maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lempipaikkani

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Starbucksin yhteistyökampanjaan ja minun tehtävänäni on nyt kertoa teille omat lempipaikkani täältä kotikaupungistani Oulusta! 

Ihania paikkoja täältä Oulusta löytyy vaikka millämitalla ja aina vaan löytyy jostain niitä uusiakin kivoja paikkoja joihin rakastua. Olen vastikään osannut pysähtyä katselemaan ja ihastelemaan Oulua aivan uusin silmin ja tajunnut, että Ouluhan on oikeastikin todella kaunis paikka! Viihdyn täällä hyvin. Täällä on niin monia sellaisia paikkoja, joissa toivoisin voivani viettää vieläkin enemmän aikaa ja joskus tulee harmiteltuakin, kun tulee käytyä joissain paikoissa liian harvoin. Mutta olen päättänytkin tänä kesänä käydä vähintäänkin kerran kaikissa niissä ihanissa viihtyisissä paikoissa, joissa ei varsinkaan talvella tule käytyä!

starbucks kampanja

Ennen kuin esittelen muutamia lempipaikkojani täältä Oulusta (ja yhden tuolta muualtakin) niin haluan kertoa, kuinka sinulla on mahdollisuus osallistua kivaan kilpailuun ja voittaa hienoja palkintoja kuvaamalla oma lempipaikkasi! Starbucks haastaa faninsa kuvaamaan ja tägäämään oman hyvänmielen lempipaikkansa kotikaupungissaan. Samalla voit ihastella muiden ihmisten lempipaikkoja ja kokea kaupunkisi aivan uudella tavalla! Muiden kuvista voit saada kivoja vinkkejä ja löytää uusia paikkoja. Mieti, missä esimerkiksi haluaisit nauttia suosikki Starbucks-juomaasi?

Osallistu pääkilpailuun nappaamalla kuva lempipaikastasi, tägää se hashtägillä #starbucksFinland ja nimeä sijanti. Kilpailut käydään kaikissa Pohjoismaissa ja jokaisesta maasta yksi kuva voittaa 3000euron arvoisen matkalahjakortin. Voittomahdollisuutta voi parantaa osallistumalla useaan kertaan. Voittaja julkaistaan viikolla 33. Lisää infoa kilpailusta täältä.

Starbucks arpoo myös viikoittain 750€:n arvoisia lahjakortteja. Voit osallistua arvontoihin syöttämällä tämän koodin kampanjasivulle tai löytää koodeja Starbucks-juomista. Koodeja voi kerätä niin paljon kuin jaksaa ja haluaa! Koodilinkkiäni voit klikata niin monta kertaa kuin haluat, mutta aina ei välttämättä onni siinäkään ole myötä. Toivottavasti innostut kisaamaan!

Omista lempipaikoistaan teille kertoo myös seuraavat blogit: AnnieveliinaSharon, Kaksi yhden hinnalla -Riikka ja Jenna ja Haidi. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa myös heidänkin vinkit blogeista! Kyseisistä blogeista löytyy myös noita kilpailukoodeja. :)

Tässä näitä minun muutamia suosikkipaikkojani:

casual sunday 102
50v juhlat 022
casual sunday 087

Hollihaan puisto. Vähän matkaa keskustasta, liikennepuiston vieressä.Viihtyisä paikka viettää lämmintä kesäpäivää. Täydellinen paikka kesäpiknikeille ja ulkoilmapeleille! Tänne tullaan lähes aina tekemään piknikkireissut.

olkapäätreeni

Liikuntakeskus Hukka. Niin monipuolinen ja kertakaikkisen paras liikuntakeskus ikinä! En ole kyllä muualla jäsenenä ollutkaan, mutta en tätä enää vaihtaiskaan mistään hinnasta. Hukassa tulee aina hyvälle tuulelle, eikä koskaan ole tarvinnut täältä lähteä suu mutrussa. Mulle ihan ehdoton hyvänolon ja ajatusten nollaus -paikka.

juhannus 189
juhannus 393
juhannus 145

Pudasjärven mökki. Okei ei sijaitse kotikaupungissani, mutta ehdottomasti silti kuuluu tähän lempparit -listalleni. Täällä on niin ihanaa kun on luonto lähellä, rakastan niin luontoa! Sielu lepää ja kaikki arjen murheet unohtuu. On niin ihanan hiljaista. Saa kalastaa, se on ihan parasta! 

ranta 242
ranta 153

Nallikari. Meri, hiekka, aurinko ja jäätelöä. Ja rusketus! Nallikarissa on vaan niin ihanaa ottaa arskaa ja uida. Tuo ranta on siitä kiva kun se on aika pitkä, voi pelata pelejä, hiekka on pehmeää, meressä hiekkapohja, ravintolat lähellä yms. Tänne pitää kyllä tänä kesänä tulla vielä pelamaan lentopalloa!

tori 102

Torinranta. Ihana ja viihtyisä paikka näin kesällä! Löytyy Kauppahalli, kahviloita, terassit, ruokakojuja yms. muita kojuja, Pannukakku-talo.. Täällä on kiva istuskella laiturin reunalla vaikka jätskitötterön ja parhaan kaverin kera tai syödä hyviä muikkuja! Lämpiminä päivinä Torinranta on aika täynnä ihmisiä. Ite lähinnä lenkkeilen tästä vaan aina ohi. Tai tulee joskus silloin tällöin käytyä, mutta haaveilen, että tänä kesänä pääsis tänne hengailemaan useammin! Terassilla ainakin pitää käydä juomassa siiderit, se on ihan must. 

Maxidress 054

Heinäpään kukkulat. En tiedä onko tuolla paikalla joku virallisempikin nimi, mutta täällä on hyvät kuntoilumahdollisuudet! Hukan lähettyvillä, urheilukentän hujakoilla. Itse tykkään käydä täällä spurttailemassa noita mäkiä edestakaisin ympäriinsä ja täällä kyllä saa hyvinkin verenmakuisen treenin aikaiseksi jos vaan haluaa. Nuo jyrkät mäet ovat täydellistä intervallijuoksuun! Mäen päältä voi nähdä melkein koko Oulun ja samalla voit vaikka tervehtiä Muumilaakson Mörköä (siellä on oikeasti semmonen mörkö-kivi heh). Mäen päältä voi nähdä myös kauneimmat auringonlaskut.


Mikä on siis sinun lempipaikkasi? Onnea kilpailuihin! :)


Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Starbucksin kanssa.

4 kommenttia:

 1. ootko nyt/ollut jonkinmoisella bulkkikaudella, jotta lihakset kasvais? onko sulla tarkotuksena nyt kerätä lihasta ja sitten tiputtaa tuota "ylimääräistä" pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen ollut aikaisemmin lihasten "kasvatuskaudella", rasvanpolttokausi jäi taas vähän puolitiehen, mutta pyrin tässä koko ajan pudottamaan sitä hiljalleen. En jaksa siitä juuri nyt liikaa stressata, putoo mitä putoo. :)

   Poista
 2. Mitä fonttia ja fonttikokoa käytät? Blogis on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Taitaa olla ihan Arial ja fonttikoko 12.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...