torstai 11. syyskuuta 2014

black&gray

blogiopas 189
blogiopas 216
blogiopas 215
blogiopas 152
blogiopas 146
blogiopas 195
blogiopas 257
blogiopas 209
Pusero/ Kirppis, Farkut/ Disturb.fi, Korkkarit/ Nelly.com, Laukku/ HerSecret

Moikka taas! Kiitos piristävistä ja kannustavista kommenteistanne viime postauksiin, olette ihan mahtavia ihmisiä. :) En ole vielä vaan kerennyt vastailla niihin, teen sen tässä kohta puolin jahka ennätän. Vähän paremmalla fiiliksellä jo onneksi mennään! Mutta kyllä se tästä, ainoa suunta on vain ylös päin, eikö vaan. :) 

Tällaista simppeliä vaatetusta oli eilen päällä mustilla asusteilla, harmaat farkut ja musta pusero. Vitsit nyt ois kyllä kauhee vimma hankkia uusia syysvaatteita joita tarvisin! Pitäis vaan ensin päästä eroon joistain vanhoista tarpeettomista vaatteista... Pitääkin siis pikapuolin päivittää taas blogikirppistä! Nyt lähen kuitenkin kokkailemaan meille herkkupäivällistä, vaikkakin kello on jo aika paljon, mutta sehän ei ole kuulkaas uutta minulle! Mää olen tämmönen yökokkaaja. Syön kyllä lähes aina päivällisen aika myöhään. Löytyykö sieltä muitakin tähän kastiin kuuluvia? 

Puss puss, öitä!

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten mahtavalta näytät taas! Upea :-*

  VastaaPoista
 2. Sun hiukset on aivan ihanat ja sinä myös! Sullon aina tosi tyylikkäitä asukokonaisuuksia ja oon itekkin saanut niistä inspaa omsaan pukeutumiseeni. Onneks olkoon myös kirjan puolesta :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Inka! :) Huippua kuulla, että oot inspiroitunut mun asuista! :)

   Poista
 3. Oot kyllä ihan mielettömän upea lady! <3

  Noihin fiiliksiin on vielä pakko kommentoida, että se on kyllä maailman hirveintä kun tuntuu, että on jossain umpikujassa. Onneksi asioilla on kuitenkin tapana aina järjestyä, vaikkei aina siltä tunnu. Oppii arvostamaan enemmän niitä hyviä aikoja :-) Mullakin on ollut joskus ihan samoja fiiliksiä ja kun katelee taaksepäin, niin jotenkin kummasti kaikella onkin ollut tarkoitus ja asiat ovat sutviutuneet paremmin kuin olisi osannut edes kuvitellakaan! Voimia sulle vaikeiden asioiden läpikäyntiin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, sinä olet myös niin upea nainen! <3 Oot kyllä niin oikeassa, asioilla on aina tapana järjestyä ja kaikella on tarkoituksensa. :) Onneksi asiat näyttävät nyt jo kirkkaammilta ja on parempi fiiliskin. Kiitos tsempeistä <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...