torstai 5. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

pörröpaita

Heippa taas pitkästä aikaa! Mulla on ollut tässä viime aikoina vähän ongelmia tän mun läppärini kanssa, olen saanut taistella nyrkit pystyssä tämän kanssa kun ei sitten millään meinaa jaksaa pysyä päällä, hah. Jossain välissä jo luovutin ja heitin hanskat hanskat tiskiin, että eipä nyt sitten kirjoitellakaan postauksia kun ei kone lämpene mulle, ei sitten kirveelläkään vaikka kuinka yrittäisi. On ollut ihan hyvä keskittyä tässä välillä muihinkin juttuihin ja arkeen. Kaiken kukkuraksi sain niin pysäyttäviä uutisiakin, että ne ovat vieneet multa lähes kaiken mahdollisen energian ja innostuksen, että keskittyminen tällaisiin vähän "pinnallisimpiin" juttuihin on ollut aika vaikeaa ja ei niin kiinnostavaa. Mutta jotenkin kummassa tämä mun läppäri virkosi taas henkiin ja nyt tuntuu taas hyvältä olla tässä koneen äärellä ja keskittyä näihin pinnallisempiinkin juttuihin sunmuihin. Mutta jospa ne asiat tästä taas järjestyisivät.. Kuten mulla on aina tapana sanoa. :) 

pörröneule
Neule/ Sheinside (täältä)

Mutta pääsääntöisesti asiat ovat kuitenkin ihan hyvin ja mulle kuuluu ihan hyvää tällä hetkellä, vaikka edessä onkin vähän rankempi jakso. Mutta kyllä mää uskon, että selviän niistä jos vaan haluan. Mulla on semmonen tunne, että tiedossa on myös jotain hyvääkin, ellei parempaakin, kunhan selviän ensin niistä vaikeammista. Mutta älkää huoliko, kyllä asiat järjestyy!

Eikö ole taas ärsyttävää kun kerron jotain, mutta en siltikään kerro mitään mistä on kyse. Mutta kyllä te ymmärrätte. :) Nää oli näitä tämän hetken fiiliksiä ja kuulumisia, ja musta tuntui, että niistä oli kuitenkin ihan hyvä kertoa jotain tähän väliin.. 

Nyt mukavaa torstai-iltaa ihanaiset! Haleja, pusuja!
Btw, apua ollaan muuten maaliskuun puolella jo, sieltä se kesä tulee ;)

18 kommenttia:

 1. Kaunokainen<3 itseä ei ainakaan ärsytä vaikket sen tarkemmin kerrokaan mitä on sattunut. Tää on sun blogi ja voit kirjottaa tänne ihan mitä haluat :) Varmasti tekee vain hyvää jollain tapaa jakaa ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla että oot tuota mieltä <3 :)

   Poista
 2. Toivottavasti asiat kääntyy taas parhain päin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo kyllä on nyt asiat taas huomattavasti paremmin <3 :)

   Poista
 3. Järjestyy kyllä<3 koitat vaan puuhailla kaikkee kivaa niin saa pirteemmän mielen! haleja ja iso pusu muru! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru, onneksi asiat on nyt jo paremmin! <3 :)

   Poista
 4. Eiköhän asiat järjesty parhain päin, päivä kerrallaan! ♥ Minusta ei ole ollenkaan huono juttu että jaat täällä ajatuksia vaikka meillä ei olisi tietoakaan siitä mistä puhut. Se ehkä helpottaa myös sinun oloa ja blogi on silloin aidoimmillaan kun kaikki ei ole täydellistä. :) Paljon tsemppiä Jossu ♥ ps. ihana neule ja pitää vielä hehkuttaa noita hiuksia kuinka ne on niin kivat. :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Jenna, kiitos paljon <3 :) Niin minustakin on aidompaa ja parempi jakaa rehellisiä ajatuksia silloin kun siltä tuntuu, eikä väkisillä yrittää kirjoittaa jotakin keksittyä soopaa.. :)

   Poista
 5. Voiii tsemppiä sulle kovasti :)<3 iso hali sinulle <3 ps. Ootpa taas niin tyylikkäänä :))

  VastaaPoista
 6. Tuli heti mieleen et taidat olla raskaana. ;)

  VastaaPoista
 7. Näinhän se menee, että asioilla on tapana järjestyä. Toivottavasti kaikki siis menee hyvin :)

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niinpä. :) Kyllä asiat on nyt jo paremmin :)

   Poista
 8. oot Jossu ihana. <3 tsemppiä ja haleja sulle <3

  VastaaPoista
 9. tsemppiä :) ja oot kaunis jälleen kerran <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...