tiistai 9. syyskuuta 2014

Tämän hetken fiiliksiä

helpot kiharat 099
helpot kiharat 125
helpot kiharat 097
helpot kiharat 043
Camotakki/ Nellyc.om, Neule/ H&M, Farkut/ HouseofBrandon (täältä), Kengät/ DinSko, Laukku/ DefShop

Moi. Nyt en aio kirjoittaa tästä viime viikkoisesta arkiasusta ja yrittää väkipakolla keksiä sille jotain tylsiä ylistyssanoja. Nyt ei vaan tunnu siltä. Mulla on ollut tässä jo jonkin aikaa vähän huonompi jakso meneillään, en tiedä onko se sitten jotain kuuluisaa syysmasennusta tai joku kriisivaihe mun elämässä. Mä en tiedä mitä hittoa mun pitäis tehdä. Oon umpikujassa. Mikään ei jaksa hirveästi kiinnostaa, eikä mikään tunnu juuri miltään. Jokainen päivä tuntuu samalta. Tunnen myös olevani elämässäni suurten ratkaisevien päätösten äärellä, mikä tekee mut täysin voimattomaksi. Haluaisin vaan nukkua tällaisen kurjan ajanjakson läpi ja herätä päivään, jolloin mulla olis parempi fiilis. Yleensä salitreenaaminen ja ulkona lenkkeily saa mut ilopilleriksi ja energiseksi, mutta nekään ei kummasti nyt tunnu auttavan. Toivottavasti tämä menis pian ohi ja voisin olla taas oma itseni. Uskon kyllä, että se ajallaan menee ohi. Juuri nyt on vaikeaa, mutta on vain yritettävä jaksaa eteenpäin. Ei tää elämä millään voi olla aina ruusuilla tanssimista. 

Ei ollut mitenkään tarkoitus pilata kenenkään päivää tällä pienellä tunnepurkauksella! Halusin vain hieman avautua tämän hetken aidoista fiiliksistä, enkä yrittää esittää jotain muuta. Ehkä joku päivä se aurinko paistaa tänne risukasaankin. :)

Jokatapauksessa mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.


Ps. Mitä tykkäätte tästä arkisesta asusta? Eipä ole pitkiin aikoihin tullut tuota camotakkia käytettyä!

14 kommenttia:

 1. Voi kurjuus! :( Aina välillä tollasia aikoja ja sillon ei kyllä mikään oo mukavaa! Yritä sinnikkäästi jaksaa, ja kaikki liikunta yleensä auttaa ainakin jossain määrin, mutta tietty oman jaksamisen mukaan! Aurinko alkaa varmasti paistaan sinne risukasaankin vielä, ihan varmana, ei sellasta ookaan jolle ei asiat vielä hyviks kääntyis. Nyt vaan elät ton jakson rauhassa loppuun ja sitten on taas hyvien aikojen vuoro, ei saa vaatia iteltäänkään liikaa. Kohti tulevaa, upeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta ja tsemppaavasta kommentistasi! <3 Olet kyllä aivan oikeassa, että liikunta auttaa aina, se auttaa viemään ajatuksia muualle. :) Onneksi on jo paljon parempi fiilis ja taas paistaa aurinko tänne risukasaan! :) Kyllä se taas tästä!

   Poista
 2. Täällä on menossa vähän samanlainen jakso.. Tuntuu että oon ihan hukassa tän elämän kanssa just nyt. Mutta onneksi nämä vaiheet menee ohi ajan kanssa, tai ainakin toivon niin! Tsemppiä sinne syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ompa kurja, että sulla samanlaisia fiiliksiä.. :( Mutta kyllä ne harmaat jaksot elämässä menevät varmasti ohi nopeampaa kuin osaa odotaakaan. :) Pian taas elämä hymyilee, siihen vaan pitää luottaa ja jaksaa rauhassa edetä kohti tulevaa. Kiitos tsempeistä, voimahaleja kans sinulle! :)

   Poista
 3. Voi että :// Ehkä voisit kertoa vähän tarkemmin, sitten saisit ainakin vertaustukea täältä! :) Tsemppiä sulle ja aina kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen ovi avautuu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tuestasi <3 En halua kuitenkaan sen tarkemmin alkaa täällä setvimään omia asioita, vaikka mieli tekisikin.. :) Mutta onneksi fiilis on jo parempi ja asiat näyttävät taas selkeämmiltä! :)

   Poista
 4. Voii tsemppiä paljon sulle ♡ musta oli oikeastaan kiva että kirjoitit vähän pintaa syvemmältä vaikka en missään nimessä haluaisi että sulla olis paha mieli/olo, mut ehkä hoksasit mitä meinasin. Pakko myös sanoa, että täällä päin on ollut vähän samoja tunneaaltoja :/ jotenkin nimittäin itsekkin oon ollut tavallista väsyneempi ja turhautunut. Mulle kyllä tulee näitä oloja melkeinpä aina syksyisin. Mut heii ei lannistuta ihan täysin ♡ oot mahtava ja ihan varmasti löydät oikean suunnan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emilia, kiitos paljon tsemppaavasta kommentistasi! <3 Ikävää, että sullakin samanlaisia fiiliksiä, toivottavasti menisivät pian ohi. :( Mää olen kans vähän samanlainen, että syksy vetää aina jotenkin apeaksi, mutta kyllä ne huonot fiilikset menevät sitten ajan kanssa ohi, ihan varmasti. :) Mutta ei tosiaankaan masennuta tosissaan, päät pystyyn ja reippain mielin kohti tulevaa, eikö niin! <3 :) Jep ja ymmärrän mitä tarkoitit, pitäisi ehkä vähän useamminkin kertoa rohkeammin omista tuntemuksista. :)

   Poista
 5. <3 Kyllä kaikki selkiintyy vaikka ei ehkä nyt siltä tuntuiskaan! Kannattaa miettiä niitä vaihtoehtoja vähän pidemmälle siltä kantilta, että mitä jos valitset tietyllä tavoin ja elät silleen, niin tuleeko tästä mielikuvasta vaikkapa vuosi eteenpäin enemmän hyviä vai huonoja fiiliksiä? Vaikea selittää, mutta ehkä tajusit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppaamisesta <3 :) Hmm totta, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat.. :) Mää vaan oon vähän sellainen päivä kerrallaan -eläjä, mielipiteet saattaa vaihtua ihan yllättäen, ettei itekään aina pysy perässä. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...