torstai 25. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua kaikille!

Joulu 054

Vielä on Joulua jäljellä, joten halusin vielä tulla toivottelemaan teille kaikille ihanille lukijoilleni oikein ihanaa ja rauhaisaa Joulua sekä menestyksellistä Uutta Vuotta 2015! Minä jatkan rentoa joulunviettoa täällä kotikotona vanhempien ja sisarrusteni kanssa pelien ja hyvän ruoan parissa. Nauttikaahan tästä joulusta täysillä, palaillaan taas pian!

4 kommenttia:

 1. Moi! Haluaisin kysyä Oulusta, kun mulla ei ole ketään tuttuja joilla olisi siitä kokemuksia. Millainen kaupunki se on? Ja oletko asunut joissain muissa kaupungeissa (olisi kiva jos osaisit vertailla johonkin toiseen paikkaan)? Mietiskelen tässä kun pitäisi päättää minne haen opiskelemaan ja Oulu on toistaiseksi ainakin vahva vaihtoehto.

  Hyvää joulun aikaa sulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Pahoittelut vastaukseni viivästymisestä! :) En ole oikeastaan asunut muissa kaupungeissa, joten hankala on alkaa vertailemaan. Olen itse tänne aikalailla jämähtänyt, enkä tiedä haluaisinko edes missään muualla asuakaan. :D Minusta Oulu on kotoisa ja ihan viihtyisäkin! Sellainen aika sopivan kokoinen kaupunkin, ei liian pieni, eikä liian suurikaan. :D Esim. silloin tällöin Helsingissä vieraillessani mua alkaa ahdistaa siellä se järjetön ihmisten paljous jokapaikassa, täällä on niin paljon rauhallisempaa. Mutta toisinaan taas välillä tuntuu, että miksei täällä oo koskaan mitään, missään ei tapahdu mitään ja miks kaikki jutut on aina tyyliin jossain muualla kuin täällä. :D Vaateliikkeitä yms muita asustekauppoja ainakin täällä on kyllä aivan liian vähän. Mutta sun varmaan täytyy ite tulla kattomaan, niin saat paremman käsityksen! :)

   Poista
 2. En kestä tota kuvaa, ihana! :) Tais tosin olla vähän hankaluuksia saada hattu pysymään päässä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jep joo kyllähän se aluksi pisti aikalailla hanttiin tuota hattua! ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...