lauantai 6. syyskuuta 2014

White playsuit

playsuit 085
playsuit 037
Playsuit/ HerSecret (täältä)


Viikonloppu. Huh onneksi se on taas täällä. Saa tämä uuvuttava viikko lopulta päätöksensä. Huomenna vois tehdä jotain kivaa! Onko teillä erityisempiä viikonloppusuunnitelmia? :) Olen tämän päivän koonnut kollaaseihin kesältä kaikenlaisia kuvia yhteen ja viimein se perinteinen haikea kesälle hyvästit -postaus olisi niistä seuraavaksi siis luvassa. Toivottavasti tulette pitämään siitä. :) Mitäs muuten pidätte tästä bileisiin sopivasta playsuitista? Aikas näyttävän siisti eikö!


Ei muuta kuin oikein mukavaa viikonloppua kaikille, puss! 


Sis. yhteistyökumppanin tuotelinkin.

29 kommenttia:

 1. No on kyllä mauton rätti

  VastaaPoista
 2. Hmm, nyt on kyllä ihan pakko kommentoida.. Tuo näyttää enemmänkin paidalta kuin playsuitilta. Tai no, näyttää playsuitilta mutta ei tuota kyllä ihmisten ilmoilla voi käyttää, eihän tuo peitä edes pakaroita! :D Jossain kuvauksissa voisi olla ihan siisti tavallaan..
  Kenties tuo on tarkotettu vähän muodottomammille, jos siis tarkoituksena on että voisi käyttää julkisestikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olen samaa mieltä kanssasi, että tuo sopisi varmasti paremmin pienikokoisemmalle. :) Itsekään en lähtisi tuolla ihmisten ilmoille, ilman että saisin jollain pidemmällä vaatteella peitettyä peppuni. :D

   Poista
 3. samaa mieltä ku yllä olevat kommentoijat, tosi mauton vaate. Näyttää todelta halvan näköiseltä, tuo vaate taitaa jäädä yhden käyttökerran vaatteeksi ja sitten se vaan lojuu kaapissa. Ja täytyy myös sanoa, että poseraat näissä todella tyrkysti mikä vielä enenmmän tekee vaatteesta mauttoman.

  VastaaPoista
 4. apua..............

  VastaaPoista
 5. Kiva olla perse paljaana? mautonta!

  VastaaPoista
 6. Mitä ihme kommentteja nää täällä on..!? Näytät upealta ja toi sopii sulle ihan älyttömän hyvin :)! Ei oo mitenkään mauton vaan tyylikkään näyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miltä tuo näyttää takaa päin mutta jos muka on niin lyhyt niin kyllä löytyy vaihtoehtoja kuten käyttää pitkää neuletta siinä päällä!

   Poista
  2. Siis et tuosta kuvasta nää että perse on paljaana? "tyylikkään näyttävä" joo, jos työskentelee kadunkulmassa niin kyllä

   Poista
  3. Kiitos Enni! :) Juu on se kyllä takaa minulle aivan liian lyhyt, siksi laittaisinkin päälleni jonkun pidemmän neuleen/takin/hameen tuon kanssa jos meinaisin tuolla ihmisten ilmoille lähteä. :)

   Poista
 7. :Ddd mitä vittua..

  VastaaPoista
 8. Suomessa on kiellettyä, tai ainakin hyvin paheksuttavaa näyttää noin hyvältä. Siinhän saattaa rumempien ja huonommassa kunnossa olevien päivä mennä ihan kokonaan pilalle! :) (kuten noista ensimmäisistä kommenteista voi päätellä) :) :)
  Anna koirien haukkua, juuri muuta ne eivät sitten osaa tehdäkään. Tsemppiä syksyyn!
  T: Miespuolinen lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas typerä kommentti. Aina ihmiset on vain kateellisia, jos eivät jostain pidä? Voin sanoa, että omaan mielestäni hyvän vartalon, ja näyttäisin tämän postauksen playsuitissa hyvälle (tarkoitukseni ei ole olla omahyväinen, vaan tuoda pointtini esille), mutta en siltikään laittaisi sitä päälleni. Tuntisin oloni alastomaksi ja halvaksi. Kateudesta ei siis ole lainkaan kyse.

   Mun mielestä ei ole seksikästä paljastaa liikaa. Seksikästä on paljastaa vähän. Tämä asu paljastaa mielestäni jo liikaa ja sen käyttäjä saisi minut tujottamaan kadulla pitkään, mutta ei hyvällä tavalla. Kurjaa, että moni nainen kokee nykyään, että seksikkäältä voi näyttää vain kun pakarat vilkkuu ja tissit ovat esillä. Ja kurjaa, että sinä Miespuolinen lukjia kuvittelet, että nainen ei voi pitää tuota asua mauttomana, vaan kyse täytyy olla kateudesta.

   En halua Jozella millään tavalla arvostella sinua kommentillani. Olet todella fiksun ja mukavan oloinen tyttö:) Itse en vain pukisi tuota asua päälleni, enkä kyllä haluaisi kenenkään muunkaan pukevan. Tämä on vain minun mielipiteeni:) toivottavasti en loukannut, koska se ei ollut tarkoitukseni!

   Poista
  2. Allekirjoitan täysin Millan vastauksen ylläolevaan vastaukseen.

   Olin siis toisena kommentoimassa ja nyt tämä "miespuolinen lukija" käytännössä haukkuu täällä kommentoineita rumaksi ja ilmeisesti olettaa että tähän kommentoineet ovat nyt kommentoineen Jozellan ulkonäköä. Eihän tässä sitä mitenkään kommentoitu, vaan vaatetta? Itsekin olen sitä mieltä, että Jozella on kaunis ja hyväkroppainen nainen, ehdottomasti, mutta eihän se nyt tässä ollut mitenkään pointtina, vaan vaate, josta pyydettiin mielipiteitä? :D

   Poista
  3. Kiitos Miespuolinen lukija hauskasta kommentistasi, piristit päiväni! :D Ja teille tytöt, tuskin tällä "miespuolisella lukijalla" oli tarkoitus tosissaan loukata tai haukkua ketään, vaan näpäyttää hieman sarkastiseen tyyliin kommentoijille takaisin. :) Ei kaikkea tarvitse aina niin vakavasti ottaa ja ruveta heti syyttelemään, hei camoon! :)

   Kiitos myös sinulle Milla asiallisesta kommentistasi, ymmärrän kyllä täysin pointtisi. :) Enkä missään nimessä ottanut siitä siipeeni. Esittelin vain tässä postauksessa yhteistyökumppanini tuotteen, se on vain pelkkä vaate. Mutta olen sitä mieltä itsekin, että se sopisi paremmin jollekin pienempikokoiselle naiselle, ainakin minun päälläni se paljastaa aivan liikaa. Todellisuudessa ja rehellisesti sanottuna, en itsekään pukisi tuota playsuittia ihmisten ilmoille ilman, että peittäisin jollain toisella vaatteella peppuni! Enkä ole tuolla asulla julkisesti missään liikkunutkaan.

   Olen samaa mieltä kanssasi, että on seksikästä paljastaa vähän, ei toisin päin. Mutta minustapa on kurjaa se, että joku saa heti vaikutelman tällaisen asun nähtyään, että tuo nainen varmasti kokee, että näyttääkseen seksikkäältä, pitää pakaroiden ja tissien vilkkua aina esillä. Jos sait tällaisen kuvan minusta, että tunteakseni oloni seksikkääksi minun pitää vilauttaa paljasta pintaa; et voisi olla enempää väärässä. :)

   Totta, kysyin mielipiteitänne vaatteesta ja niitä siis sain! :) Ei kaikesta tarvitsekaan pitää.

   Poista
 9. En tarkoittanut sinua tuolla mainitsemallasi kommentilla vaan puhuin naisista yleensäkin :) nykyään sitä vaan näkee aika paljon shortseja, jotka eivät peitä pakaroita tai muuta vastaavaa, ja mun mielestä se ei oo kovin tyylikästä:D tarkoitukseni ei siis ollut kohdistaa kommenttia sinuun vaan pohtia yleisesti tätä nykyistä "villitystä". Anteeksi jos esitin asian epäselkeästi.

  Miespuolisen lukijan puolustamisestasi en voi olla samaa mieltä. Mielestäni hän ilmaisi pointtinsa melko lapselliseen ja ajattelemattomaan sävyyn. En ole ihminen, joka ottaa asioita helposti liian tosissaan, mutta miehen kommentti pisti ärsyttämään. Mielestäni ei ole hyvää huumoria kutsua postaukseen kommentoivia naisia kateellisiksi, rumemmiksi ja huonokuntoisemmiksi. Me kerroimme vain mielipiteemme (tosin kaikki eivät niin asiallisesti). Ja toivon, että bloggaajana, et puolustaisi tuollaista käytöstä:)

  Kiitos asiallisesta vaatauksestasi! Mukavaa, että blogeissa pystyy käymään ihan järkevääkin keskustelua:D ja haluan edelleen painottaa, että ihan ystävällisin mielin olen liikkeellä:) harmi, ettei lukiessa voi kuulla äänensävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, perustelit näkökulmasi hyvin ja asiallisesti. :) Minäkin toivoisin, että asioista osattaisiin enemmän keskustella blogeissa aikuismaisemmin. Totta, äänensävyjen kuulemisella voitaisiin välttyä monilta väärinymmärryksiltä tässä maailmassa. Pelkkä teksti ruudulla saattaa vaikuttaa jotenkin "kovalta". Mutta ymmärsin kyllä, että ajattelit asiaa varmasti yleisesti ottaen naisista, mutta halusin vain tehdä asian selväksi, että minusta ei ole syytä ajatella niin. :)

   En missään nimessä puolusta toisten haukkumista, nimittelyä tai kiusaamista, päinvastoin! Mutta onko sitten blogeissa näillä muilla lapselliseen ja ajattelemattomaan sävyyn kommentoivilla töksäyttelijöillä jotenkin hyväksyttävämpää bloggaajien arvosteleminen ja haukkuminen? Näin niinkuin yleisesti ottaen. Miespuolinen lukija ilmaisi hänkin oman mielipiteensä, eikö hänelläkin ole siihen yhtälailla oikeus kuin näillä muillakin? Tökeröön sävyyn hänkin kyllä ilmaisi asian muita kohtaan, sitä en kiellä, se on aivan totta, enkä tuollaista nimittelyä puolustakaan.

   Minäkään en ole mitenkään vakava tyyppi, siksi otinkin tämän miehen kommentin huumorilla, selvästihän se oli pieni pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Ymmärrän kuitenkin suivaantumisesi asiasta,ja ymmärrän pointtisi. Minäkin olisin voinut vaikka ottaa itseeni muiden kommenteista, vaikka niissä suurimmaksi osaksi arvosteltiinkin itse vaatetta. Mutta en ottanut. Minun pointtini on kuitenkin tässä nyt se, että mikä oikeus on toisella haukkua jos toisella ei ole? :)

   Kaikkea hyvää sinulle! :)

   Poista
  2. "Mutta onko sitten blogeissa näillä muilla lapselliseen ja ajattelemattomaan sävyyn kommentoivilla töksäyttelijöillä jotenkin hyväksyttävämpää bloggaajien arvosteleminen ja haukkuminen?" No ei todellakaan ole! Näytät tyrmäävältä vaikka sulla ois päällä jätesäkki. Pusi pusi ja halit :*

   Poista
  3. En väittänyt, että muut kommentit olisivat olleet asiallisia tai mukavia! Monet tähän postaukseen kommentoineet ilmaisivat mielipiteensä kovin törkeeseen sävyyn ja en minä sitäkään hyväksy:) mutta jostain syystä puutuin tähän miehen kommenttiin, sillä se sai mut pienenä feministinä ärsyyntymään:D Kaikkea hyvää sullekin jozella! :) pahoittelut tästä kommenttivyörystä!

   Poista
  4. Heh ei se mitään, ymmärrän kyllä! :) Kaikki hyvin! :)

   Poista
  5. Voi Tania olet ihana, kiitos samoin! <3 :)

   Poista
 10. Kommenttini oli vähän nopeasti kirjoitettu, joten jatkan tähän vielä.
  Ensinnäkin pyydän anteeksi, jos loukkasin teitä omalla nimerkillä asiallisesti kommentoineita. Se ei todellakaan ollut tarkoitukseni.
  Tarkoitus oli ainostaan heittää sarkastinen vastine näille huutelijoille, joita tuossa ensimmäisten kommenttien joukossa oli, niiden kommentointi ei ollut asiallista eikä reilua.

  Mukavaa viikonalkua kaikille! :)

  T: Miespuolinen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin minäkin sen asian ymmärsin, että et varmasti kenellekään mitään pahaa tosissaan sillä tarkoittanut. :) Kiitos vielä tästä kommentistasi! :)

   Poista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Onpa kyllä kauniin näköinen vaate kauniin naisen päällä :-) t.yx ujo

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...