torstai 5. helmikuuta 2015

Denim&Beige

varjostukset 041
varjostukset 043
varjostukset 159
varjostukset 186
varjostukset 023
varjostukset 045
Pusero/ Esprit, Farkut ja lippis/ Guess, Kengät/ Nike Air Max 1 Essential, Laukku/ Defshop

Heippatirallaa, täällä ollaan! Ei ole mua taas täällä näkynyt, kun on ollut tässä viime päivinä niin paljon kaikkea muuta kivaa puuhasteltavaa. Huomenna pääsen vihdoin taas Nooran hiuskäsittelyyn! Onneksi, sillä viime kerrasta onkin vierähtänyt jo jonkin aikaa. Pitäisi vaan keksiä, että mitäs tälle tukalle oikein tehdään. Leikkaus ja väri ainakin tottakai, mutta mietin, että pitäisköhän vähän repäistä ja kokeilla jotakin uutta? Ehkä jopa punaista tai jotain raitaa? Vai pitäiskö vähän vaalentaa? En oikein tiiä! Jotenkin vaan tämä tumma tukka on vahvasti se meikäläisen juttu, rakastan tummia hiuksia, mutta nyt on vähän sellainen fiilis kyllä, että joku pikkuinen ilmeenmuutos vois kivasti piristää. Ainahan pystyn kuitenkin palaamaan tähän tuttuun ja turvalliseen tummaan takaisin. Mitäs sanotte, onko mitään kivoja ideoita?! :)

Mulla ei ollut nyt tähän hätään tuoreita kuvia, mutta jotain oli nyt pakko saada kuvitukseksi tähän juttutuokioomme. Mutta multapa löytyykin jotain mitä ette ole vielä nähneet! Nämä asukuvat kaivelin tuolta unohdetuista arkistoista, näistä kuvista on jo oikeasti kulunut vähän aikaa. Silloin ei ollut vielä luntakaan. Silloin oli vielä oikeastaan lehetkin puissa. Kehtaanko edes kertoa..? Nyt kyllä vähän hävettää. Okei no, tämä asu ja nämä kuvat ovat peräisin viime lokakuulta, auts! Mihin tämä aika on oikein mennyt?! Vastahan nämäkin otettiin. Mää olen nähtävästi vähän tämmöinen haahuilija... :) Mutta oli kuin vanha tahansa, mitä tykkäätte tästä asukokonaisuudesta? Iskeekö vähän tällainen "sporttivipaisuus"?

Mutta nyt kyllä roikkuu unimatti sen verran raivokkaasti silmäluomissa, pitää antautua tästä nukkumaan. Palaillaan taas muruset!


12 kommenttia:

 1. SporttiLookille iso peukku!! Ja mitä hiuksiin tulee ni sun ihonväriin sopisi hyvin tummat kirkkaanpunaiset sävyt. Raitoina tai jotain. Kunhan yleisilme pysyy tummana. :)

  VastaaPoista
 2. Oii heti katoin että mikä ihana lippis sulla on <3 määki oon haaveillu tuollasesta!! sporttilookki iskee siis kyllä ihan täysin <33 Jotain uutta on kyllä aina välillä kiva kokeilla, sulle sopis varmasti jonku punertavan sävy :) ihanaa kampaamohetkiä <3

  VastaaPoista
 3. Sporttilook on kiva mutta jotenki häiritsee kun itse luen ton lippiksen koko ajan Guess-BI :D

  VastaaPoista
 4. Iskee tämä asu ihan täysillä! <3 hmm tuosta tukka-asiasta, mä vähän veikkaan että sä oot just sellainen että sulle sopii kaikki hiusvärit ja tyylit. Punertava kuulostaa tosi hyvältä ja vaaleat raidatkin! En malta odottaa mihin päädyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma! <3 Heheh, en olis ihan niinkään varma että kaikki sopis :D Mutta punaistahan sieltä tuli! :)

   Poista
 5. Punertava tai luumunsävyt. Kannattaa varmaan vähän vaalentaa pohjaa jos koko pään väriin päädyt. Raidat ei yleensä pysy niin hyvin ja kannattaa käyttää värinaamioita :)
  Pinterestistä löytyy herkullisia kuvia mm.
  1. https://fi.pinterest.com/pin/313844667756594188/
  2. https://fi.pinterest.com/pin/313844667754880540/
  3. https://fi.pinterest.com/pin/313844667757210599/
  4. https://fi.pinterest.com/pin/313844667754884234/
  5. https://fi.pinterest.com/pin/313844667754880543/

  VastaaPoista
 6. Oiiii kuinka kivoja kuvia ja sporttinen asun näyttää kyllä hyvältä. <3 Sulla on kyllä nytkin niin upeat hiukset, mutta vaihtelu virkistää tosi paljon. Pari astetta vaaleammat raidat vois olla aika kivat tai punertavan ruskea.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3 Noi molemmat kuulostaa kyllä kivoilta, pitääpä laittaa korvan taakse seuraavaa muutos kertaa varten ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...