torstai 22. tammikuuta 2015

Bambi♥

Bambi, Bampers, Bambeero, Bambiino... rakkaalla lapsella monta nimeä! Innostuin ajatuksesta tutustuttaa viimeinkin teidät mun koiraan ja kertoa vähän lähemmin siitä, millainen koira Bambi on. En tiedä miksen ole aikaisemmin kauheasti puhunut täällä ylipäätään meidän koirista, kun nehän ovat kuitenkin aika iso osa mun elämää. Nyt saattekin sitten kerralla kunnon kuvapläjäyksen! Kokosin tähän postaukseen Bambista kuvia ihan vastasyntyneestä tähän päivään asti. Ja voi että mulla oli hauskaa kun katselin noita vanhoja kuvia! Toi koira on vaan niin kuvauksellinen.

Monet varmaan sen tietääkin jo ennestään, että meillä oli J:n kanssa aluksi Bella, ja kun Bella sai pentuja, otettiin siitä Bambi meille. Bambi täyttää ensi kuun alussa yhden vuoden. En voi uskoa, että aika on mennyt niin nopeaa ja mun "vauva" on jo niin iso tyttö. Bambin kotiutuminen meille oli ehdottomasti parasta mitä mulle oli tapahtunut vähään aikaan. Siitä on tullut niin käsittämättömän rakas mulle. On ollut ihan mahtavaa huomata, miten se on kasvanut koko ajan ja oppinut uusia asioita ja että millainen koira siitä on nyt vanhemmiten kehkeytynyt. Voisinpa melkeen sanoa, että nyt mulla on aika vahva aavistus siitä, mitä äidit tuntevat omia lapsiaan kohtaan. Mää tunnen niin Bambia kohtaan. 

koiran pennut 240
koiran pennut 202
koiran pennut 319
birthday 679
decor 046

Bambin muutto meille oli mulle superonnellinen päivä, sillä sitä päivää olin odottanut jo pitkään! Kasvattajat vinkkasivat koiraa hakiessamme, että tämä koira on sitten kaikista villein ja tykkää purra muita sisarruksiaan enemmän. Mua ei haitannut, se oli maailman suloisin pikkuotus minkä olin koskaan nähnyt! Pian kotiutumisen jälkeen sainkin pian itsekin huomata, miten villi-tapaus tämä pikkuinen olikaan..

bulldog 059
bambi 344
bulldog 008
decor 024

Bambilla oli virtaa vaikka muille jakaa ja se härnäsi mielellään Bellaa kaikenaikaa. Bambi roikkui pikkutorahampoillaan aina Bellan poskissa, nänneissä tai korvissa kiinni ja välillä Bella joutui komentelemaan pikkuriiviötä rauhoittumaan. 

bambi 096
koiranpentu
bambi 101

Bambi tykkäsi pureskella ja näykkiä kaikenlaista. Vieraiden piti hädissään nostella jalat kattoon, kun tämä pikku piraija oli aina varpaissa ja sukissa hampain kiinni. Ne oli kyllä tosi terävät! Bambi oli niin energinen pakkaus, että se tuskin kahta minuuttia pysyi aloillaan, kun se juoksi ja kiipeili ympäri kämppää. 

koira
pentu
bambi 032
bambi 027
Äitiii, äläää...
bambi 390
fit 507
fit 386
fit 536
bambi 069
bambi 043
bambi 053
decor 110
fit 443
Hahah, tää on niin kuin Bambin ottama friendsie! 
crop top 005

Yhteen väliin Bambi aina poissaollessamme repi silpuksi kaikki lehet ympäriinsä lehtitelineestä. Lähes kaikissa mun muotilehissä on Bambin hampaanjälet muistona. Onneksi se nykyään antaa ne olla rauhassa, eikä välitä niistä. Bambi on myös tykännyt tehdä näyttävämpiä kotiintulolahjoja, kuten tuhoamalla kaksi koiran petiään.. Se on kyllä mukava tulla kotiin, kun vastassa on sellainen vanupallomeri!

Lattialle ei tosiaan uskalla jättää pois lähtiessä mitään pusseja, tavaroita tai kenkiä. Ne on muuten entisiä sen jälkeen. Tämä on tullut opittua kantapään kautta sen jälkeen, kun olen löytänyt lattialta Bambin hammaskäsittelyn saaneet parhaimmat kenkäni...Itseasiassa jopa kolmet! Tänä päivänäkään en uskalla jättää kenkiä näkösälle poislähtiessäni.

belfie 015
belfie 022
ranta 002

Bambi kuorsaa, pieree ja örisee aika paljon...

crop top 011
WP_20140511_002
hippi 101
juhannus 219
syyskuu 413

Bambi rakastaa leikkimistä ja muita koiria, mutta ennen kaikkea ihmisiä. Se on niin ihmisrakas ja tykkää kaiken ikäisistä ja kokoisista ihmisistä, ihan vauvoista mummoon ja vaariin. Bambi haluaisi tervehtiä iloisesti jokaista kadulla vastaantulijaakin. Monet ihmiset pysähtyvätkin kadulla ihastelemaan ja rapsuttelemaan Bambia, ja siitäkös Bambi nauttii. Muutamia vakkarirapsuttelijoitakin ollaan saatu ja ne Bambi tunnistaa jo kaukaa. Bambi on aina superiloinen, jos meille tulee vieraita kylään.

juhannus 292
leopard 011
juhannus 221
leopard 004
leopard 010
syyskuu 410
Tää on ehkä paras kuva ikinä.. En voi lopettaa nauramista!

Bambi leikkii täydellä sydämmellään ja pistää leikeissä parastaan. Joskus Bambi tönii mut ulkona kävelyllä melkein kumoon kuin piruillakseen, ja voin melkein lukea sen huulilta, että "nyt leikitään!" Sitten kun me leikitään ja heitän sille vaikka keppiä, niin se oikeasti riemuissaan loikkii niin kuin joku antilooppi sen kepin perään. Se kuvittelee varmaan olevansa joku kevyt keijukainen. Se on niin koomisen näköistä! :D Oon huomannut, että Bambi on sille loppupeleissä aika osuva nimi. Yleensä juuri kävelyllä saan yksin parhaimmat naurut, kun se vaan osaa olla niin hassu, ettei sille voi olla nauramatta. Joku voi ulkona katsoa mua ehkä vähän pitkään, kun nauraa räkätän yksikseni, mutta todellisuudessa mulla on siinä seurana mitä parhain kaveri. On ihana katsoa, kun se sukeltelee lumessa tai juoksee pääkolmantena jalkana ja kompuroi sitten naamalleen. 

syyskuu 403
syyskuu 402
syyskuu 404
syyskuu 632

Bambi on kaikkiruokainen. Siis ihan kirjaimellisesti, KAIKKIruokainen. Se yrittää syödä kaikki mitä lattialta löytyy, niin roskat, paperit, korkit, hiuspompulat, sukat.. siis oikeastaan melkein mitä vaan jos se löytyy lattialta. Milloin mitäkin vierasesineitä joudun sen suusta tonkimaan. Se on kuin pikkulapsi, kaikkea pitää saada maistaa.. Silloin kun Bella vielä asui täällä, se mielellään olisi syönyt tämänkin ruoat jos olisi vaan saanut. Niin se kyllä välillä tekikin varkaitten. Bambi odotti aina, että Bella oli lopettanut syömisensä, jotta se pääsisi nuolemaan sen kupin puhtaaksi. Onkos siis ihmekään, että Bambista kasvoi isompi ja pulleampi koira kuin emostaan. 

englanninbulldog 041

Bambi haukkuu välillä aika herkästikin, jos se vaikka kuulee ulkoa tai käytävästä ääniä. Se ei varmaan ymmärrä, että kerrostalossa asuu muitakin. Bambi haukkuu välillä aika kummallisillekin asioille, se pelkää esim. kattiloita, vuokia, uunipeltejä ja kaikkia suuria vieraita esineitä tai oudosti äänteleviä. 

englanninbulldog 026

Ite pelkäsin kovasti sitä, miten Bambi suhtautuisi meidän eroon ja siihen, ettei sillä olisikaan yhtäkkiä enää emoaan turvana. Bella ja Bambi olivat olleet alusta asti kuin paita ja peppu, erottomattomat (vitsit muuten miten pöljä sana kun alkaa tavuttamaan). Bambi oli vähän liiankin riippuvainen Bellasta, se ei mielellään tehnyt yhtään mitään ilman Bellaa ja teki kaiken perässä mitä Bella teki. Tuntui pahalta erottaa ne. Mutta onneksi murehdin ihan turhaa! Pari ensimmäistä päivää Bambi oli vähän ihmeissään ja ehkä alakuloinenkin. Ensimmäisen illan se odotti oven edessä, että millon Bella ja J palaavat takaisin kotiin. J:n ja Bellan vieraillessa parin päivän päästä, se yritti ovesta pinkoa niiden matkaan. Vierailujen harventuessa se ei enää yrittänytkään niiden mukaan, vaan ymmärsi, että nuopa ei täällä enää asukaan. Ja että sen paikka on täällä vanhassa kodissa, minun luonani.

syyskuu 637
englanninbulldog 010

Bambi aivan tottui uskomattoman nopeasti ja todella reippaasti uuteen elämäntilanteeseemme. En olisi voinut etukäteen uskoa sitä, miten hyvin Bambi on selviytynyt ilman Bellaa. Bambista tuli heti itsenäisempi ja vieläpä rauhallisempi. Se lopetti kuin seinään riehumisen ja paikkojen rikkomisen eron jälkeen. Ero teki toisaalta Bambille aika paljon hyvää, sillä nyt se pääsi kunnolla itsenäistymään. Meistäkin on tullut Bambin kanssa paljon läheisempiä. Se on mulle uskollinen ja rakastava ystävä.

englanninbulldog 004

Bambi on todella kiltti ja ihana pehmeä halinalle. Se seuraa mua aina huoneesta toiseen ja haluais koko ajan olla seurassa. Koneellakin istuessani se painaa pään mun viereen ja tuijottaa nappisilmillään. Se rakastaa halittelua, rapsutuksia ja huomiota, eikä meinaa saada niistä tarpeekseen. Bambi kiehnää jaloissa kuin kissa.Välillä se tulee komentamaan mut leikkimään sen kanssa. Mutta muuten se röhnöttää lattialla ja nukkuu suurimmaksi osaksi. Kun tuun kotiin jostain, se tulee tervehtimään riemuissaan peppua heiluttaen. :)

englanninbulldog 065

Bambi on välillä myös aika jääräpää luonteeltaan (kuten varmaan yleensäkin englanninbulldogit). Se ei välttämättä tee asioita käskystä vaikka osaisi, jos sitä ei vaan kiinnosta tai se ei jaksa. Joskus mun pitää käydä turhien käskyttelyjen jälkeen ihan itse nostamassa se ylös lenkille. Eihän se mikään kaunotar kyllä ole, mutta omalla tavallaan viehättävä ja vastustamaton neitokainen.

Mutta Bambista en kyllä ikinä luopuis. Se on mulle ihan mahdottoman rakas. Se on maailman ihanin ja hassuin torahammasotus. Se on mun koira.


Me toivotetaan täältä Bambin kanssa hyvää yötä teille sinne!


Olis ihana kuulla teidänkin lemmikeistänne millaisia ne ovat ja varsinkin englanninbulldogeista, jos joltakin semmoinen kotoa löytyy röhnöttämästä! :)


30 kommenttia:

 1. Olipa kyllä ihana postaus, sai hyvälle mielelle :) <3

  VastaaPoista
 2. Eiii ii minen kestä miten koskettavia nuo ekat kuvat koiravauvasta! :') Hih ihanalta lapsukaiselta kuulostaa! Kuorsaa pieree ja örisee! Niinhän me kaikki joskus; ) kerta kaikkiaan hellyyttävä postaus! Ja minäpä luulen että oon molemmat koirat nähnyt joskus leikkipolulla ku viel h-päässä asustelin :) Meillä on valkoinen 7 vuotias sindi rouva kisuli. Aika laiska, ihmisrakas, ystävällinen kotikissa joka viihtyy paljon myös ittekseen.. Ihan niinku omistajakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, ihana! <3 :'D Ai niinkö oot nähny! :) Sun pittää joskus tulla kattoon ihan paikan päälle tuota röhnäkettä ;) Oi ihanalta kisulilta kuulostaa teidän Sindi <3 Minäkin viihdyn aika paljon itekseen, joten joskus saattaa ottaa välillä vähän pattiin kun Bambi kiehnää koko ajan jaloissa ja seuraa perässä. xD Siltä ei paljoa omaa aikaa saa, mutta on se vaan silti niin kertakaikkisesti maailman ihanin! <3 :D

   Poista
  2. Onhan ne semmosia mamin kultsuja nuo karvakamut! Mielelläni tulen katsomaan Bambia paikan päälle joku päivä! :)) <3 Voidaan samalla jatkaa juttua mihimpä nyt jäätiinkään :')

   Poista
  3. No niinpä, ehottomasti tuut!! <3 :)

   Poista
 3. Eikä miten paljon sulla on ihania kuvia Bambista! <3 Allekirjotan kyllä nuo sen riehumiset ja ihmisrakkauden. :D Ja jep, kyllä saa jalat kyytiä teille tullessa. xD On se kyllä niin lutuinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! <3 :) Heh ja kyllä niitä kuvia löytyy vieläkin paljon enemmän ;D No mutta onneksi se ei enää hyöki hampailla varpaisiin kiinni, sillon pentuna vaan. xD On se niin paljon rauhottunut :)

   Poista
 4. voi tämä on oikeesti niin rakkauspallero! Pitäis tulla käymään kahvilla et näkisin teitä kaikkia ;-* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih tuleppas taas joku kerta, me odotellaan sua kylään!! <3 :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia oot ottanu koirastasi! Mulla kasvo koirakuume nyt ihan totaalisesti, mutta onneks tän kuun lopussa-helmikuun alussa syntyy pentue mistä mulle tulee oma pikku karvapallo<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, eihän tuosta karvapallerosta voi huonoja kuvia saadakaan! :D Oii no mutta se on ihanaa aikaa, se odottaminen tuntuu kyllä ikuisuudelta, mutta sitten se on kyllä ihan parasta kun sen koiran viimein saa viedä kotiinsa! <3 Nautihan siitä pentuajasta ihan täysillä, se menee niin nopeeta ;)

   Poista
 6. Miten sillä Bellalla on mennyt muuton jälkeen ja millä periaatteella päätitte että Bambi jää sulle ja Bella menee J:n mukaan eikä toistepäin?:) Ja iteltä löytyy sekarotunen porokoira, se on niin rauhallinen ja ihana koira, mut silläki löytyy niitä oman persoonallisuuden piirteitä kuten se, että ulkona se pitää päätä maassa ja ryömii eteenpäin pylly pystyssä! Kiva ku autoilijat kattoo ja minä vaa nauran siinä ku tuo urpoilee :D On ne koirat vaa nii ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä miten ihanalta hassulta sun koira kuulostaa! <3 :D On ne vaan niin huippuja ja ihana kun ne on niin höppänöitä, että niille saa ihan nauraa :D

   Bellalla on tietääkseni mennyt tosi hyvin muuton jälkeen, on varmaan vaan helpottunut siitä kun saa olla rauhassa, ei ole koko ajan Bambi kiusaamassa :D Bella oli heti alussa jo ihan J:n koira, niillä oli vaan jotenkin paljon läheisemmät välit jos näin voisi sanoa :) Mulla oli sitten taas kiintyneempi suhde Bambiin :)

   Poista
 7. Tämä on nyt täysin tähän postaukseen kuulumaton kysymys, mutta muistaisin että joskus kerroit sinulla olevan kilpirauhasen vajaatoiminta? Kiinnoistaisi tietää minkälaisia oireita se teki sinulle ennenkuin selvisi että tästä "sairaudesta" on kyse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistat kyllä ihan oikein! :) Tarkkaan en kyllä kaikkia oireita muista, mutta päällimmäiseksi on jäänyt mieleen se, että olin pitkään todellatodella väsynyt, siis ihan kuolemanväsynyt, enkä yksinkertaisesti jaksanut tehdä yhtikäs mitään. Vaikutin ihan masentuneelta, mikään ei kiinnostanut eikä mitään jaksanut tehdä. Tuskin nauroinkaan tuohon aikaan juuri ollenkaan, olo oli kaiken aikaa niin hirveä. Palelua myös.

   Mutta onneksi tajusin mennä testauttamaan arvot, ajattelin, että eihän voi olla tämmönen väsymys normaalia, jos kuitenkin nukkuu riittävästi, urheilee ja syö terveellisesti. Kannattaa kyllä käydä testauttamassa verikokeissa, jos vähänkään tuntuu epänormaalilta. :)

   Poista
 8. Voi, tulin samalla niin iloiseksi mutta surulliseksi, kun tän kirjotuksen myötä tuli oma karvainen paras ystävä mieleen joka nukkui pois kesällä... Ei sitä rakkauden määrää kukaan ymmärrä, mikä sitä hauvaa kohtaan kasvaa jos ei omaa ole omistanut. Mun rakkaalla oli pitkä ja hyvä elämä, mikä lohduttaa, mutta silti välillä tuntuu ettei tää suru lopu ikinä. Vieläkin, etenkin iltaisin nousee kyyneleet silmiin kun ei oo enää sitä karvakääröä tuhisemassa vieressä.
  Mutta rapsutukset Bambille sinne, hän on hyvin suloinen tapaus! :D Pidän myös sun blogista paljon, aika kauan oon jo seuraillutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, ompa surullista! :( Osanottoni vielä täältä! Niin tuskin minäkään olisin ikinä ymmärtänyt sitä rakkauden määrää mitä ihmisen ja koiran välillä voi olla, jos mulla ei olis tuota Bambia. Se on jotain niin suurta. Mutta voin kuvitella miltä susta tuntuu, voimia ja jaksamisia <3 Ihana kuulla, että sun koiralla on ollut onnellinen ja mahtava elämä, kyllä sä varmasti pääset siitä ajan kanssa yli :) Kiitos rapsutuksista, menevät varmasti perille Bambille! :)

   Poista
 9. kyllä ne kasvaa nopeeta! suloisia koiria :') <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne tekee, Bambikin kasvoi ihan silmissä! <3 :D

   Poista
 10. Tuo seitsemäs kuva on ihan överisöpö! Ihana pallomasu <3

  Meillä on kaksi kissaa ja koira, kaikki ihan täysin omia persooniaan. Vanhin kissa Tipu on eläinsuojeluyhdistykseltä adoptoitu neiti, joka pitää kaikki muut kurissa ja tietää oman arvonsa ja jakaa huomiotaan ja suosionosoituksiaan vain harvoille ja valituille ihmisille. Pyhä Birma Peppi taas on huomionkipeä kakara, jonka pitää aina päästä syliin ja saada huomiota ja olla se kaikkien suosikki. Meidän koira Senni taas on rodultaan bretoni ja ihan superenerginen tapaus. Mikään ei väsytä ja herkkuja pitää saada aina. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eikö olekin <3 :D Voi että kuulostaapa ihanilta ja veikeiltä otuksilta, mukava kuulla muidenkin lemmikeistä! :') Niin totta kyllä niillä koirilla ja kissoillakin on ihan omat luonteensa, se on hauska huomata millaisia ne ovat :)

   Poista
 11. Muistan kun teille tuli Bambi ja ihastelin sen suloisuutta silloin vaan on tuo kyllä niin suloinen vieläkin. <3 Mulla nousi hymy korviin asti kun luin tätä postausta. Kaikki kuvat on niin ihania etten löydä näistä yhtä joka nousisi suosikiksi. Koirat on niin ihania eläimiä ettei niitä ilman voisi elää. Meillä on 2 koiraa ja ollaan puhuttu monet kerrat poikaystävän kanssa, että kuinka tylsää olisikaan ilman niitä. Niitä on niin kiva seurata, leikkiä niiden kanssa ja hakea turvaa jos on yhtään mieli maassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos, no niin se kyllä onkin suloinen vieläkin! <3 :) Ai teillä on kaks koiraa, miten ihanaa! :) No oot niin oikeassa, niistä on niin paljon seuraa ja iloa elämään, että vaikea olla ilman, kun ne ovat kerran elämääsi astuneet :)

   Poista
 12. Olipa tosi ihana teksti <3 jotenki niin söpö Bambin tarina :') on kyllä todella söpö ja ihana koira! Kaikki kuvat niin lutusia etten kestä! En malttais oottaa, että me otettais poikaystävän kanssa koira meille. Mopsikoira nimittäin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! <3 :') Voiiiih mopsit ovat aivan ihania, huippua jos otatte semmosen karvaturrin!! :)

   Poista
 13. Voi apua miten suloinen!! Nyt iski kuume ottaa toinen koira! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, sitähän ne tuppaa aiheuttamaan! ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...