tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun viimeinen.

jun 032


Heissulivei ja kivaa viimeistä syyskuun päivää! Aika käsittämätöntä, että syyskuu vetelee jo viimeisiään ja siirrytään lokakuuhun. Itse henkilökohtaisesti olen odottanutkin, että vaihtuisi jo lokakuuksi, silloin on tiedossa ainakin kivoja juhlia ja tahdon itselleni kovasti uskotella, että siitä tulee varmasti parempi kuukausi kuin mitä tämä syyskuu oli.

Pahoitteluni pienestä hiljaiselosta täällä blogin puolella viime päiviltä. Ajatukset ovat pyörineet taas ihan jossain muualla kuin täällä. Viime viikonloppuna näin ihanaa ystävääni Beatea pitkästä aikaa, kun hän tuli käymään pienellä visiitillä täällä Oulussa. Joillekin ihmisille on vaan helppo puhua asioista ja omista tuntemuksista ja Beate on yksi sellaisista ihmisistä mulle. Tulee kyllä taas niin ikävä tuota neitosta, kun viipyi täällä niin vähän aikaa!

Viikonloppu sujui melko iloisissa tunnelmissa, kerettiin käydä yhdessä juhlimassa uuden MRoom-liikkeen ennakkoavajaisia, mutta seuraava päivä menikin mulla vaan lähinnä nukkuessa. Nyt yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada edes jotain asioita tässä aikaiseksi. Illalla pääsen katsomaan pienenpientä pikkuprinssiä, nimittäin siskoni on saanut viime viikolla poikavauvan! Miten ihanaa!


Ps. Mitäs tykkäisitte tällaisista kuulumispostauksista aina siellä täällä, jos näitä olis vaikka jatkossa enemmänkin?

6 kommenttia:

 1. Kuulumispostaukset on kivoja, eli todellakin useammin voi olla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, yritän niitä tehdä aina silloin kun on jotain kerrottavaa! :D

   Poista
 2. Samaa mieltä, kuulumisia on kiva kuunnella! (:

  VastaaPoista
 3. Kuulumispostaukset on musta ainakin tosi kivoja, joten tee ehdottomasti tämän tyylisiä useamminkin :)<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...