sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Rantapäivä

Viime torstaina Beaten kanssa korkattiin tämän kesän rantakausi piknikillä Nallikarissa. Ensin oli aika vilpoista pikkushortseilla, mutta vähän ajan päästä lämpeni ihanasti ja käytiinkin tepastelemassa rannassa. Hyyi oli kyllä vielä ihan jäätävää vettä, en ymmärrä miten jotkut hullut pystyivät siellä nyt jo uimaan! No mutta kuiteskin, oli aivan mahtavaa istuskella viltillä aruringon paisteessa, hyvässä seurassa ja ihanien naposteltavien äärellä. Viihdyttiin monta tuntia! Rannalla illemmasta alkoikin tulla sitten niin vilpoista, että hampaat kalisten odoteltiin autoakyytiä kotiin. 

Suosittelen kyllä kaikille hyvällä säällä pakkaamaan ruoat mukaan ja siirtymään ulos nauttimaan niistä raikkaassa ulkoilmassa. Minä en tällä hetkellä viihtyisi sisällä lainkaan, tekisi mieli olla vaikka koko ajan tuolla pihalla, joten virkistää kyllä todella paljon syödä joku ateria välillä pihalla. Kummasti se ruoka maistuu myös paremmalta kuin kotona! Tässä muutamia kuvia rantareissulta.

ranta 049
ranta 042
ranta 248
ranta 175
ranta 035
ranta 074
ranta 229
ranta 224
ranta 235
ranta 204
ranta 147
ranta 198

Mukavaa viikonloppua! :)


10 kommenttia:

 1. Ihanat eväät ollu teillä mukana! Pitäs itsekin mennä piknikille jonnekki :) Tuo sun kaveri näyttää jotenkin niiiin tutulta?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos, oli kyllä herkulliset eväät! :P Heh aijjaa, tunnettekohan sitten jotakin kautta, ken tietää? :D

   Poista
 2. näytät upealta!! kesäbeibe <3 ja ihanannäköinen rauhallinen ranta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, toinen upea kesäbeibe siellä! <3 ;)

   Poista
 3. Hyi mää en kyllä todellakaan oo uimassa vielä vähään aikaan, varsinkaan noilla ilmoilla mitä nyt on tulossa! Ihanan näköstä, nallikarissa pitäs kyllä todellakin käydä useammin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh en kyllä minäkään! :D Joo siellä on nyt kyllä kivannäköistä kun sitä on vähän rempattu uuteen uskoon. :) Viime kesänä taisin käydä siellä ehkä kerran, tänä kesänä aion ottaa ne menetetyt rantapäivät takaisin naltsussa!

   Poista
 4. Oot kyllä upea nainen<3 Ja Nallikari on kyllä kanssa ihan mahtava! Itse olen viimeksi käynyt vuosia sitten, mutta pitäisi taas tehdä reissua sinnekin päin Suomea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, siellä toinen! <3 :) Joo on se kyllä kiva paikka kesällä, ehdottomasti reissua tänne päin! :)

   Poista
 5. ooi kiva postaus! on uusi lukija ja sun blogi vaikuttaa tosi kivalt! Mistä toi sun valkonen paita on näis kuvis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukava että olet löytänyt tänne blogiin! :) Paita on H&M:ltä joskus pari vuotta sitten hankittu. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...