torstai 3. heinäkuuta 2014

Høkerens Luomu Spelttisnacksit

Vähän aikaa sitten kerroinkin minun ja pikkusiskoni yhteisestä piknik-reissusta puistossa ja tuolloin nappasin mukaani herkuteltavaksi, testiini saatuja Høkerens Luomu Spelttisnackseja. Tanskalaiset Høkerens Luomu Spelttisnacksit on lanseerattu ihan vastikään Suomeen ja tähän trendikkääseen tuotevalikoimaan kuuluu Høkerens Natural -maustamaton, Graham Natural -maustamaton täysjyvä, Barbeque, yrttejä ála Provence ja Ramslök-karhunlaukka (villi valkosipuli)

Herkulliset spelttisnacksit valmistetaan aitona käsityönä luomulaatuisista spelttijauhoista, hiivasta, merisuolasta, korkealaatuisesta kylmäpuristetusta neitsytoliiviöljystä ja vedestä. Terveellinen speltti on kasvavassa suosiossa, sillä se on vehnän tyylinen helposti leipoutuva vilja, mutta on ravintoarvoltaan parempi kuin vehnä. 

casual sunday 054
casual sunday 132
casual sunday 036
Høkerens Luomu Spelttisnacksit sopivat herkuteltavaksi esim. erilaisten dippien tai juustojen kera, tai ihan vain sellaisinaan vaikka välipalaksi.
casual sunday 085
casual sunday 262
casual sunday 039
Itse ihastuin näiden spelttisnacksien terveelliseen ja rapean herkulliseen makuun! Spelttisnackseissa riittää terveellistä pureskeltavaa, eivät siis murene yhtä helposti kuin tavalliset suolakeksit. Kaikki maut olivat mieleeni, mutta erityisiksi suosikeikseni nousivat mausteisemmat maut Barbeque ja Ramslök-karhunlaukka.
casual sunday 089
casual sunday 105
casual sunday 028
casual sunday 247
casual sunday 004
Piknikillä oli mukana myös savulohisalaattia, nam!
casual sunday 066
Heh, ei kyllä mennyt kauaakaan kun nuo naksupussit oli tyhjennetty, maistuivat vähän liiankin hyvin..
casual sunday 092
casual sunday 128
casual sunday 071
Jälkkäriksi äidin leipomaa mustikkapiirakkaa :)
casual sunday 140
casual sunday 291
casual sunday 095

Herkullisia Høkerens Luomu Spelttisnackseja saa mm. valikoiduista K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Suosittelen lämpimästi maistamaan! :)

Spelttisnacksit saatu testattavaksi.

4 kommenttia:

 1. varmaan tyhmä kysymys, mutta tuli mieleen että kuinka usein syöt herkkuja? :) kun sul on hyvä kroppa, niin mietin että syötkö ihan päivittäin, sillon kun tekee mieli vai onks sul joku karkkipäivä tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei oo tyhmä kysymys. :) Nykyään nyt näin kesällä syön kyllä aika useinkin herkkuja, melkein milloin vaan haluan, mutta kohtuudella. Toisinaan sitten välillä pidän tiukempaa rajaa herkkujen syönnissä, esim dieetillä ollessa. Mutta yleensä menen mielen mukaan, jos ei tee mieli dieetata ja olla ilman herkkuja pitkiä aikoja, niin silloin en kans ole, jos taas haluan pitää tiukempaa kuria ruokavalion suhteen ja olla jonkin aikaa ilman niitä herkkuja, niin silloin en niitä sitten syö. :)

   Poista
 2. Very good post,dear.Your blog is so nice :)
  Would you mind checking out mine and following if you like it?
  Keep in touch love!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...