torstai 4. syyskuuta 2014

Helpot lettikiharat -tutorial

Näitä erilaisia hius- ja meikkitutorialeja olen suunnitellut toteuttavani ties kuin kauan jo, mutta rehellisesti sanottuna, olen ollut niiden suhteen aika laiskalla päällä, varsinkin kesällä. Mutta nämä on kyllä itseasiassa aivan huippukivoja värkätä ja toteuttaa, jotenka lupaan aivan varmasti petrata tällaisten vinkkijuttujen kanssa ja toteuttaa näitä enemmän!

Mun piti oikeasti jo kesällä tehdä tutoriaali näistä helpoista lettikiharoista, mitkä sopivat rentoudensa ja helppoutensa vuoksi täydellisesti juurikin kesään. Mutta miksipä eivät sopisi myös mihin tahansa muuhun vuodenaikaan, paikkaan tai tilaisuuteen! Nämähän on helpot ja vähällä vaivalla näppärästi luonnistuvat kiharat, eikä aikaakaan mene kovin paljoa. Lettikiharat toimivat hyvin esimerkiksi arkena, jos/kun aika ei riitä muotoiluraudan kanssa hiuksia kihartelemaan, tai haluat muuten vain päästä vähemmällä vaivalla ja saada huolettomat, mutta nätin näköiset hiukset.

Toinen, vieläkin vaivattomampi tapa toteuttaa nämä samaiset kiharat, on letittää hiukset yön ajaksi, mikä on tullut jo pikkutyttönä opittua. Välttämättä ei kuitenkaan enää tarvitse yön yli odotella niitä söpöjä pikku kikkuroita, vaan voit loihtia ne ihan päiväsaikaankin lämmön avulla. :)


helpot kiharat 331
lettikiharat1

1. Aloituskuva. Jaa tästä siis aloitetaan! 2. Suihkuta hiuksiin ensimmäiseksi jotain lämpösuojasuihketta tai muotoilusuihketta, jossa on lämpösuoja. Lisäksi voi käyttää myös muotovaahtoa. Pohjalla on siis hyvä olla jonkinlaista "muotoiluainetta", jotta kiharoista tulee kestävämmät. 3. Jaa hiukset neljään osaan. Jos sinulla on hyvin paksut hiukset, kannattaa hiukset jakaa suurempiinkin osioihin tai jos puolestaan on ohuet hiukset, niin silloin kaksikin lettiosiota voi riittää. 4. Letitä hiusosiot omiksi leteikseen. 

lettikiharat2

5. Jee sinulla on neljä lettiä päässä! (tai niin monta kuin itse teit) Tulee kyllä kieltämättä lapsuusajat mieleen. Halusin aina tehdä tällaisia hassuja lettikampauksia mun pikkusiskoille! Ne ei tykänneet! 6. Lämmitä lettejä hiustenkuivaimella noin parin minuutin ajan, föönaa jokainen letti huolellisesti läpi. 7. Seuraavaksi ota muotoilu-/suoristusrauta kehiin ja käy jokainen lettiosio rauhallisesti raudalla läpi. Kevyesti painaen, ylhäältä alaspäin. Toista vielä ainakin toisen kerran! Kun olet "silittänyt" kaikki letit pari kertaa läpi, niin jätä ne hetkeksi jäähtymään. 8. Kun letit ovat jäähtyneet, voit jännityksellä avata ne ja katsoa mitä sieltä paljastuu!

lettikiharat3

9. Viimeistele hiuslakalla. 10. Valmis!

helpot kiharat 361
helpot kiharat 390

Lopputuloshan näyttää sitten suunnilleen tältä! Huolettomat, kivat ja kevyet lettikiharat luonnistuvat näin näppärästi, eikä aikaakaan kulu paljoa. Jos haluaa kiharoiden alkavan ylempää, niin silloin voi letittää hiukset ranskanleteille, muistaa vaan föönata sieltä päälaelta huolellisemmin. :) Olen joskus kokeillut niillä ranskanleteilläkin. 


Miltä näyttää, aiotko kokeilla? :)

16 kommenttia:

 1. Kerran oon kokeillu, mutta silloin ku jostain sen ohjeen bongasin niin siinä ei lukenu tosta kuivaimesta mitään :/ siispä täytyypä kokeilla uudestaan hiustenkuivaimen kera :D On kyllä upeat hiukset sulla! On varmaan omat vai onko sulla pidennykset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, joo hiustenpidennykset on mulla! :) Jep kannattaa kokeilla vielä tuota hiustenkuivain-konstia. :)

   Poista
 2. Tämä on näppärä konsti, itsekin olen muutamia kertoja käyttänyt :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea, pitää ehdottomasti kokeilla joku päivä:)

  VastaaPoista
 4. Helppo ja kiva idea :) harmi kun itellä hiukset suoristuu aika nopeeta laiton jälkeen,hiuslakasta huolimatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sun kannattaa kokeilla jotain jämympiä tököttejä ennen kihartamista. :)

   Poista
 5. laineet ehkä enemmänkin..

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä vinkistä, aijon ehdottomasti kokeilla heti viikonloppuna :)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva jos innostuit kokeilemaan <3 :)

   Poista
 7. Sul on aivan ihanat hiukset! Käytätkö jotain hoitotuotteita?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On mulla tällä hetkellä käytössä vähän parempilaatuisemmat shampoo ja hoitoaine, niillä pysyy hiukset hyväkuntoisina. Välillä käytän sitten myös sellaista hoitoöljyä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...