lauantai 30. elokuuta 2014

Pitsimekko

pitsimekko 124
pitsimekko 051
pitsimekko 088
pitsimekko 068
pitsimekko 012
pitsimekko 106
pitsimekko 110
pitsimekko 073
pitsimekko 105
pitsimekko 038
pitsimekko 065
Mekko/ Sheinside (täältä), Korkkarit/ Milanoo.com (täältä), Laukku/ HerSecret (täältä)


Heippa kaikille! Ihanan rauhallinen ja pitkä lauantai-aamu takana täällä päin, toivottavasti sielläkin on viikonloppu alkanut mukavasti. En voi uskoa, että elokuu vetelee jo viimeisiä päiviään ja ihan just siirrytään syyskuuhun. Vielä mennään vähän kesäisillä asukuvilla, mutta lupaan, että pian näette myös niitä syksyisempiäkin. Toivottavasti jaksatte vielä siis hetken aikaa katsella näitä viimeisiä kesän (juhlavia) asuja ennen kuin siirrytään kunnolla niihin arkisempiin, syksyisiin asuihin. Vai joko aivan kyllästyttää kesämekot? :) 

Tämä ihana valkoinen pitsimekko mulla oli päälläni pikkuveljeni syntymäpäivillä joskus elokuun alkupuolella. Aika soma mekko, eikö? Pitkästä aikaa yhdistin asuun hopeiset korut, joita käytän nykyään todella harvoin. Kultaisista koruista pidän paljon enemmän, mutta on kyllä virkistävää silloin tällöin käyttää hopeisia. Ensi viikolla olisi yhdet juhlat, joihin tämä mekko olisi ihana pukea, mutta itse juhlakalu onkin morsian valkoisissa niin pitää sitten miettiä jotain muuta. :)


Nyt suuntaan juoksulenkille raikkaaseen ulkoilmaan, kivaa viikonloppua sinnekin!Sis. yhteistyökumppaneiden tuotelinkkejä.

12 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...