keskiviikko 17. joulukuuta 2014

It's beginning to look a lot like Christmas..

joulukuu 571
joulukuu 082
jouluvalot
joulukuu 341
joulukuu 043
joulukuu 153
joulukuu 759
joulukuu 021
joulukuu 645
joulukuu 791
joulukuu 017

Ihanaa, kohta on joulu! Joka puolella on niin nättiä ja tunnelmallista. Nämä sieltä täältä räpsityt kuvat saavat todistaa sen. Saatiin viimeinkin tehtyä siskon kanssa yhteisvoimin piparkakkutalo! On kyllä  muuten todella haastavaa saada pysymään piparkakkutalon osat oikeassa muodossaan.. Talon osat paisuivat uunissa aika kiemuraisiksi ja eri mittaisiksi. Liimaaminenkin meni vähän vinksinvonksin. Mutta koristeluilla siitä tuli aika överihieno kuitenkin, vai mitä! Ollaan niin ylpeitä meidän upeasta luomuksesta.

Niin paljon olisi kaikenlaista postattavaa, tämä joulunalusaika kummasti inspiroi vaikka mihin. Harmi kun tässä välissä oli tällainen viikon mittainen blogihiljaisuus, mulla oli netin kanssa ongelmia.. Tuntui ihan ikuisuudelta kun en päässyt tänne blogin pariin! Mutta nyt asia on taas kunnossa ja meikäpoika ratissa, huippua!

Tämä tältä erää, mutta elkää karatko kovin kauas, postauksia pian taas luvassa.. ;) Pirteää keskiviikkoa ja ihanaa Joulun odotusaikaa kaikille!  

7 kommenttia:

 1. Voii ihana :')<3 kiva että sait netin kuntoon- sun postaukset on aina niin kivoja :) ihanan jouluisia ja tunnelmallisia kuvia <3 ja pisteet piparkakkutalosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, että tykkäät! :) Sun postaukset on kans aina niin huippuja! <3

   Poista
 2. Vau kuinka hieno piparitalo! Ja tosi ihanan jouluisia kuvia<3

  VastaaPoista
 3. Ihania joulukuvia ja ihana tuo piparitalo :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, se on kyllä aika söpö eikö! ;)

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia. :) Hyvää Joulua <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...