaan. Tässä pitää olla tarkkana! Rajauksen pitää osua oikeaan kohtaan, keskelle sisänurkkaa. Jatka ikäänkuin silmän omaa muotoa. Yhdistä rajaus kevyesti yläluomen rajauksen kanssa. 12. Lopputulos näyttää suunnilleen tältä.

smokeycateye4

13. Aloita alaluomien rajaus varovaisesti ja kevyesti tussin kärjellä ulkonurkasta päin. Ei tarvitse painaa liikaa, hentonenkin rajaus riittää! 14. Rajaa sisänurkasta kohti keskikohtaa. 15. Yhdistä rajaukset. 16. Yhdistä vielä alaluomen ja hännän rajaukset yhteen.

smokeycateye5

17. Ja rajaus näyttää tältä. Ulkonurkissa ei näy rajaamattomia kohtia ollenkaan. 18. Levitä vielä hieman tumman ruskeaa luomiväriä alaluomelle rajauksen päälle. 19. Lopputulos.. 20. Lopuksi vielä mascaraa ylä- ja alaripsiin.

eyeliner 333

Tadaa ja se olis niinku siinä! Semmonen oli mun smoky cat eye -meikki. Meinaatko kokeilla? :)

eyeliner 361
eyeliner 432
Pusero/ Vero Moda, Korvikset/ lainattu siskokullalta

Mitä muuten pidätte mun uudesta tummemmasta hiusväristäni? Aika tumma vai mitä. Näyttää ihan mustalta, mutta ei se kumminkaan ole. Tuli vaan semmonen kumma päähän pisto, että äkkiä taas jotain vaihtelua! Mutta oikeastaan tää on ihan kiva mun mielestä. :)


Mutta nyt, toivottelen tässä teille oikein mukavaa viikonloppua, nyt äkkiä nukkumaan puss!


24 kommenttia:

 1. Aijai, millonkohan olisinkaan viimeksi tehnyt tällaisen meikin... siitä on jo monta vuotta. Saas nähdä vieläkö uskaltaa kokeilla. Magee meikki kyllä.

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiitos! :) Siitä vaan reippaasti kokeilemaan ;)

   Poista
 2. Tosi kiva meikki ja upeelta näytät! :) Itsekin oon vuosia jo käyttänyt vahvaa sillmämeikkiä jokapäiväisesti ;b

  VastaaPoista
 3. Kiva tämmönen! Nyt siis toivoisin lisää meikkiaiheisia videoita! :) myös hiusaiheiset kiinnostaa! Jos voisit väsätä jonkun tyyppisiä lettikampausjutskii niin oisin tosi kiitollinen, nimittäin niittenkaa mulla olis vielä harjoteltavaa! :D (ois kiva saaha itekki opittuu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla että tykkäät tällaisista! :) Toiveet kuultu, pyrin tekemään jatkossa enemmän meikki- ja hiusaiheisia postauksia :) Videoita mulla on tällä hetkellä vähän vaikea toteuttaa, mutta katotaas jos niitäkin sais jossain vaiheessa taas tehtyä :)

   Poista
 4. Vautsi sain uusia vinkkejä! Laitan ite kyllä aina kissarajaukset, mutta harvoin ne onnistuu luomivärien kanssa. :D Muuten kyllä oikein hyvin sovitettu minun tarpeisiin, mutta alarajauksen jättäisin pois kun se niin pienentää mun silmiä. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua jos sait tästä uusia vinkkejä, Mella! :)

   Poista
 5. todella upea meikki!<3 täytyy kokeilla itsekin tuollaista! :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. No voi kiitoksia, toinen mokoma siellä! ;>

   Poista
 7. Tämmönen meikki on kyllä niin sun juttus! Niin kaunis Jossu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta kyllä onkin, kiitos Elisa <3 :)

   Poista
 8. Kaunis meikki,itekin tykkään ihan arkenakin pitää melko tummaa silmämeikkiä :) Kivat noi tummemmat hiukset,et kauaa viihtynyt siinä punaisessa ihanassa värissä ;P Mukavaa viikonloppua sinnekin päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo alkoi aika nopsaan kyllästyttämään se väri kun lähti kulumaan ;)

   Poista
 9. En tiedä sopisko tällänen tumma meikki minulle, mutta sulle tää on täydellinen. ♥ Aijon kuitenkin kokeilla tätä meikkiä, saas nähä mitä tulee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 :) Kokeile ihmeessä Jenna! :) Vois passatakin yllättävän hyvin ;)

   Poista
 10. Näyttää superhyvältä ja sopii sun silmille tosi kauniisti :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis meikki ja kaunis nainen <3 Kerrotko vielä että miten laitat kulmat ihan perusmeikkissäsi :)?
  -jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kovasti, Jenni! <3 :) Kulmat laitan kulmakynällä ja matalla luomivärillä :) Aion siitä tehdä kans oman postauksen! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...