perjantai 22. elokuuta 2014

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

kukka 090


Siis joo vähän kait olen aivan viimetipassa tämän asian kanssa, mutta parempi kait se myöhään kuin ei ollenkaan.. :) Ehkä jotkut ovat jo huomanneetkin tuon sivun oikeassa yläkulmassa olevan vihreän äänestyspainikkeen ja ehkä joku on jo saattanutkin käydä ystävällisesti siellä äänestämässä. Jos olet, niin mahtavaa, ja jos olet antanut kenties äänesi minulle, niin vielä enemmän mahtavaa, suuri kiitos siitä! Ajattelin pikaisesti vielä valaista tätä asiaa kaikille muillekin, ennen kuin aika loppuu. Nimittäin nyt juuri sunnuntaina 24.08.14. on viimeinen äänestyspäivä!

Zalando järjestää ensimmäistä kertaa tänä vuonna Zalando Nordic Blogger Awards -kilpailun, johon olen ilmoittanut oman blogini mukaan. 

Kilpailussa on kaksi osaa: ensimmäinen on Suomen osakilpailu, jossa valitaan Suomen People’s Choice Award -palkinnon voittaja. Toisen kierroksen äänestyksessä valitaan ensimmäisen kierroksen voittajista Pohjoismaiden People’s Choice Award -voittaja.

Jokainen oman maansa äänestyksen voittanut saa palkinnoksi myös matkan Kööpenhaminaan Zalando Nordic Blogger Awards -tapahtumaan 25. syyskuuta 2014. Tässä juhlavassa ja hauskassa tapahtumassa kohtaavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan parhaat bloggaajat sekä muotimaailman ammattilaiset. Tapahtumassa julkistetaan neljän eri kategorian voittajat: Best Fashion Blog Male, Best Fashion Blog Female ja Best Newcomer, jotka valitsee pohjoismainen muotiraati, sekä lukijoiden äänestämä People’s Choice.

Äänestäjät eivät tässäkään kilpailussa jää ilman palkintoja, eivät suinkaan! Vaan kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi Zalando Fashion -passi, joka oikeuttaa osallistumaan Zalando Nordic Blogger Awards -tapahtumaan Kööpenhaminassa – palkintoon sisältyy lennot, hotellimajoitus sekä Zalando-stailaus kahdelle hengelle. Sekä viisi kappaletta 200 euron lahjakortteja Zalandon verkkokauppaan. 

Huikeat palkinnot siis molemminpuolin! 


Tässä ohjeet osallistumiseen:
 • Klikkaa itsesi äänestyssivulle, tästä.
 • Kopioi blogin osoite, jolle haluat antaa äänesi ( http://jozellablog.blogspot.fi/ )
 • Täytä yhteistietosi ja äänestä. Olet mukana arvonnassa!

Äänestysaikaa on enää vain sunnuntaihin 24.8.14. asti, joten toimithan nopeasti! Kiitos äänestäsi! :)


4 kommenttia:

 1. Äänestin! Löysin blogisi noin kuukausi sitten ja oon ihan koukussa, sulla on aivan upea tyyli ja vaikutat tosi ihanalta tyypiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanasti sanottu, ompa kiva kuulla! :)

   Poista
 2. Kaunis kuin mikä :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...