sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vappu

Moikkamoi pitkästä aikaa taas! Toivottavasti kaikilla on ollut oikein hauska ja riehakas Vappu ja nyt ehkä pikkuhiljaa selvitty siitä. :) Meillä oli tosi kivaa Vappuna (mitä nyt muisti vähän pätkii loppuillan kohdalla), paistoin munkkeja (tein tavallisia sokerikuorrutteisia ja sitten halusin kokeilla myös suklaakuorrutteisia, nam hyviä tuli!) vietettiin iltaa tyttöporukalla meidän kämpillä herkkujen ja juomien kera, ja sitten loppuillasta suunnattiin keskustaan Apolloon. Vappumarkkinoilla ei tullut päivällä käytyä, onkohan siellä mitään ihmeellistä ollutkaan, en tiedä kun en käynyt? 

Perjantaina käytiin sitten uudestaan Nooran kanssa kaksistaan katsastamassa keskustan yöelämää ja hauska ilta oli sekin, mitä nyt vähän eriskummallinen! Nyt kyllä sitten vähäksi aikaa taas saa riittää juhliminen. Hei ja terkut sille ihastuttavalle lukijalleni, joka tulit rohkeasti perjantaina Gloriassa juttelemaan! :) Olin niin iloisesti yllättynyt kun ensimmäistä kertaa joku lukija tulee porisuttamaan. :) No mutta eipä nyt tämän kummempia, tässä tunnelmia meidän Vapun vietosta, mukavaa viikonloppua!

vappu 038
vappu 077
vappu 006
vappu 016
vappu 008
vappu 014
vappu 046
vappu 125
vappu 011
vappu 049
Perus ennen baariin lähtöä -nolot posekuvat tietty on aina pakko ottaa, hei camoon!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näkönen vappupöytä ja kiva baariasu :)

  VastaaPoista
 2. Nainen sä olet vaan kertakaikkisen upea pakkaus! Kiitos muuten kommentista ,jonka lähetit eräs päivä :) Piristit ihanasti ♥. Teillä on ilmeisesti ollut kiva ja menokas vappu ;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia vain itsellesi, kun olet niin monet kerrat tehnyt minut iloiseksi kommenteillasi! ♥ Ihana kuulla, että se piristi sua! :) Heheh no joo, oli kyllä aika railakas vappu.. ;D

   Poista
 3. Olet niin kaunis neiti <3 hei tuli tuossa mieleen, kun aloitin superdieetin, että oletko itse koskaan ollut ko. dieetillä? :) onko kokemusta fitfarmista? Hyvää viikon jatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi kiitos paljon! <3 :) Minulla ei valitettavasti ole kokemusta superdieetistä eikä Fitfarmista, mutta kiinnostaisi kyllä joskus kokeilla Fitfarmia. :) Tsemppiä dieettiin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...