torstai 15. tammikuuta 2015

Moroccanoil & Diego Dalla Palma blogi-ilta @LS-Style

ls-style ilta 171

Viime kuussa hyvä ystävättäreni Elisa ja kosmetologit Marjo ja Mirka järjestivät bloggaajille viihtyisän asiakasillan kauneustalo LS-Stylessä. Täyden palvelun kauneustalo LS-Stylestä löytyy parturikampaamo-puolen lisäksi myös kosmetologipuoli eli kauneushoitola, sekä meikki-, kynsi- ja peruukkistudio. Meidät vieraat otettiin lämpimästi avosylein vastaan ja oli ihana huomata, miten iltaan oltiin panostettu ja pöydät laitettu koreaksi meitä varten. 

Illan aikana meidät tutustutettiin supersuosittuun Moroccanoil-hiustenhoitosarjaan ja Diego Dalla Palman -ihonhoitosarjaan. Illassa Elisa loihti meille myös upeita pikakampauksia, jotka tekin voitte nyt oppia tekemään alla esiintyvistä vaihekuvista! Minä ja Elisan ystävä Tiina saimme toimia illan hius- ja meikkimalleina. Kosmetologit loihtivat minulle talven juhlakauteen sopivan, tummemman meikin ja Tiinalle tehtiin kevyempi, kaunis päivämeikki.

ls-style ilta 356
ls-style ilta 321

Mulle ei ollut etukäteen kovinkaan tuttu tuo kyseinen Moroccanoil-hiustenhoitosarja, josta Elisa piti meille pienen esittelyn. Mutta samantein mun mielenkiinto kyllä heräsi! Moroccanoil lupaa käyttäjälleen silkkisen terveet ja kiiltävät hiukset. Kuulostaa lupaavalta. Jotenkin sain tämän sarjan raikkaasta ulkokuoresta positiivisen ensivaikutelman; tuoteet ovat varmasti laadukkaita ja tehokkaita korjaamaan hiusten laatua.

Moroccanoil-sarjalta löytyy kattava valikoima aina shampoista seerumeihin ja hiusnaamioista muotoilutuotteisiin.

ls-style ilta 325

Tässä tulee ensimmäisen kampauksen vaihekuvat, jonka Elisa toteutti minulle:

Romanttinen ruusukampaus
15804777059_432e154104_k
©Vilma
1. Tähän kampaukseen sopii täydellisesti kiharat. Kiharra siis ensin hiukset ja kampaa ne sitten taakse sivuilta.

15998569802_1b2363f538_o
©Emilia
2. Letitä löysähkö tavallinen letti keskelle taakse ja "revi" lettiä varovaisesti sotkuisemmaksi ja isommaksi. Muodosta molemmille sivuille samanlaiset letit, yhteensä siis kolme lettiä. Kiinnitä pienillä kumilenkeillä.

15988780721_357b008892_k
©Vilma
15999244385_dcef8928c8_o
©Emilia
3. Aloita keskimmäisen letin rullaaminen latvasta kohti tyveä, niin että letistä muodostuu ruusuke.

15371131223_6a18b9b97f_k
15988776321_856e461e4d_k
kaksi ylempää kuvaa ©Vilma
4. Kiinnitä pinneillä.

15988775621_129b9dc749_k
©Vilma
5. Rullaile sitten toinen ja kolmaskin letti ruusukkeiksi, kiinnitä pinneillä.

15376992684_12970c8332_o
©Emilia
lettiruusukampaus
©Emmi ©Vilma
Ja siinäpä se olisi sitten valmiina! Nopea, helppo ja näyttävän näköinen romanttinen kampaus, joka sopii vaikka esimerkiksi kesäisiin juhliin. Kasvojen sivuille voi jättää vielä roikkumaan pari hiussuortuvaa viimeistelemään suloisen kampauksen. Viimeistele hiuslakalla.

ls-style ilta 164

Elisa oli aivan mahtava emännöimään tätä iltaa ja niin taitava, varmaotteinen ammattilainen! Elisan käsittelyssä en ole tainnut aiemmin käyäkään, mutta hän sai minut kyllä kerrasta vakuuttuneeksi siitä, että tämä tyttö kyllä on hyvä siinä, mitä tekee! Ei kyllä kauaa nokka tuhissut kun minulle tuon ihanan kampauksen teki ja muillekin tytöille heti peräjälkeen liukuhihnalla upeita kampauksia loihti menemään. 

Muutenkin Elisa oli nähnyt paljon vaivaa iltaa järjestäessään ja oli esim. tehnyt kaikki nämä herkulliset tarjottavat meille ihan itse omin kätösin! Mä olenkin aina ihaillut Elisan sosiaalisia piirteitä, visuaalisuutta, avoimuutta ja kykyä tulla hyvin juttuun ihan kenen tahansa kanssa. Vau, huikee nainen.

ls-style ilta 037
ls-style ilta 025
ls-style ilta 015
ls-style ilta 023
ls-style ilta 196
Jenna ja Tania 

Sitten kampaus nro. 2:

Lettinutturakampaus
15999243375_945e9cb544_b
©Emilia
1. Hiukset jaetaan kuvanmukaisesti neljään eriosaan: sivuille, niskaan ja takaraivolle. Tähän kampaukseen sopii hyvin sivujakaus. Hiuksia voi vähän krepata takaosasta, näin lopputuloksesta tulee tuuheampi.

ls-style ilta 044

2. Aloita letitys niskahiuksista. Muodosta ohut letti ja revi taas lettiä sotkuisemmaksi.

ls-style ilta 051
ls-style ilta 062

3. Tee yhteensä neljä samanlaista ohutta lettiä, kiinnitä letitä pienillä kumilenkeillä.

ls-style ilta 072

4. Ota sitten ylempi hiusosio ja tupeeraa se kauttaaltaan kevyin ja pitkin rannevedoin (agressiivisesti tupeerattu on vaikeampi myöhemmin selvittää..).

ls-style ilta 075

5. Muodosta tupeeratusta hiusosiosta "pallo" ja kiinnitä latvoista pinneillä kiinni.

ls-style ilta 081

Siinä on vaihekuva, pinneillä kiinnitetty pallo!

ls-style ilta 082

6. Ota sitten vasemmanpuoleinen hiusosio (tai se kumpi sinulla nyt on lähempänä jakausta) ja vedä se suorana tasaisesti pallon alta ja ympäri ylös. Piilota latvat pallon alle ja upota pinneillä kiinni.

ls-style ilta 085
ls-style ilta 090

7. Nosta sitten letit niskasta nuttura yli ja upota päät pinneillä kiinni nutturaan.

ls-style ilta 101

8. Kun letit on kiinnitetty, ota sitten viimeisin oikeanpuoleinen hiusosio ja kierrä se samaan tyyliin kuin aiempikin, nutturan alta ympäri ylös. Piilota latvat, upota pinneillä nutturaan kiinni.

ls-style ilta 110
ls-style ilta 146

Viimeistely hiuslakalla. Siinäpä olisi sitten näyttävä ja helppo juhlakampaus valmiina!

ls-style ilta 122
15802421380_b7e2990f54_k
©Tania
Vilma sai tuuhean kiharapilven 

ls-style ilta 248

Emmi ja Anni 

Kampaus nro. 3.

Tyylikäs poninhäntä
ls-style ilta 227

Tanialle tehtiin tyylikäs poninhäntä-kampaus, joka sopii mainiosti niin juhlaan kuin arkeenkin. Ensin kiharrettiin Tanian hiukset.

ls-style ilta 240

Hiukset jaettiin sitten kolmeen eri osaan, sivut jätettiin vapaiksi ja takaosa kiinnitettiin tavalliseen tapaan ponnarilla. 

ls-style ilta 245

Seuraavaksi vain otetaan toinen hiusosioista ja kiepautetaan se ponnarin ympärille alakautta. Tässä vaiheessa voi ottaa myös pinnejä apuun. Sitten viimeinen hiusosio ja se kiepautetaan ponnarin ympärille yläkautta. Piilota latvat ja kiinnitä hiukset pinneillä upottaen poninhäntään. Viimeistely hiuslakalla.

ls-style ilta 265

Ja näin se on valmis! Upea ja näppärä kampaus moneen menoon. :)

SAM_0563
©Anni
Enni sai upean letin!
15989007142_daa66110c9_k
©Tania
Kuten Emilia myös 
ls-style ilta 120

Uuden sukupolven kosmetiikkasarja Diego Dalla Palma on pullollaan arvokkaita raaka-aineita, joita iho tarvitsee pystyäkseen toimimaan optimaalisesti. Diego Dalla Palma lupaa korjata ihosolujen tasapainon kuntoon, sekä antaa tervettä hehkua ja elinvoimaa epätasapainoiselle iholle. Aiemmin en ollut koskaan kuullutkaan tästä kyseisestä ihonhoitosarjasta, joten olin iloinen päästessäni tutustumaan siihen! Saimme illan aikana kokeilla kämmenelle muutamia tämän sarjan tuotteita ja heti ne tuntuivat oikein lupaavilta ja miellyttäviltä tuotteilta.

ls-style ilta 278
SAM_0535
©Anni
Illan meikkilookini. Mun on pakko kyllä saada tollanen lilan sävyinen luomiväri!

ls-style ilta 029

Illan päätteeksi saatiin vielä kaksin kappalein ylläripussukoita kotiin viemisiksi, toinen pussukka sisälsi mm.  testipakkauksia tätä Moroccanoil -hiustenhoitosarjaa ja toinen Diego Dalla Palma -ihonhoitosarjaa. Olin kyllä ihan päähän lyöty noiden pussien sisällöistä, ihan huikeat lahjat! Alla tarkempia kuvia sisällöistä.

lsstylejennalta2
©Jenna
Illan porukka, näitä tyttöjä on aina kyllä niin suuri ilo nähdä! Vilma, Enni, Emmi, Anni, Tania, Emilia, Elisa, minä ja Jenna 

morocconoil 014

Kiikutin goodiebagit riemuissani kotiin, sillä näin paljon kivoja juttuja sieltä paljastui! Moroccanoil Hydration shampoo ja hoitoaine, Treatment-hoitoöljyä, idHairin Magic Brush -harjan, söpöjä pieniä puhelinlankaponnareita, Diego Dalla Palmanin kasvojen puhdistustuotteita ja kosteusvoiteita, sekä vielä lahjakortti Detox-kasvohoitoon! Oli mahtavaa päästä kokeilemaan näitä tuotteita kotona ihan itse, kun juuri oli kuullut niistä niin paljon hyvää. Mua houkutti siellä illassa ostaa itselleni varsinkin tuota Moroccanoil-sarjaa, mutta oli kun sai kotiin testipakkaukset kokeiltavaksi, niin ei tarvinnut umpimähkässä heti ostaakaan. 

morocconoil 037

Mutta ihan hyvin olisin voinut näitä ostaa samantein sieltä vaikka tuplamäärät. Nämä oikeesti toimii! Mulla tuli heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen fiilis tästä Moroccanoil-sarjasta, että tässä se nyt on.. Mulle se oikea hiustenhoitosarja! Olin heti aivan myyty ja haluaisin lisää. Ihana tuoksu, nätit putelit, laadukasta ja tehokasta tavaraa. Mulla on hiukset olleet ihan huippukunnossa näiden käytön jälkeen, terveet, kiiltävät ja sileät. Tuota hoitoöljyäkin tarvitsee käyttää vain silloin tällöin, pysyy hiukset pitkään sileinä. Suosittelen!

morocconoil 055

Tuosta taikaharjastakin tykkään kovasti, saa kaikki takut selvitettyä ja lisäksi tuossa idHairin harjassa on tosi hyvin käteen sopiva muotoilu.

morocconoil 035

Olen ollut myös erittäin tyytyväinen tähän Diego Dalla Palma -ihonhoitosarjaan! Iho on ollut jotenkin paljon paremmassa kunnossa ja terveemmän näköinen. Näppyjäkään ei ole tullut juuri lainkaan. Hmm, oiskohan tässä se juuri oikea ihonhoitosarjakin minulle..? 

morocconoil 095

Detox kasvohoito on vielä kokeilematta, mutta toivottavasti pääsen sitä pian kokeilemaan ja voin sitten kertoa kokemuksia teillekin!

ls-style ilta 347

LS-Stylellä on myös olemassa vaihtuva viikottainen hoitomenu, josta löytyy kullekin päivälle aina jokin hoito/palvelu tarjoushintaan. Niitäkin kannattaa muistaa käyttää hyödyksi! 

Kiitos vielä Elisalle, Marjolle ja Mirkalle upeasta illasta!


Nyt teillä on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan Elisan ja kosmetologien palveluita LS-Stylessä alennettuun hintaan, sillä saatte kaikista heidän palveluistaan alennusta -20% mainitessasi blogini nimen aikaa varatessa! Tarjous on voimassa vain ja ainoastaan tammikuun loppuun asti! Aikoja voi varata suoraan täältä tai soittamalla numeroon 08 311 3662.

Ls Style: Hallistuskatu 30  A 2. krs
90100 Oulu

14 kommenttia:

 1. Uuulalaah mikä postaus Jossu! <3 Sä oot huomioinut tässä kyllä ihan kaiken ja panostanut täysillä!! Täysi kymppi! ♥♥ Repeilin vaa vähä noille omille ilmeille tuolla joissain kohissa :`D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kiva kuulla, kiitos!! <3 :) Itseasiassa mulla menikin ihan liikaa aikaa tämän postauksen tekemiseen, mutta hyvä jos se oli sen vaivan arvoista :D Voi kuule kaunis olet kaikissa kuvissa, ihana! <3 :)

   Poista
 2. Miten ihania kampauksia ja loistava tietopläjäys koko postaus! :D

  VastaaPoista
 3. Vauu sä oot kyllä panostanut tähän postaukseen oikeen kunnolla <3 aivan mahtava!! Oli ihana muistella iltaa näin jälkikäteenkin tän postauksen kautta <3 ihana sinä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, kyllähän tähän kieltämättä upposi aika kivasti aikaakin! <3 :D

   Poista
 4. Voi miten upealta ja kauniilta näytät!! Millainen tuo mustahihainen paita on, mikä näkyy tuossa alimmassa "ryhmäkuvassa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Se on sellaista jotain tosi ohutta neuletta ja mustat nahkahihat, siskolta sen lainasin! :)

   Poista
 5. Apua Jossu tää oli niin huolella tehty postaus!! Oikeesti ihan parasta oli palata tuohon iltaan vielä. <3 Kiitos muruinen niin kauniista sanoista, oot niin tärkee. <3 :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi, tuo oli kyllä aivan huippu ilta! <3 :) Samoin sinä muru olet tosi tärkee <3

   Poista
 6. Vautsi kuinka ihana postaus <3 oot toteuttanu tän huolella ja tätä oli mielenkiintosta lukea. :) Tuo sun meikki oli tosi kaunis ja väri sopi älyttömän hyvin sinulle, ehdottomasti hakemaan lilaa luomiväriä meikkipussukkaan. :)) Tosi kauniisti kirjoitit Elisasta mutta se on kyllä aivan totta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, ihana kuulla! <3 :) Joo täytyy kyllä varppina hankkia se lila luomiväri ;)

   Poista
 7. Tosi kiva postaus ja varsinkin noi kampausvinkit olivat tosi selkeät ja hyvät! Pitääkin itse kokeilla tänään vaikka sitä ponnarikampausta... :) Kelpais kyllä tommonen goodiebag! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos oli näistä vinkeistä hyötyä! :) Jep, toi goodiebag oli kyllä aivan huikea :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...