perjantai 22. elokuuta 2014

Rantamekko

rantamekko 252rantamekko 427
rantamekko 239
rantamekko 069
rantamekko 088
rantamekko 338
rantamekko 390
rantamekko 110
rantamekko 318
rantamekko 355
rantamekko 160
rantamekko 267
rantamekko 274
Rantamekko ja hapsubikinit/ HerSecret (täältä ja täältä )

Ihana lämmin kesä, aurinko ja biitsi, teitä tulee ikävä! Kyllä kait se on minunkin pikkuhiljaa aika hyväksyä se tosiasia, että kesä on valitettavasti lopullaan ja syksy tulollaan. Toisaalta on kyllä ollut virkistävää ja ihan kivaakin pukeutua vaihteeksi pitkiin housuihin ja nykäistä mukava neule päälle, pikku shortsien ja toppien sijasta. Nyt sitä viihtyy paljon paremmin kotosallakin koneen ääressä postauksia väkertäen ja uutta intoa puhkuen, kun ulkona alkaa olla viileämpää. Nyt on vähän niinkuin lupa ja hyväksyttävää oleskella sisätiloissa kun taas kesällä ajattelin, että olisi tyhmää muhia sisällä kone sylissä, kun ulkona paistaa aurinko. Niistä aurinkoisista päivistä piti ottaa ilo irti ja nauttia niistä täysin siemauksin, siksi oli pakko mennä vaan ulos, aina kun oli mahdollista. Se on ihan oikein se. 

Huomaatte varmasti kesän vaikutuksen minuun hiljentyneessä postaustahdissani ja hitaista vastauksistani kommentteihinne, heh. Suunnittelin nyt kuitenkin palaavani tiukemmin taas tähän blogin pariin näin syksyn ja arjen kunniaksi. Paljon kivoja juttuja on tässä syksyn mittaan luvassa. 

Nyt kuitenkin vielä tähän kesäisiä rantakuvia leokuvioisesta rantamekosta! Voi pääsispä vaikka talvella jonnekin lämpimään rantalomalle, tämä helposti kietaistava kevyt rantsumekko olisi sinne niin kätevä! Oli muuten tosi kivaa kuvata rannalla, niin erilainen ja monipuolinen ympäristö. :) Vähän vaihtelevuutta perus pyörätie-kuviin.


Mahtavaa viikonloppua kaikille!Sis. yhteistyökumppanin tuotelinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Mikä kamera sulla on? Nimittäin tosi hyviä kuvia!!

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä aivan uskomattoman kaunis :))

  VastaaPoista
 3. Vauu mitä kuvia! Ei voi kun ihastella ♡ sä oot niin kuvauksellinen :) upeita asentoja, kuvakulmia ja ilmeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton miten ihanasti kehuttu, kiitos tuhannesti ihana Emilia!! <3 :) Kiva muuten kokeilla vähän uusia juttuja kuvauksessa! :)

   Poista
 4. Ihan sairaan upeita kuvia! vautsi :)

  VastaaPoista
 5. Wau että on hyviä kuvia. Olet kyllä NIIN valokuvauksellinen. Ihan niinkuin joku seireeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, sinäkin saat minut ihan sanattomaksi, kiitos kiitos paljon!! :) Oon nyt kyllä niin imarreltu, kiitos. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...